Intalnire locala, Iasi

Întîlnirile clubului, activităţi (mai mult sau mai puţin organizate), pe cine am mai văzut...
Post Reply
helici_florin
Auto:

Post by helici_florin »

da. dar cu mare grija :D ca e o zapada .....

daca cu cauciucurile e ca si cu adidasii vs ghetele . sa stii ca ieri era sa imi rup gatu de 2 ori cu adidasii :D

hai cine mai vine ?! ca intr-o ora cica e intalneala :D
Cee'd Pewter Beige , 1.6 DSL 115 cp BASE + optionale
uneori Vw Passat '02 1.9 TDI 131 CP
Albume

helici_florin
Auto:

Post by helici_florin »

eu am ajuns deja
am uploadat si pozele facute.. f putine la numar pt ca a fost vremea cam potrivnica si nu prea m-am indurat sa fac multe poze :)

http://picasaweb.google.com/un.florin

vedeti acolo ce poze am facut eu :)

LE: credca v-ati saturat de galbenul meu avatar :D
Albume

tsunami
Auto:

Post by tsunami »

Ia uite ce rapizi sunt astia :).
Chiar ca am fost curajosi sa venim pe o ninsoare ca asta. Cum a fost, dupa ce mananc!
Fost posesor de Cee'd LX BEST MT - Kompass Blue@32000km
Album foto
Lumea asa cum o vad eu

tsunami
Auto:

Post by tsunami »

Cum a fost:
La ora 11 pe o ninsoare puternica ne-am adunat la Palatul Culturii. Cred ca Klado si-a trezit angajatii de dimineata pentru ca Bogdan de la vanzari era acolo impreuna cu departamentul de marketing. Ne-am adunat 5 Cee'd-uri si un Megane. Ulterior a venit si Dl. Necula cu un Sorento (sper sa nu gresesc). Ne-a oferit unele atentii - mingi de tenis si odorizante pentru masina. Un gest dragut. Cel mai frumos este ca am stat cu totii afara in zapada si am discutat de masina, de cauciucuri si de problemele propuse aici:

1. Kia road assistance - este valabil partial: fiecare dealer are o platforma cu care poate transporta orice autovehicul Kia imobilizat in zona sa (in judet ul in care este). Pe spatele cartii de garantie sunt trecute adresele si numerele de telefon ale tuturor dealerilor din Romania. Kia Romauto doreste sa deschida in fiecare judet un dealer si sa aiba acoperire nationala. Dl. Necula nea precizat ca poate anul viitor spre sfarsit dar cel mai probabil in 2009 va fi activ. Sa speram ca nu vom avea nevoie.

2. Pentru Iasi, Klado are 3 masini de curtoazie pe care le da clientilor in cazul in care se defecteaza masina si este in garantie.

3. Pentru Cee'd pana acum nu a venit decat un buletin tehnic ce anunta o problema la receptorul radio (probleme cu receptia radioului)

4. Costurile de service sunt cele anuntate pe site-ul Kia. Nu s-au modificat. Klado nu accepta sa vii tu cu materialele de acasa si ei sa-ti faca revizia cu materialele tale. L-am inteles putin pentru ca acela e profitul lui. Si mai mult el cumpara mai multe piese si obtine un alt pret.

5. Pentru Cee'd inca nu i-a sosit scanerul pentru diagnostic. Ii va sosi in scurt timp. Pana acum a avut doar un singur Cee'd la revizia de 15000 km.

6. Proiectoarele de ceata costa doar ele 700 RON. Idee pentru montaj este pe aceeasi comanda ca si stopul de ceata dar pe un releu si o alta siguranta. Costul estimativ este de 1100 RON incluzand manopera. Alternativa care ne-o recomanda este kit-ul de xenon avand un cost de 900 ron cu tot cu montaj (daca imi amintesc bine) si avand o putere de 3 ori mai mare decat halogenele. Si nu se pierde garantia daca se monteaza la Klado.

7. Potentiometru reglaj lumina interioara: Nu prea stia cum s-ar face. A promis ca se va interesa dar el crede ca in functie de cum sunt facute bordurile se poate pune sau nu.

8. Pretul la numerele rosii: l-a justificat in comparatie cu alte marci, nu in comparatie cu alti dealeri Kia. Am inteles ca la alte marci te costa curatirea interiorului si spalarea exteriorului si se percepe o taxa de livrare. El include aceasta taxa in numerele rosii.

Cam astea ar fi problemele discutate si am stabilit ca urmatoarea intalnire va avea loc pe caldurica (prin februarie)

Astept poze si fecem mai multe comentarii.

Din pacate Posta Romana nu prea se descurca in zapada asa ca stickerele au lipsit la intalnire. Ne vom intalni in particulat si le vom lipi pe masini.

