Am ales o zi nespecifica, miercuri, si nu joi, ca de obicei, pentru ca la intalnire se vor discuta probabil ore si locuri de plecare pentru Bran, atat pentru ziua de Vineri, cat si Sambata (19 si 20 februarie). E nevoie de cel putin o zi ca informatia sa ajunga la toata lumea, sa citeasca si cei care nu pot ajunge la intalnire ce s-a stabilit.
Desigur, nu este imperios necesara intalnirea, aceste lucruri se pot discuta si (doar) pe forum, insa o luare de contact in prealabil va creste tonusul celor ce urmeaza sa plece, sa nu mai socotim si faptul ca ajungem sa ne cunoastem cat de cat cei care vom petrece un weekend impreuna.
Am schimbat din celebra 18:36 in 19:00 avand in vedere afirmatiile de genul "sper sa pot sa ajung si eu la intalnire", precum si faptul ca la ultima intalnire lumea a inceput sa vina la 19:00. E drept ca se face destul de tarziu daca mergem si la masa dupa aceea, dar s-ar putea sa nu se mai respecte obiceiul, de aceasta data, intrucat peste doar 2 zile oricum bagam in noi

So: Bucuresti, Pta Constitutiei, Miercuri, 18 februarie, ora 19:00, topics: plecarile de Vineri si Sambata, ultime sfaturi/rugaminti de ce sa luam cu noi (vedem atunci daca e nevoie de echipamente de iarna sau ne luam slipul

Intalnirea aceasta nu interfereaza in niciun fel cu bunul obicei al membrilor clubKia de a se intalni in prima joi a fiecarei luni, de la 18:30