Intalnire Nationala reloaded

Întîlnirile clubului, activităţi (mai mult sau mai puţin organizate), pe cine am mai văzut...
Locked
mykep
On Air
Auto:

Post by mykep »

cu pisica lui petry cred ca o sa se inteleaga de minune:)
Kia Cee'd 1.4 GSL Abyss Blue, Best + Opt
BV 77 MKP
ODO 71.000 KM

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

petry_1776 wrote:Dragii mei, rog pe cine nu a dat banii sa-i dea cat mai curand, trebuie sa fac plata catre pensiune.
Ai banii in cont. Verifica.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Casa Ardeleana- La Ghita

"Casa Ardeleana – La Ghita" e in topul celor mai bune locuri din Fagaras, atat pentru servicii, bucataria de senzatie, cat si decorul rustic, plus amenajari. Cine vine, pentru cazare sau masa “La Ghita”, simte ca e un loc cu atmosfera, care predispune la multa voie buna.
O casa buna se face cu farfuriile pline si gustoase. Si cand vorbim de restaurantul “La Ghita” toti cei care au poposit pe Valea Sambetei vor lauda bucatele cu care le-au fost cinstite mesele. Ca sa deschidem doar pentru o clipa meniul va recomandam cu drag ciorba de fasole cu ciolan afumat, servita cu salata de ceapa rosie, tochituri si clatite. Colectia de vinuri nu este nici ea mai prejos.

Salile si terasa pe care se servesc bunataturile sunt infrumusetate cu gust cu obiecte de anticariat, siraguri de ceapa de apa, servete, toluri traditionale. Curtea imensa, ingrijita, ca a unui han reprezinta una din atractiile pensiunii “Casa Ardeleana”. Are car, foisor intim, flori si o iarba verde “de acasa” proaspat tunsa. De pe terasa se vad crestele Fagarasului, asa ca sa intre mai bine mancarurile si sa va priiasca sederea pe Valea Sambetei.

sursa http://www.funromtour.ro/localitati_cli ... _Ghita.htm

Sambata de Sus
Ca sa ajungi la Sambata de Sus din orasul Fagaras, mergi spre Est, treci de Beclean, ajungi la Sambata de Jos si de-acolo cobori spre sud.
Ca si Sinca Noua, Malinis, Breaza si Vistisoara, Sambata de Sus este o “asezare piemontala” - plasata la poalele muntilor Fagaras.

Ce poti vedea in Sambata de Sus?
Manastirea de la Sambata de Sus. Te asteapta la 9 km de complexul turistic Sambata de Sus si are o istorie impresionanta. Zidita in 1696 de catre Constantin Brancoveanu, Manastirea a fost daramata de armata generalului Bukow in 1761. Intre anii 1926-1936, Manastirea a fost reconstruita in stil brancovenesc. Acum, Manastirea Sambata este cea mai mare, mai puternica si mai bine organizata manastire ortodoxa a Ardealului, avand peste 40 de calugari. Biserica manastirii pastreaza o colectie impresionanta de 500 de icoane, marea majoritate pictate pe sticla. Ne intoarcem la o perspectiva mai laica asupra locatiei si aflam ca de la Sambata de Sus ajungi intr-o ora si jumatate la cabana Valea Sambetei (de acolo ai trasee turistice pe munte vara si partia de schi iarna, dar si un drum usor pana la chilia parintelui Arsenie Boca). Tot in Sambata de Sus poti vedea un castel ridicat de Constantin Brancoveanu, intre anii 1653-1678.

Ce poti vedea interesant in jurul Sambetei de Sus:
Castelul baroc construit de Samuel von Brukental in 1770 la Sambata de Jos. Tot aici este si herghelia de lipitani, cea mai importanta pepiniera de lipitani din Europa.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

Mai am o singura camera dubla. Am actualizat tabelul cu ce bani mi-au intrat pana acum, probabil ca maine mai urmeaza. daca mai este cineva interesat, pana maine mai avem la dispozitie 4 camere la vecina, la 55 lei/camera.

yrandreia
Blue Shadow
Auto:

Post by yrandreia »

Eu am fost plecata in delegatie si am revenit!