O zi buna tuturor!
Album foto
Lumea asa cum o vad eu

scosmin
Killed In Action
Auto:

Post by scosmin »

Intalnirea a fost placuta.

1. Concret, pe raza judetului Iasi, Klado asigura transportul cu platforma pana la service.
2. -
3. Ar fi interesant sa ne anunte seriile care trebuie sa se prezinte pentru inlocuirea modulului.
4. Am uitat sa intreb ce tip de ulei se pune (de fapt chiar incepusem sa intreb, dar am fost acoperit :lol:) . Stim ca este sintetic, dar este full-synthetic? sau semi?. Si ce marca si cu ce indicativi?
5.Daca nu vine scannerul pana implinesc 20k / 1an, nu fac revizia la IS.
6.Daca imi montez eu un set de becuri, pierd garantia ? sau e vorba doar de Xenon ?
7. - nu ma intereseaza aspectul. Nu ma deranjeaza lumina.
8. Nu se justifica nici asa. Macar daca ridicam masina ceruita sau ceva dar nu a fost cazul.

PS: vreau si eu un sticker :D

PS: doritorilor de cauciucuri de iarna la preturi rezonabile, :) le pot recomanda un link prin care se poate face comanda in DE (livrarea dureaza 2 saptamani si e gratuita) , macar pentru a compara preturile cu celelalte oferte primite.
http://cauciucuridirect.ro/start.html
Spor! si
Va salut!
Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017

tsunami
Auto:

Post by tsunami »

@scosmin: deja am trimis intrebarea. Din cate am vb acum cu cineva de la service Hyundai in masina este un ulei universal. Pentru Ianra si vara.
La pagina 8.5 in manual sunt tipurile de ulei.

Interesant era de aflat cum au resetat computerul de bord care iti spunea sa mergi la service fara scaner :?: . Pana la urma ei sunt mecanicii si ei isi iau responsabilitatea.

In legatura cu defectiunea aparatelor am inteles ca nu e pe anumite serii ci doar la clientii care vor semnala acest defect. Nu e gen recall in service.

Mai multe informatii despre xenon gasiti la http://www.kiturixenon.ro. Din cat vad e putin mai greu decat montarea unui simplu bec. Intrebarea este daca sunt omologate si nu ne pot face probleme in Romania sau strainatate.
Album foto
Lumea asa cum o vad eu

shtirlitz
pictoru
Auto: kia cee'd 1,4

Post by shtirlitz »

Cum se numeste marca de anvelope pe care o au cei de la klado? Dat fiind ca nu cunosc nici-o marca si am intrebat de 2 ori, tot am uitat. merci
Mi-a placut si mie aceasta intalnire. :wink:
Image

helici_florin
Auto:

Post by helici_florin »

@shtirlitz Nokian :)
Albume

shtirlitz
pictoru

Post by shtirlitz »

Multumesc Florin, am vazut ca pe forumuri sunt laudate aceste anvelope. Cand am banii probabil o sa merg la klado. Mai ieftin n-am gasit aceasta marca.
Image

manucu01
Auto:

Post by manucu01 »

o intalnire foarte amiabila. mai asteptam poze...
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126

Bograz
bug
Auto: kia

Post by Bograz »

Imi pare rau ca nu am putut ajunge ieri la intalnire
am avut probleme cu masina :cry:
Mai are cineva poze?
Kia Cee'd 1.4 GSL

helici_florin
Auto:

Post by helici_florin »

poze mai multe si cred mai artistice au fost facute de IS xx PUF :) care inca nu stiu exact cine este :oops:

si eu astept pozele facute de el :)
Albume

scosmin
Killed In Action
Auto:

Post by scosmin »

shtirlitz wrote:Multumesc Florin, am vazut ca pe forumuri sunt laudate aceste anvelope. Cand am banii probabil o sa merg la klado. Mai ieftin n-am gasit aceasta marca.
Tu parca aveai 205/55/R16. La dimensiunea asta, am gasit Nokian WR cu pretul de 317.10 RON / bucata, transport inclus in pret. Ar fi bine sa compari pretul de la Klado cu pretul asta... daca nu e cu mult mai mare, merita sa iei de la ei.
Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017

shtirlitz
pictoru

Post by shtirlitz »

La klado 1200 setul, avantajul ca intra si montajul e in acest pret. Acum nu stiu daca sunt Nokian WR.
Image

helici_florin
Auto:

Post by helici_florin »

eu din cate cred, 1200 lei e setul de gume 195/65/R15. Pt dimensiunea ta e posibil sa fie putin mai mare pretul. Adica nu se stie .... Trebuie sa intrebi concret pt dimensiunea ta daca tot 300 lei bucata sunt.
Albume

Post Reply

Return to “Întâlniri şi activităţi”