Intalnire Pitesti - 14.09.2008

Întîlnirile clubului, activităţi (mai mult sau mai puţin organizate), pe cine am mai văzut...
ionut75
Auto: Ceed

Re: Intalnire Pitesti - 14.09.2008

Post by ionut75 »

aktymel wrote:ce s-a intamplat ???? unde se va tine ?? pana la urma ????
Cred ca pana la urma intalnirea se va tine in locatia de data trecuta adica in poienita de langa Draganu.
Asta pentru ca astazi am fost in recunoastere la Capatineni si este ''jale'' :(
Poienita din dreapta nu mai este accesibila pentru ca au pus bariere iar cea din stanga este mica, plina de gunoaie, iarba nu mai este ci doar un praf de nu te vezi, ce mai de toata jena.
Bine ca am fost azi acolo ca daca am fi mers toti pe 14 cred ca as fi fost linsat de voi :D
Spre Vidraru nu se mai merita sa te duci decat daca iti fixezi ca punct terminus Balea Lac.
Vreau sa spun ca in cautarea unei poienite cat de mici (doar pt. masina mea) am mers inca 15 km dupa baraj si nimic. Era FULL, ca pe bulevard.
Daca va vine sa credeti erau unii cu patura intinsa pe asfalt si mancau :lol: Nu credeam sa vad si asa ceva.
KIA CEE'D SW 1.6 GDI
Daca tot faci un lucru, atunci fa-l bine!

ciprianeagu
Auto:

Post by ciprianeagu »

Hai ca e dragut si la Draganu...pacat ca nu e si o apa susuranda... :D
Pro_Cee'd 1,4 Dakar Yellow

mr_wizard
vrajitorul
Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet

Post by mr_wizard »

ciprianeagu wrote:Hai ca e dragut si la Draganu...pacat ca nu e si o apa susuranda... :D
Ba este si o apa susuranda, si copacii aferenti :)
pro_cee`d 3D - 1.6 GSL MT LX Base Cassa White+ diverse optionale - achizitionata 07.10.2015 AG-24-NFS
POZE
JB

ODO 130k +

aktymel
susuletz'
Auto:

Post by aktymel »

vin cu o noua idee... pt noi pitestenii .... daca sunteti amatori de senzatii tari ... Stiu o zona superba ... spre Campulung (zona berevoiesti-Rausor) sunt maxim 70 de km din Pitesti insa ultimii 10 km sunt de drum forestier. eu am mers de cateva ori ... dar cu maxim 20 km/h... Aici m-am instalat de multe ori cu cortul ... si cred ca asta as vrea sa fac si acum .. sa plec de sambata ...dupa ora 12-1 si sa revin in oras duminica seara....
Este campie, este rau cu apa,este umbra .. teren de fotbal ... campie ca si la draganu :D
Daca suteti de acord ..... sau nu .... astept pareri ....
Kia Cee`d 1.4 16 V , 109 Hp, piston gray Best + optionale after market--> ODO 32.000+

Image

ImageImageImageImageImageImageImageImage

cristi26vis
Auto: HD26VIS

Post by cristi26vis »

haideti la cabana mija?????de sambata pana duminica :D
KIA SPORTAGE

ionut75

Post by ionut75 »

aktymel wrote:.....insa ultimii 10 km sunt de drum forestier. eu am mers de cateva ori ... dar cu maxim 20 km/h... ....
Nu avem curaj sa mergem pe drumuri forestiere. [-X Cosmin_m3 stie de ce
:D
KIA CEE'D SW 1.6 GDI

mr_wizard
vrajitorul

Post by mr_wizard »

Nici eu nu mai vreau drumuri forestiere [-X . Am fost un week-end la Satic si am mers 8,5 km pe un asemenea drum :evil: . Nu mai vreau, a fost de-ajuns.
pro_cee`d 3D - 1.6 GSL MT LX Base Cassa White+ diverse optionale - achizitionata 07.10.2015 AG-24-NFS
POZE
JB

ODO 130k +

cosmin_m3
Auto:

