Asadar, dupa o intalnire de 34 de persoane la mare, vin cu urmatoarele propuneri:
1.
Stop vot!!!
2. Va fi o intalnire la Moeciu, pensiunea Vraja Muntelui 2 in data de (11) 12 - 13 aprilie. Tabelul este deja facut, o putem numi o intalnire nationala DEMO. Cine poate veni, este binevenit.
3. Marea intalnire nationala va fi pe 31 mai - 01 iunie. Unde? Poate Sibiu, ca e la mijloc, avem timp sa gasim ceva frumos si cu muuuuuult spatiu de cazare si parcare pt Semintze.

Aici, din cei care au fost la Moeciu, daca mai doresc sa participe, iarasi sunt bineveniti, eu ma voi numara printre ei cu siguranta.
Apoi le comparam, sa vedem cati am fost si care a fost mai mare.

@tipitip: propun ca numele acestui topic sa fie Mare intalnire 11 - 13 aprilie la Moeciu. A doua propunere: sa se creeze alt topic cu Intalnire Nationala 30 mai - 01 iunie.
Si fiindca aici continuam cu prima intalnire, vreau sa stiu cine ce tip de camera isi alege si cine vrea apartament. Apartamentele au 2 camere, una cu pat matrimonial si alta cu canapea extensibila. Toate camerele au baie proprie. Procedura va fi urmatoarea: fiecare spune ce camera vrea, dupa ce s-au ocupat trecem la urmatoarele samd.
Gasiti toate datele in spreadsheet. Am facut un sheet cu 1 intalnire si altul cu a doua.
Multa bafta!!!