Intalnire DEMO nat 11/12-13 aprilie, Bran, pens Angelica

Întîlnirile clubului, activităţi (mai mult sau mai puţin organizate), pe cine am mai văzut...
Locked
ionut75
Auto: Ceed

Post by ionut75 »

Am si eu observatie.
Locatia care va fi aleasa va trebui sa aiba mai multe locuri de cazare.
In momentul de fata suntem 1267 useri. Numai 10% daca vin dintre toti si tot de strangem minim 126 persoane.

Asa ca ..... ''pachetul turistic'' trebuie sa prevada acest lucru si ... de ce nu aprox. 126 locuri de parcare pentru ''samantele'' noastre :lol:
KIA CEE'D SW 1.6 GDI
Daca tot faci un lucru, atunci fa-l bine!

adimot
Auto:

Post by adimot »

E sunt 1267 de useri, dar cati sunt activi din ei ?M-am uitat pe forumul Reanult, la cea de a 9-a intalnire a lor care a fost la Tusnad. Au fost peste 20 de masini. Si au 30.444 membri inregiistrati.
Cee'd 1.4 GSL Kompass Blue SM-28-MOT
ODO -->34.000
Image

doringvd
Moderator
Auto:

Post by doringvd »

atunci...o parte (cei care vin de peste mari si tari :P ) sa innopteze la pensiune sau unde se va stabili, iar cealalta parte ('imprejurimi') sa vina direct a doua zi la gratar sau dezmat...zic si eu.
este adevarat..va fi un pic complicat daca vor veni multi...

@Johnny27- stiu,stiu......tot in Mai am avut si eu nunta (pe7)..si tot asa am alergat si eu acum 2 ani :lol: oricum felicitari si casa de piatra (tare ar fi sa te trezesti cu vre-o 100 de samante la Biserica :P )
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"

Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316

ODO 75000km Image

--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
--------------------------

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

ionut75 wrote:Am si eu observatie.
Locatia care va fi aleasa va trebui sa aiba mai multe locuri de cazare.
In momentul de fata suntem 1267 useri. Numai 10% daca vin dintre toti si tot de strangem minim 126 persoane.

Asa ca ..... ''pachetul turistic'' trebuie sa prevada acest lucru si ... de ce nu aprox. 126 locuri de parcare pentru ''samantele'' noastre :lol:
M-am gandit la asta. Dar tu esti extraordinar de optimist pt 10 % din forum. :D Eu ma gandesc ca daca reusesc sa umplu pensiunea aia de care ziceai tu cu 23 camere suntem tari. :))

aktymel
susuletz'
Auto:

Post by aktymel »

pai calculele mele dau cu virgula .... in 23 de camere duble intra 46 de oameni... chiar credeti ca nu ajung ??? si inafara de acestea mai sunt si camere cu pat matrimonial camere gen apartament.....
P.S. Asa ca Jhony (Casa de piatra! Iubitiva mult !!) te asteptam ... sa fugi cu mireasa de la nunta si sa apari si tu pt ca ai unde sa ramai chair si cu invitati dupa tine daca vii :P
Kia Cee`d 1.4 16 V , 109 Hp, piston gray Best + optionale after market--> ODO 32.000+

Image

ImageImageImageImageImageImageImageImage

bogdan241
Auto:

Post by bogdan241 »

kokolino wrote:marfa intalnirea asta! o fi ca la team building sau trebuie sa venim cu neveste-le? daca nu e loc destul in pensiune putem sa stam baiat si fata in camera? :D
sau..baiat +prietena si fata :o
Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.

www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

Asadar, se mai inscrie cineva pt pensiunea Vraja Muntelui? in perioada 11- 13 aprilie? astept doritori...

bogdan241
Auto:

Post by bogdan241 »

petry sincer acu am intrat pe firul discutiei...zi si mie in 2 cuvinte ce si cum cu marea intalnire...m-as baga si eu :D
Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

bogdan241 wrote:petry sincer acu am intrat pe firul discutiei...zi si mie in 2 cuvinte ce si cum cu marea intalnire...m-as baga si eu :D
Incercam sa o punem de-o intalnire nationala. Si din ce s-au recomandat pe aici am ales Pensiunea Vraja Muntelui din Moeciu de Sus, 70 lei / camera/ noapte. Au 23 camere, sper eu sa strang atatia doritori. In semnatura mea aveti un link catre un tabel, daca vreti PM cu adresa de email si va dau drept de editare, sau datele necesare sa-l completez eu. Cand am un nr concret de participanti, sun pt rezervare, cati ne strangem, atatia mergem. Poate data viitoare reusim sa fim mai multi. Cam atat pe scurt.

laurentiu_proto2000
Auto:

Post by laurentiu_proto2000 »

bogdan241 wrote:petry sincer acu am intrat pe firul discutiei...zi si mie in 2 cuvinte ce si cum cu marea intalnire...m-as baga si eu :D
Ma bag si eu la mera intalnire...
KIa Ceed 1.4 GSL Best Machine Silver B-88-CLP >21000km

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

Nu este suficient ma bag si eu. Trebuie sa stiu concret nr de pers pt nr de camere. Eu am sunat deja la Vraja Muntelui. Sunt 2 pensiuni Vraja Muntelui nr 1 cu 18 camere duble, baie proprie si Tv color; Vraja Muntelui 2 cu 23 camere duble, baie, TV si apartamente. Vreau sa-mi spuneti cine vine, cate pers, ca sa pot rezerva, nu e usor sa rezervi o pensiune intreaga! Si nu numai, vrea sa si negociez un pachet. Pana la sf sapt asteia vreau sa umplem o pensiune din cele 2, daca nu pe amandoua :D
Nu uitati, tabelul este in semnatura si acolo aveti si linkul pensiunii!!!

bogdan241
Auto:

Post by bogdan241 »

da...interesant....exista vreo data limita pana cand tre sa dam un rasp sigur? eu unu vreau sa merg,dar nu stiu cum lucreaza prietena in perioada aia :cry: si nici nu vreau as fac rezervare si sa nu vin...

ionut75
Auto: Ceed

Post by ionut75 »

Ma inscriu si eu (2 persoane).
Multumesc,

Ionut Iordache
KIA CEE'D SW 1.6 GDI
Daca tot faci un lucru, atunci fa-l bine!

laurentiu_proto2000
Auto:

Post by laurentiu_proto2000 »

si eu 2 persoane
KIa Ceed 1.4 GSL Best Machine Silver B-88-CLP >21000km

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

bogdan241 wrote:da...interesant....exista vreo data limita pana cand tre sa dam un rasp sigur? eu unu vreau sa merg,dar nu stiu cum lucreaza prietena in perioada aia :cry: si nici nu vreau as fac rezervare si sa nu vin...
Normal ca exista, nu as putea sa spun, dar ar fi bine ca la sf acestei sapt sa dau un telefon la pensiune sa le spun ca rezerv toata vila. In alta ordine de idei, vreau sa stiu si perioada pt ca 11-13 aprilie inseamna 2 nopti, 12-13 aprilie 1 noapte...

Locked

Return to “Întâlniri şi activităţi”