Intalnire DEMO nat 11/12-13 aprilie, Bran, pens Angelica
referitor la stikere o sa aduc si eu
Am de toate culorile si.. facute si mirrored (de pus pe interior)... cat despre care de unde mai vin .... La noi in Pitesti sunt foarte multe ceeduri ... insa nu prea intereseaaza pe unii subiectul asta ....(masina noua ... internet....) si foarte multe domnisoare cu lamaie in geam.... asa ca ...

ai ceva impotriva domnisoarelor cu lamaie in geam ?aktymel wrote:referitor la stikere o sa aduc si euAm de toate culorile si.. facute si mirrored (de pus pe interior)... cat despre care de unde mai vin .... La noi in Pitesti sunt foarte multe ceeduri ... insa nu prea intereseaaza pe unii subiectul asta ....(masina noua ... internet....) si foarte multe domnisoare cu lamaie in geam.... asa ca ...

adevarul e ca lumea te injura mai repede dc ai lamaie in geam asa ca eu o tin ascunsa prin masina...
kia cee'd best black
-
- Zuza
- Auto:
Si eu am lamaie si am si net si sac!!! stau si pe forum...
Doamnelor si domnilor, va anunt oficial ca nu mai am rabdare sa se faca maine
.....
Doamnelor si domnilor, va anunt oficial ca nu mai am rabdare sa se faca maine

http://picasaweb.google.co.uk/bandreea/Kiutza
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
-
- Zuza
- Auto:
da, mai, dar noi suntem exceptiiandreea wrote:Si eu am lamaie si am si net si sac!!! stau si pe forum...
Doamnelor si domnilor, va anunt oficial ca nu mai am rabdare sa se faca maine.....

Norocul meu ca am avut o petrecere surpriza de organizat ca altfel... era ca pe ultima suta de metri cand imi asteptam masina

pana la urma megem impreuna tu in fata eu in spate sau invers? asa ca incepatoarele? desi eu cred ca o sa imi las prietenul sa o conduca.andreea wrote:Si eu am lamaie si am si net si sac!!! stau si pe forum...
Doamnelor si domnilor, va anunt oficial ca nu mai am rabdare sa se faca maine.....

kia cee'd best black
eu nu am pe cine sa las sa conduca
asa ca o sa merg incetisor, prudent, ca deh, nu oglinda, permis nou.....

http://picasaweb.google.co.uk/bandreea/Kiutza
-
- Zuza
- Auto:
ma uitai pe vreme si cica vineri ploua, dar dupa ce ajung eu la munte, iese soarele si pt ca eu ajung seara, o sa iasa sambata dimineata si o sa ne incalzeasca (cca 18 grade) si chiar si duminica va fi frumos afara, cu putini nori. 
asa ca, la gratareeeee inainteeeeee (of, nu mai pot de foame... si pastravul ala dle....

asa ca, la gratareeeee inainteeeeee (of, nu mai pot de foame... si pastravul ala dle....

@ Malybe . Chiar nu am nimic cu nimeni si chiar ii "ocrotesc " pe cei mici .. Adika ii las sa se bage in fata .. le dau blituri sa treaca ... si nu numai ...chiar si cei cu scoala de soferi ... au prioritate pt ca si eu am fost elev .. si stiu ce nasol era ... cand nu ma lasa nimeni ...... Si inca o chestie care am vazut-o pe o masina de scoala : " NU FI RAU !!! LASA-MA SA INVAT SI EU !!! " Chestia asta m-a amuzat tare ...
-
- Zuza
- Auto:
- alpinad
- [român 200%]
- Auto: Sportage MHEV 1.6 T-GDi 4
petry_1776 wrote:Asadar acum stiu, mai devreme de 17.30 nu pot pleca, asta este. Deci cine poate pleca mai devreme sa plece, ne intalnim acolo, cine pleaca la 17.30 sa dea un semn si ne intalnim.
sa vad cum fac maine si ce trafic e...si daca e te sun sa mergem impreuna...daca scap mai devreme cred ca o iau inainte...
Sportage MHEV Pace 1.6 T-GDi 48V 7DCT Black
Rio 1.25 mpi Smoke Blue
[exOptima 1.7 crdi 140cp Pluto Brown]
[ex cee'd sw 1,4 gsl 109cp SO RED B-72- ZEP]