ok ramane la mine vila C 2 pers a plecat o colega de a mea sa vireze direct in contul tau 66 ronpetry_1776 wrote:Nu avem nimic inclus, asta e, rar pensiune care sa dea mic dejun inclus. La vila Bran ne cerea 120 lei si tot nu ne dadea nimic.malybe wrote:vila C 1 dubla ...ne da si nou macar un mic dejun la 110 ron camera.
pana cand tre sa dam avansul?
Avansul tre sa-l primesc eu pana miercuri 26 - joi 27 martie sapt viitoare ca sa pot plati si sa fiu sigura de rezervare. Rog pe cineva, sa mearga sa faca un contract cu ei daca eu nu ajung (din cei din BV)
@doringv, te oferi?
Intalnire DEMO nat 11/12-13 aprilie, Bran, pens Angelica
kia cee'd best black
Nu vreu sa incerc inlocuire pt ca o sa pierd emisiunea cind o gaseste pe ELODIAbogdan241 wrote:Dennis wrote:Arnold, ai incercat inlocuirea TV-ului cu bautura?

P.S. - singura exceptie o sa o fac pe 11~12 daca o sa am cu cine sa ma antrenez.

Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
-
- Zuza
- Auto:
-
- Zuza
- Auto:
Si eu 1 camera dubla - vila B - 80 lei dc mai e loc
...de nu eu is din BV...deci vin si plec si iarasi vin si plec
...
PS: Doar o noapte...sambata spre duminica...si dau bani luni cel tarziu marti...

PS: Doar o noapte...sambata spre duminica...si dau bani luni cel tarziu marti...
Since 08.01 proud owner of KIA Cee'd 1.4 Best...si cam atat...da ce merge 
B 33 WDC
++Ma petite "samanta"++

B 33 WDC
++Ma petite "samanta"++

tot o camera ,tot dubla -vila B. pt. 12-13
despre contract...sper sa ajung, cand trebuie incheiat? daca nu, merge si pe fax...este acelasi lucru daca are stampila pensiunii...
despre contract...sper sa ajung, cand trebuie incheiat? daca nu, merge si pe fax...este acelasi lucru daca are stampila pensiunii...
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km
--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
ODO 75000km

-
- Auto:
pfai frate ... acu sa nu va suparati pe mine, cei care cunoasteti topicul pe din afara. dar am dat si eu ca gheo un clic de pe pagina de start si .... primul post din septembrie, 24 pagini.
ar trebui sa faceti un topic nou, separat, unde sa se scrie exact ce, unde cum cand, cat costa si de astea.
Din pacate pe 10-13 april o sa am treburi f importante (o restanta de anul trecut) si nu o sa pot veni ... , dar ca idee, mi-ar fi fost greu sa caut tot ce s-a discutat important in 10-20 pagini ....
bafta
ar trebui sa faceti un topic nou, separat, unde sa se scrie exact ce, unde cum cand, cat costa si de astea.
Din pacate pe 10-13 april o sa am treburi f importante (o restanta de anul trecut) si nu o sa pot veni ... , dar ca idee, mi-ar fi fost greu sa caut tot ce s-a discutat important in 10-20 pagini ....
bafta
-
- Zuza
- Auto:
-
- Zuza
- Auto:
ok pt ca i-am mai spus cuiva sa isi faca cont si sa vina la munte si cred ca se plictiseste pana citeste toata povesteapetry_1776 wrote:Nu ma uitati cu mancarea, spuneti-mi cati vreti mic dejun, pranz si cina!
Ref la ce a spus helici_florin, credeti ca ar fi o idee buna sa fac un pic de ''curatenie'' (sters post-uri inutile/vechi/expirate etc) sa mai reduc din pagini? Ca alt topic nu are rost sa deschid... astept propuneri
PS: nu ne trebuie mancare, mancam cum putem sau ne aprovizionam noi .
kia cee'd best black
pai e simplu..te duci la ultima pagina..helici_florin wrote:pfai frate ... acu sa nu va suparati pe mine, cei care cunoasteti topicul pe din afara. dar am dat si eu ca gheo un clic de pe pagina de start si .... primul post din septembrie, 24 pagini.
bafta

Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
ODO 75000km
ODO 75000km

-
- Zuza
- Auto:
- alpinad
- [român 200%]
- Auto: Sportage MHEV 1.6 T-GDi 4
Arnold12 wrote:Nu vreu sa incerc inlocuire pt ca o sa pierd emisiunea cind o gaseste pe ELODIAbogdan241 wrote:Dennis wrote:Arnold, ai incercat inlocuirea TV-ului cu bautura?![]()
P.S. - singura exceptie o sa o fac pe 11~12 daca o sa am cu cine sa ma antrenez.
@arnold,promit ca o sticla de whisky aduc eu...se mai baga cineva?sau aduc 2?
Sportage MHEV Pace 1.6 T-GDi 48V 7DCT Black
Rio 1.25 mpi Smoke Blue
[exOptima 1.7 crdi 140cp Pluto Brown]
[ex cee'd sw 1,4 gsl 109cp SO RED B-72- ZEP]
- Auto:
13 camere de 80 lei date din 17 =>4 libere
2apartamente din 2 => nu mai sunt apartamente
8 camere de 110 lei din 10 => 2 libere
Din cei inscrisi pe tabel sunt 6 care n-au confirmat nimic si exact 6 camere mai am.
Multumesc bebyro si pcristu ca au agreat sa imparta o camera, eliberandu-mi astfel o camera unde l-am bagat pe Tcapote.
PS Tot va mai astept cu masa aia sa-mi spuneti cine si cat mananca
2apartamente din 2 => nu mai sunt apartamente
8 camere de 110 lei din 10 => 2 libere
Din cei inscrisi pe tabel sunt 6 care n-au confirmat nimic si exact 6 camere mai am.
Multumesc bebyro si pcristu ca au agreat sa imparta o camera, eliberandu-mi astfel o camera unde l-am bagat pe Tcapote.
PS Tot va mai astept cu masa aia sa-mi spuneti cine si cat mananca