Intalnire DEMO nat 11/12-13 aprilie, Bran, pens Angelica

Întîlnirile clubului, activităţi (mai mult sau mai puţin organizate), pe cine am mai văzut...
Locked
tipitip
Admin
Auto:

Post by tipitip »

Emo?ionant :(

Scuze, glumesc!
Ai dechis un subiect interesant cu combinatul, c?...la naiba, nu trebuie s? umplem parcarea, ci s? fim c?t mai mul?i membri! A?a c? aceia care vor s? vin? dar nu au ma?in?, s? ?ipe! Ca idee, eu am bancheta ?i juma' de portbagaj (de sedan :smt026) libere!
Pentru orice informaţie legată de forum clubkia@clubkia.ro
Pentru oferte pentru membri click aici

malybe
alle
Auto:

Post by malybe »

hai la ranca mai oameni ca dc mergem acolo pana in mai avem si zapada:)
http://89.37.207.2/DSC400.JPG
http://89.37.207.2/DSC401.JPG

pozele sunt din 8 martie anul asta
kia cee'd best black

alpinad
[român 200%]
Auto: Sportage MHEV 1.6 T-GDi 4

Post by alpinad »

mai fratilor...@petry_1776 incearca sa faca ceva k lumea dar voi nu-i apreciati meritele...eu zic ca cine vrea sa vina chiar in perioada 11-13 face tot posibilul si vine...cine nu vrea zice ca nu poate...ar trebui sa ne conformam...s-a stabilit o data - haideti s-o respectam...
*nu va suparati pe mine dar asta-i realitatea....cum zicea o veche reclama:"daca vrei cu adevarat poti!!!!"
Sportage MHEV Pace 1.6 T-GDi 48V 7DCT Black

Rio 1.25 mpi Smoke Blue

[exOptima 1.7 crdi 140cp Pluto Brown]
[ex cee'd sw 1,4 gsl 109cp SO RED B-72- ZEP]

cristian
Auto:

Post by cristian »

Eu ajung in tara pe 31 Martie dar abia dupa ce ajung pot sa spun sigur ca vin, sper sa nu fie prea tarziu.
Kia Ceed 1.4 Best, Pewter Beige

alexa
Auto:

intalnire club kia

Post by alexa »

sunt pentru 30 mai-1 iunie/08, o camera dubla cu baie proprie. cum se procedeaza cu avansul pentru rezervare sau plata integrala? cate persoane s-au inscris?kiutza mars red 1,4 best care a implinit 11 zile. e cea mai TARE masina.

jionica73
Auto:

Post by jionica73 »

La Brasov sau Sibiu ne convine si noua celor din est-ul tarii. Si nu-i rau nici Octombrie.
c'eed, 1.4, black pearl, best version VS-73-DAR
Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se intample!

waye
Auto:

Post by waye »

salutari fratelui din mangalia :D. io ma gandeam in vama tot asa in weekendu de pe data de 3 si 4 mai
daca-ti arunci gunoiul pe geam, tu ce mai cauti in masina?

andreea
Auto:

Post by andreea »

Eu raman pentru 11-13 aprilie.... am si vb la servici sa-mi iau liber :P

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

Asadar, dupa o intalnire de 34 de persoane la mare, vin cu urmatoarele propuneri:
1. Stop vot!!!
2. Va fi o intalnire la Moeciu, pensiunea Vraja Muntelui 2 in data de (11) 12 - 13 aprilie. Tabelul este deja facut, o putem numi o intalnire nationala DEMO. Cine poate veni, este binevenit.
3. Marea intalnire nationala va fi pe 31 mai - 01 iunie. Unde? Poate Sibiu, ca e la mijloc, avem timp sa gasim ceva frumos si cu muuuuuult spatiu de cazare si parcare pt Semintze. :lol: Aici, din cei care au fost la Moeciu, daca mai doresc sa participe, iarasi sunt bineveniti, eu ma voi numara printre ei cu siguranta.
Apoi le comparam, sa vedem cati am fost si care a fost mai mare. :D
@tipitip: propun ca numele acestui topic sa fie Mare intalnire 11 - 13 aprilie la Moeciu. A doua propunere: sa se creeze alt topic cu Intalnire Nationala 30 mai - 01 iunie.
Si fiindca aici continuam cu prima intalnire, vreau sa stiu cine ce tip de camera isi alege si cine vrea apartament. Apartamentele au 2 camere, una cu pat matrimonial si alta cu canapea extensibila. Toate camerele au baie proprie. Procedura va fi urmatoarea: fiecare spune ce camera vrea, dupa ce s-au ocupat trecem la urmatoarele samd.
Gasiti toate datele in spreadsheet. Am facut un sheet cu 1 intalnire si altul cu a doua.
Multa bafta!!!

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

andreea wrote:Eu raman pentru 11-13 aprilie.... am si vb la servici sa-mi iau liber :P
imi esti datoare cu nr de pers, si intrebare, vii de vineri? si ce camera vrei?

petry_1776
Zuza
Auto:

Re: intalnire club kia

Post by petry_1776 »

alexa wrote:sunt pentru 30 mai-1 iunie/08, o camera dubla cu baie proprie. cum se procedeaza cu avansul pentru rezervare sau plata integrala? cate persoane s-au inscris?
E prea devreme pt avans, nici nu stim unde vom merge la sf lui mai. Toate camerele vor avea baie, eu asa caut pensiuni de obicei. Pt restul informatiilor verifica tabelul din semnatura mea ref la intalnire nationala.

dodo77
Auto:

Post by dodo77 »

cand vreti voi.....e ok sa stabilim o data sigura....dak sunt mai multe parca nu e indicat pt k ne v-om diviza inutil

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

dodo77 wrote:cand vreti voi.....e ok sa stabilim o data sigura....dak sunt mai multe parca nu e indicat pt k ne v-om diviza inutil
cea mai sigura data deocamdata este 11-13 aprilie.

Locked

Return to “Întâlniri şi activităţi”