Intalnire DEMO nat 11/12-13 aprilie, Bran, pens Angelica
-
- Zuza
- Auto:
-
- Auto:
-
- Auto:
-
- Zuza
- Auto:
NU ??? ar fi mai bine .. pt cei care vor sa faca o mica plimbarica ....ca voi cei din bucuresti sa treceti autostrada si sa mergem prin Pitesti- C-lung- Mausoleu(serpentine .. traseu fumos)-Bran.. pt voi ar fi un total de max 250 km (~110 autostrada si restul pana la destinatie).. si drumul il stiu eu
nu ne mai trebuie gps-uri .. 

Mai @aktymel tu vrei sa fi luat de acasa? 

Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
petry, mai e libera camera?
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
-
- Zuza
- Auto:
Dragii mei, va anunt oficial ca NU mai am camere. Daca totusi mai este cineva interesat, sa-mi spuna ca vine sigur si sun la pensiune sa vedem daca mai au locuri, daca nu, in vecini (unii ft aproape de noi).
O sugestie pt gratare ar fi sa aduca cine poate grataru cu carbunii, si fiecare sa-si aduca ceva de pus pe gratar, ce ar dori sa manance, sa nu stam la cumparaturi acolo. Ce ziceti?
O sugestie pt gratare ar fi sa aduca cine poate grataru cu carbunii, si fiecare sa-si aduca ceva de pus pe gratar, ce ar dori sa manance, sa nu stam la cumparaturi acolo. Ce ziceti?
trebuie sa fie la pensiune un gratar, noi sa luam carbunii si carnitzapetry_1776 wrote:Dragii mei, va anunt oficial ca NU mai am camere. Daca totusi mai este cineva interesat, sa-mi spuna ca vine sigur si sun la pensiune sa vedem daca mai au locuri, daca nu, in vecini (unii ft aproape de noi).
kia cee'd best black
da asa este Pensiunea are un gratar destul de mare ... undeva in curte .. si are si o terasa cu gratar din`acela stil semineu se poate incinge si ala... se sta la masa ... in aer liber ... dar cred ca se va manca ca la pomana ... adika pe serii
daca mancam afara ... daca mergem inauntru .... e altceva .... mancam ca la cantina 
P.s @ Malybe si @ Arnold
nu vreau sa fiu luat de acasa .... ci doar insotit caci dupa cum se pare sunt cel mai micutz de pe aici 

P.s @ Malybe si @ Arnold

AM TOT SPERAT...
nu o sa-mi vina masina pana la sf saptamanii... oricum, ajung cu aktymel si cu ionut75... la urmatoarea sper sa ajung cu rotile mele... astept sa va cunosc pe toti, stiu ca nu am ce pierde arnold12 daca nu ajungem toti acolo, dar sper ca am de castigat daca ne cunoastem
asa ca la mai mare!
petry .. poate nu ma uiti...

Tony - 1.6 GSL TX MT COMFORT - M Silver
-
- Auto: