Vazut una bucata Ceed negru/albastru inchis azi pe la pranz (a plecat de acolo pe la h19 ) B-84-XHU cu sticker "clubkia" pe luneta ...parcat langa cladirea administrativa Meltalurgica de pe Sos. Iancului ....am parcat langa ....dar ulterior...mi-am "mutat cuibul" mai incolo ...mai aproape de casa.
Vazut azi 2 Ceed-uri:
h11:45 - in trecere pe Sos.Iancului (eu stateam in statia de tramvai) - B-84-LSN -cu sticker pe luneta. Salutare (te-ai uitat lung la mine )
h14:10 - la iesirea din parcarea etajata de la Unirii B-79-GHL - fara sticker.
vazut azi pe bd expozitiei HB B-XX-YNI salutat reciproc
B-702-CBY Nu e panica... KIA Ceed GT FL
(ExKia Pro_Cee'd 1.4 GSL Best) Pentru STICKERE, PM
Rio1.25 mpiSmoke Blue
[exOptima 1.7 crdi 140cpPluto Brown]
[excee'd sw 1,4 gsl 109cp SO RED B-72- ZEP]
Ex: Cee`d 1.4 Best Lx Mt GSL 2008 - ODO: 185 000
L-am vazut acum o jumatate de ora pe @scubli pe langa viitorul hotel de langa Emanuel. N-am avut timp sa claxonez pentru ca umpleam frigiderul unuia/uneia
1) Esti pe net
2) Esti pe clubkia.ro
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi
vazut aseara pe VN 11 BAU (eugenflorinmanea) prin dorobanti...erai sa dai peste mn, bn am traversat neregulamentar ce e drept. Off ce inseamna sa fi pieton