Post by cosmin_m3 »

dap... eu chiar am simtit ce inseamna un drum forestier ... am reusit sa o ating de cateva ori pe dedesupt (din care de 2 ori ff serios... astept luni sa merg in service :( ) ...
partea buna a lucrurilor este aceea ca nu am atins niciodata cu motorul - ceea ce ma face sa cred ca este f bine pozitionat acolo.
acum ma intreb cat de necesar imi mai scutul pe care intentionam sa-l achizitionez in viitorul apropiat!! (@ionut_75 o putem lasa pe luna viitoare? ca deja am facut praf leafa pe septembrie :( )

in ceea ce priveste intalnirea de pe 14... eu nu am pretentii la o locatie anume, cat timp ne strangem mai multi si ne simtim bine putem face intalnirea si in mijlocul drumului. asa ca haideti cu propunerile ca se apropie!
Cee'd 1.4 GSL Machine Silver AG-81-MCI
Image
ODO 190k

Sa nu te certi niciodata cu un prost! Ceilalti au toate sansele sa nu observe diferenta!

mr_wizard
vrajitorul

Post by mr_wizard »

Pai, eu as zice ca "melcilor" le-a prins bine poiana de la Ursoaia. Mai incercam o data? :P
POZE
JB

ODO 130k +

ionut75

Post by ionut75 »

mr_wizard wrote:Pai, eu as zice ca "melcilor" le-a prins bine poiana de la Ursoaia. Mai incercam o data? :P
Da. Asa va ramane. Ne intalnim la EURO MALL la ora 11.00 si apoi plecam spre poiana de la Ursoaia.
KIA CEE'D SW 1.6 GDI

cosmin_m3
Auto:

Post by cosmin_m3 »

ma bucur ca ati inceput sa propuneti ore mai matinale... :o
pt mine e perfect, atat ora cat si locatia.

ps. Liviu am inteles ca ai niste obiecte reflectorizante in dotare, poate ne aduci si noua ca suntem nerabdatori!
... am trecut zilele astea de mai multe ori pe langa blocul tau... si am vazut ca ai in parcare o mica "prospatura" argintie ce parcheaza mereu langa tine... poate vb si tu cu proprietarul...
Image
ODO 190k

Sa nu te certi niciodata cu un prost! Ceilalti au toate sansele sa nu observe diferenta!

ionut75

Post by ionut75 »

cosmin_m3 wrote:... am trecut zilele astea de mai multe ori pe langa blocul tau... si am vazut ca ai in parcare o mica "prospatura" argintie ce parcheaza mereu langa tine... poate vb si tu cu proprietarul...
L-am "agatat" eu aseara si i-am zis de clubkia inclusiv de intalnirea de duminica.
A promis ca vine dar sa mearga musai Liviu inainte ca sa se tina dupa el. :lol:
Tipul e incepator in ale condusului si d'aia a avut rugamintea asta.
Ce zici Liviu te bagi ?
KIA CEE'D SW 1.6 GDI

cosmin_m3
Auto:

Post by cosmin_m3 »

daca merge incet nu are de ce sa-i fie teama, mai ales ca duminica la ora aceea nu este asa circulatie.
apropo.ro ... sa vezi senzatie atunci cand mergi in fata lui aktymel - care e destul de priceput in ale condusului ... nu-ti ramane picatura de transpiratie netransformata in cubuletz de gheatza :!: ... chiar ce mai face omul acesta :?: ...este suspect de tacut in ultima vreme :!:
Image
ODO 190k

ionut75

Post by ionut75 »

cosmin_m3 wrote:apropo.ro ... sa vezi senzatie atunci cand mergi in fata lui aktymel - care e destul de priceput in ale condusului ... nu-ti ramane picatura de transpiratie netransformata in cubuletz de gheatza :!: ... chiar ce mai face omul acesta :?: ...este suspect de tacut in ultima vreme :!:
Are "olimpiada de toamna". :lol: Sa-i uram bafta in continuare la examene.
KIA CEE'D SW 1.6 GDI

mr_wizard
vrajitorul

Post by mr_wizard »

@Aktymel - am inteles ca vine; am vorbit si cu @Ioan29 si a zis ca vine si el, cu toate ca are examen dimineata. Vecinul nu m-a abordat inca. Vine si @Marian Rizea.
Sticker-ele sunt "acontate" toate, dar am si pentru @cosmin_m3 :P (nu te-am uitat). Poate gasim solutii sa facem si pe plan local, ca sa nu mai "importam", dar asta ramane de vorbit. Ne vedem duminica!
POZE
JB

ODO 130k +

Post Reply

Return to “Întâlniri şi activităţi”