Vroiam si eu 2 camere duble pt 4 persoane, dar ... daca sunt doar cu baie comuna, trebuie sa vorbesc si cu ceilalti, nu pot decide in numele tuturor!

Banii ii trimit la @petry, nu?
Toata lumea iti vrea binele... nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!
Kia RIO Sedan 1.6 CVVT Dynamic Polar Silver
Album
Image

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

yrandreia wrote:Eu am fost plecata in delegatie si am revenit!

Vroiam si eu 2 camere duble pt 4 persoane, dar ... daca sunt doar cu baie comuna, trebuie sa vorbesc si cu ceilalti, nu pot decide in numele tuturor!

Banii ii trimit la @petry, nu?
Da, din pacate sunt numai cu baie comuna si mai am 2 camere. Daca stai in aviatiei poate ne vedem, ai nr meu de tel in semnatura.
mai era si joeblack, dar vad ca nu da nici un semn de viata. Eu plec la mare azi, ma intorc duminica, ma gasiti la telefon.
Update: Joeblack s-a cazat in camera 9. :D
Update nr 2: Yrandreia a fost de acord sa se cazeze la hotel Diana, sper sa gaseasca loc, dar va sta la noi in gradina de La Ghita :D
Mai este o camera din cele la 50 lei.
Last edited by petry_1776 on 27 Jun 2008, 13:50, edited 1 time in total.

yrandreia
Blue Shadow
Auto:

Post by yrandreia »

Ti-am dat un pm ;)
Toata lumea iti vrea binele... nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!
Kia RIO Sedan 1.6 CVVT Dynamic Polar Silver
Album
Image

iulian2007
PFR
Auto:

Post by iulian2007 »

adimot wrote:Buna, azi am "livrat" si eu banii. Ce variante ale traseului recomandati din cele 2 mai jos enumerate:Satu Mare - Cluj Napoca - Alba Iulia-Sibiu si apoi spre Brasov pentru a ajunge la Sambata de Sus.....
as opta pt a doua varianta, pt. mine primordial este calitatea drumului. pt. cca. 50 de km. ocol se merita sa alegi drumul mai bun
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI

facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila

http://polishbraila.blogspot.com/

iulian2007
PFR
Auto:

Post by iulian2007 »

prima varianta, testata de mine acum 2 sapt. mai bine alegi drumul mai bun decat cel mai scurt, mai ales ca e vorba doar de 50 km

adimot
Auto:

Post by adimot »

@iulian2007 Multumesc pentru sfaturi.
Cee'd 1.4 GSL Kompass Blue SM-28-MOT
ODO -->34.000
Image

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

@alcatraz: Nasol, pe traseul Cluj-Turda sunt radare fixe de cand lumea...
Partea nasoala e ca majoritatea comunelor de acolo sunt prea scurte, numai bune sa te arda cu o amenda...

adimot
Auto:

Post by adimot »

@ alcatraz Le cam stiu pozitia, am trecut anul asta de 4 ori pe traseul Cluj Napoca-Turda.
ODO -->34.000
Image

iulian2007
PFR
Auto:

Post by iulian2007 »

alcatraz wrote:atentie la radarele fixe tip camera! pe traseul cluj - turda sunt amplasate in martinesti, copaceni si tureni. eu am "luat-o" in martinesti
si eu am luat unul, cred ca tot in Martinesti. tie ti-a venit ceva scris acasa?

adimot
Auto:

Post by adimot »

Care aveti si voi parinti ce poseda permise de conducere, mai "sacrificatii" si pe ei. Oricum nimeni nu sta sa se uite la fotografii si sa vada fizionomia soferului, in plus nu cred ca sunt asa de performante camerele de supraveghere. Oricum pv-ul il primesti doar dupa ce comunici datele persoanei care a condus masina. Atunci afli si viteza cu care ai circulat.
ODO -->34.000
Image

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

@adimot: Aici ai dreptate, se pot trece parinti, bunici etc.
Nu pe degeaba are bunicu-meu 2 sau 3 pcte pe permis si amenda pt. viteza pe drumul Cj-Turda :lol:

ps. Nu a mai condus de cativa ani :P

Locked

Return to “Întâlniri şi activităţi”