Sa ne ducem ceedurile la Mama acasa - idee Zilina !
Re: Sa ne ducem ceedurile la Mama acasa - idee Zilina !
Pai...15 august ? (am trantit si eu o data). E buna data si pentru luat concedii (pentru coloana care merge la Amsterdam ulterior
)

ODO : 40100 km
1.4 LX + scaune incalzite, jante 16, scaune inaltime si lombar, parasolar, proiectoare, volan in piele + maciulie cromata, presuri originale... Pewter beige + rainbow blush ; comandata in 25.08.2007 primita pe 18.11.2007
1.4 LX + scaune incalzite, jante 16, scaune inaltime si lombar, parasolar, proiectoare, volan in piele + maciulie cromata, presuri originale... Pewter beige + rainbow blush ; comandata in 25.08.2007 primita pe 18.11.2007
poate prin aprilie... de paste... sau la vara... oricum sa nu uitam steguletzele clubkia 

KIA ProCeed 1.6 Black PH 22 LEK
da, vreau si eu, ca si asa la bran nu am putut merge. acum voi sta sa ma uit cu ochii inlacrimati la promotor, sa va vad.
eu propun o data cuprinsa intre 15 iulie si 15 august. eu atunci pot sa imi iau concediu.
eu propun o data cuprinsa intre 15 iulie si 15 august. eu atunci pot sa imi iau concediu.
kia cee'd 1.4 city - pearl black
http://puiutu81.mybrute.com
http://puiutu81.mybrute.com
Daca vreti sa vizitati fabrica trebuie sa o faceti organizat si in primul rand sa fiti sprijiniti in acest demers de importator. Eu am vizitat fabrica in iunie 2008 si am fost foarte impresionata de ceea ce am vazut. Daca puteti face acesta vizita o sa ramaneti fani Kia pe viata. Imi pare rau ca nu ne-au dat voie sa facem fotografii.
Despre Slovacia ca tara numai de bine.
Despre Slovacia ca tara numai de bine.
- alpinad
- [român 200%]
- Auto: Sportage MHEV 1.6 T-GDi 4
gasim o modalitate sa facem si poze....
Sportage MHEV Pace 1.6 T-GDi 48V 7DCT Black
Rio 1.25 mpi Smoke Blue
[exOptima 1.7 crdi 140cp Pluto Brown]
[ex cee'd sw 1,4 gsl 109cp SO RED B-72- ZEP]
Cei din nord pot sa iasa si pe la Satu Mare, inspre Kosice, Presov, Zilina. Am facut din SM pina la Krakow in vara vreo 8 ore si ceva cu o pauza de 2-3 ore in Kosice. Mers pe niste sosele de nu era tipenie de masina in zona. Preturile in Slovacia erau mai mici decit cele din Romania. Servirea si oamenii ireprosabili!
KIA Ceed SW 1.6 - 01.08.2008
sfarsit de iulie am eu concediu ... deci ... 

The one, The Only ONE
Kia Cee'd 1.6 CRDI - EX - low power + climatronic | Piston Gray
www.piticu.ro
www.blog-auto.ro
Kia Cee'd 1.6 CRDI - EX - low power + climatronic | Piston Gray
www.piticu.ro
www.blog-auto.ro
Propunerea mea initiala a fost sa fie ori in primavara ori in toamna. Lunile julie si august sunt lunile concediilor si va fi practic imposibil de a se sincroniza. Ideal poate ar fi in primavara(aprile-mai). Desigur dupa stabilirea datei trebuie sa luam legarura cu cei de la Zilina sa vedem ce activitati se pot organiza.(eventual o mica vizita in fabrica
)
Joco

Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
-
- Auto:
Putem iesi si prin szeged, autostrada superok, dar de retinut, nu cumparati vigneta din vama, va cam shunteaza la bani, mai bine din benzinarii din szeged.
Cee'd SW 1.6 DSL, 115 CP CITY, Black Pearl TM 52 HMP
-
- Auto:
Si am facut 8 ore pana in Praga
Cee'd SW 1.6 DSL, 115 CP CITY, Black Pearl TM 52 HMP
Pai chiar asta e o problema. Daca ajungem seara in zilina vom avea nevoie de cazare acolo.hlpartners wrote:Si am facut 8 ore pana in Praga
Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL
Normal ca se va dormi acolo o noapte...nici nu cred ca s-a pus problema altfel. E drum lung...si oricum dupa vizita la fabrica, pentru doritori...Amsterdam, here we come! 

GeorgeC's muze...as he requested 

Ideea nu e rea, de acord cu Joco, in afara perioadei de concedii, sigur multi mai au si alte planuri, drumuri si prieteni.
O iesire scurta, o intilnire cu povesti dupa concediile din vara si cu berea aferenta in fata nasului, undeva prin muntii Slovaciei, clar ca nu ar strica, dar sa ne gindim si la cei care trebuie sa bata toata tara (noastra, fara de drumuri civilizate) ca sa poata ajunge acolo, ca vom avea nevoie de 2 (daca nu chiar 3)nopti acolo, macar sa merite drumul. Daca nu ma loveste criza cu totul, dupa un concediu la mare undeva, citeva zile la munte ar fi super pentru noi.
"parerea mea" - citat Nea Nicu Vacaroiu

O iesire scurta, o intilnire cu povesti dupa concediile din vara si cu berea aferenta in fata nasului, undeva prin muntii Slovaciei, clar ca nu ar strica, dar sa ne gindim si la cei care trebuie sa bata toata tara (noastra, fara de drumuri civilizate) ca sa poata ajunge acolo, ca vom avea nevoie de 2 (daca nu chiar 3)nopti acolo, macar sa merite drumul. Daca nu ma loveste criza cu totul, dupa un concediu la mare undeva, citeva zile la munte ar fi super pentru noi.
"parerea mea" - citat Nea Nicu Vacaroiu

Cee'd SW 1,4 Best Piston Grey 2008 - AR-09-ETP // Matiz E AC 2004 - AR-07-DUO -"matusha"
http://ro.fotoalbum.eu/unciu - sunt citeva poze si de la Bran
viewtopic.php?f=5&t=2750 - jurnal de bord
http://ro.fotoalbum.eu/unciu - sunt citeva poze si de la Bran
viewtopic.php?f=5&t=2750 - jurnal de bord
Idee interesanta cu vizitarea fabricii !
Nu stiu cat e de realizabila
. O sa ma interesez daca au ceva gen "ziua portilor deschise". Daca nu au, incerc sa aflu care ar fi pasii pt programarea unei vizite. Parere personala: cel mai usor se poate afla de la importator in ce conditii poate fi vizitata fabrica. Daca tot a incheiat parteneriatul cu clubKia . . .
. Hai c-am fost subtil rau
!
Pana atunci:
Zona e frumoasa si fabrica foarte interesanta. Atata ca e nevoie de cateva ore la galop sa o vezi pe toata
.
Cu pozele din fabrica . . . mai greu. Nu ne-au lasat nici pe noi. Si nici n-am incercat
!
Si nu tin minte sa fi vazut chiosculetul cu "amintiri" la intrarea in fabrica. Poate l-au deschis dupa ce am fost eu pe acolo (2007).
Drumurile sunt f.f bune pana acolo.

Pana atunci:
Zona e frumoasa si fabrica foarte interesanta. Atata ca e nevoie de cateva ore la galop sa o vezi pe toata

Cu pozele din fabrica . . . mai greu. Nu ne-au lasat nici pe noi. Si nici n-am incercat

Si nu tin minte sa fi vazut chiosculetul cu "amintiri" la intrarea in fabrica. Poate l-au deschis dupa ce am fost eu pe acolo (2007).
Drumurile sunt f.f bune pana acolo.
Undercover Kia Dealer
procee'd 1.6 DSL HP
procee'd 1.6 DSL HP
-
- Auto:
sunt din arad. Pot veni si eu, numai sa stiu din timp sa imi iau doua zile libere pe care fabrica unde lucrez mi le da oricum fara plata si acum.