Intalnire Bucuresti 25/26 Ianuarie 2008
Votat Sambata la ora 16, Academie. Dar cum spunea mixer... mergem la 11 la Polivalenta si la 16 la Academie 
N VDM!

N VDM!
FULL OPTIONS Cassa White KIA Cee'd 2.0 140HP DSL MT STYLE + Black sport concept interior, silver stitching, alloy pedals, black headlamp bezels, 17-inch x 7.0J alloy wheels Type 2 FOTOGRAFII: CLICK AICI!
deci ramane Sambata la orele 16:00 in fata la Academie? (unde se invartea aseara unu' cu un matiz cu frana de mana de am zis ca se rastoarna
.. l-am vazut ca nu avea niciun control asupra ei asa ca mi-am luat talpasita de acolo ca devenea periculoasa zona
)

Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY
poze in curand...
poze in curand...
-
- Zuza
- Auto:
vii in alb?

1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
-
- Zuza
- Auto:
-
- Zuza
- Auto:
Re: Ceed
Deja imi imaginezL P wrote:Ce frumos ar fi vre-o 30 kia unul dupa altul .
Asa ca grabeste-te.!!!

D c sa ma grabesc? Ca doar nu ai de gand sa-ti vinzi bijuteria in urmatorii 5 ani

-
- Auto:
It's official, numerele noi abia peste o saptamana. Asa ca in seara asta imi iau la revedere de la Rodrigo pentru o saptamana.danx wrote:daca imi ies numerele permanente pana atunci vin si eu. Imi expira astea vechi pe 22 si inca nu am nici o veste de la leasing. Doamne ajuta.

Daca cineva care trece prin militari se milostiveste de mine sa ma culeaga, da-ti un reply sau un PM si luam legatura.
Don Rodrigo Diaz de Bivar aka El Cee'd! 1.4 GSL LX MT Start + optionale, mars red
-
- Auto:
-
- Auto: