Nu fiti rautaciosi, v-am zis ca tura asta nu am timp si am nevoie de ajutor. Am sunat la cele 3 locatii, din pacate fully booked. Nu mai au nici un loc.
[-o< Astept alte optiuni, corturi, mare unde nu se duce nimeni etc...
1. Busteni - 80 lei camera pe noapte am fost eu acum 2 saptamani. http://www.tourismguide.ro/tgr/pensiune ... eni_23.php
Sunt locuri de parcare pe un platou care este lateral cu vila. Daca se fac rezervari mai multe nu vad de ce nu ar face o reducere. Daca vreti poze suplimentare va mai pot oferi eu.
2. http://www.casamagicabusteni.ro/ - Busteni - tot 80 lei am dat si aici pe cazare
Este la 5 minute de mers de prima. Casa Magica nu are locuri de parcare, decat pentru maxim cateva masini, tot la liziera trebuie lasate. Se poate combina daca nu incap si la aceasta pensiune ca sunt apropiate.
Ambele se afla pe drumul spre partie Calinderu
Pot spune ca la Casa Magica conditiile de cazare sunt un pic mai bune ca este pensiunea destul de noua.
Acesta este platoul de langa Liziera . Poza facuta din vila.
Am vorbit si am urmatoarele vesti:
Pensiunea Liziera ar fi disponibila in totalitate. Pana marti seara am vb cu patronul s-o tina rezervata cand ii dau un raspuns concret.
Pretul este de 80 lei camera dubla, patul este de tip matrimonial.
Pretul este de 100 lei camera tripla - 4 camere triple
Ar fi exact 32 - 34 locuri disponibile, dar se pot largi, banuiesc ca se mai pun paturi in cele cu 2, nu stiu exact sa va spun.
Restaurantul are 80 locuri si nu se accepta sa se faca gratar, tot ce se consuma este din restaurantul pensiunii. Asta este un lucru nu prea bun.
La Casa Magica ar fi disponibile vreo 3,4 camere libere - 90 lei camera.
Am vorbit cu petry_1776 si mi-a spus sa va postez ce am aflat.
Daca ne hotaram si intalnire o facem in Busteni trebuie sa dam un avans. Nu stiu inca valorea avansului, o sa-l aflu marti seara in caz ca ne hotaram. Ar trebui sa stim exact cine vine si cate persoane ca sa stabilim exact necesarul de camere. Cine face o lista si sa ne inscriem pe ea, in genul listei cu cruise control.
Daca mai sunt intrebari va stau la dispozitie. Locul de parcare il vedeti in postul de sus.
moonwalk wrote:inseamna ca ar trebui sa ne hotaram repede cine vine si sa ne intalnim sa dam avansul
Chiar foarte repede. Stiu ca locatia in sine pare banala in special pentru bucuresteni, dar o data merge si asta. Asadar, daca este ok, eu as sugera sa incepem inscrierile si bineinteles sa se specifice daca vine cineva de vineri seara, este ft important. @florin-adrian, daca ma ajuti in continuare raman datoare. Eu nu pot accesa forumul decat dupa 23.00, poate chiar mai tarziu asa ca va rog sa-i dam bataie.
Lista:
1.
2.
3.
etc
Propun fiecare sa completeze copiind lista si adaugandu-se la final.
Numai bine,
petry
1. Adrian - ma inscriu eu primul. Daca vin de vineri, inseamna sa ajung seara, ca lucrez pana pana pe la 16.30. Sambata nu ar fi nici o problema. Astept sa vedem ce zic si colegii, sa fim mai multi cand plecam spre munte.
2.
Pe masura ce vor aparea doritori editez postul.
Fratilor daca nu sunteti inca hotarati...veniti pe 25-26 la cabana Mija(cabana este rezervata deja de fam.KIA),acum in Parang este zapada,daca rezista pana la intalnirea noastra facem o bataie cu bulgarii =D>
Drum bun !!!
@ teddy Sincer daca nu iese nimic la nationala, ma bate gandul sa trec pe la voi pe acolo, oricum din Satu Mare cam tot pe acolo sunt cu distanta Busteni respectiv cabana Mija.
Cee'd 1.4 GSL Kompass Blue SM-28-MOT
ODO -->34.000
Da, fericiti cei care au anvelope de iarna, eu nu am . Inseamna ca intalnirea se va amana daca nu este nimeni amator. Pana maine seara oferta ramane deschisa, ca eu atunci trebuie sa dau raspunsul. Luati-va si saniile cu voi, ca nu se stie.
1. Adrian - ma inscriu eu primul. Daca vin de vineri, inseamna sa ajung seara, ca lucrez pana pana pe la 16.30. Sambata nu ar fi nici o problema. Astept sa vedem ce zic si colegii, sa fim mai multi cand plecam spre munte.
2. iulian2007 - camera dubla (80 ron), de vineri, adica 2 nopti
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI