Super intalnire. Multumesc tuturor celor prezenti. Organizatorii belea! Atmosfera cum nu s-a mai vazut. Ce sa mai, nu mai am cuvinte...
PS: cam multe poze cu mine si masina mea

.... nici nu mai este nevoie sa "urc" si eu poze

Imi pare rau, pentru masinile implicate in accident!
B-xx-MLO si Dmc81, tre sa veniti la urmatoarea intalnire, cu cate un bidon de lichid de parbriz....la urmatoarea intalnire...cred ca veniti cu un parbriz...

La intoarcere, am ramas fara lichid si m-am gandit la voi

(in sensul bun).
Gratarul peste asteptari (am venit cu diverse tipuri de bautura si am ajuns acasa cu altele).
Cand am plecat spre Bucuresti, am gresit iesirea si am luat-o spre Sibiu...e ok nu este prima data...admiram peisajul..
Multumesc in mod special, coloanei de masini, care a plecat, sambata din Bucuresti, 99,99% oameni parolisti! La 07:59 eram plecati! (nu este usor sa mergi intr-o coloana de 22-24 de masini, sa nu mai spunem ca, s-a ajuns si pe la 140, in coloana pana la Brasov -bara la bara)
Revenim cu detalii.
Ps la ps: debea dupa ce am vazut filmuletul de pe youtube cu tipitip, mi-am dat seama de ce a patit saracu' ....intrebari si raspunsuri ....Hai sa mai inregistram o data....

Mi-am facut noi prieteni, am primit carti de vizita (sau alternative), pentru treaba asta ma ostenesc sa imi instalez si mess (nu foloseam, din idei preconcepute).
Felicitari inca o data si sa ne vedem cu bine la urmatoarea intalnire.
Nu avea rost sa dau nick-urile ca sunt destul de multe...unele urmeaza sa apara pe aici (noi posesori).
Nu ati amintit nimic, de tehnologia pe care am aplicat-o in a spala masinile... si mai ales cum am fost confundat cu organizatorii....Cum intreba cineva pe unde merge coloana, cine a organizat etc...se trezea cate unu a pei Ogy

Hai frate!