[quote="Ogy"]In primul rand, se doreste a fi un sondaj de opinie, care v-a avea ca rezultat direct, comportamentul masinilor noastre, in functie de cerintele fiecarui membru dispus sa participe la prezentul sondaj.
1. Ce model KIA posedati (daca aveti mai multe specificati pentru fiecare separat raspunsurile la intrebari)? 2.Cum doriti, sa se comporte suspensia, pe traseele dumneavoastra obisnuite de deplasare?
Mai tare decat in prezent.
Ca in prezent.
Mai moale decat in prezent .
3. Ce alte masini ale altor marci, credeti ca se comporta mai bine, din punct de vedere al suspensiilor si considerati ca ar trebui, sa se regaseasca si pe masina dumneavoastra? Argumentati raspunsul, daca considerati ca necesita acest lucru.
DB87BWF
1. Kia pro_cee'd 1.4 GSL
2. Mai moale decat in prezent.
3. Opel Astra H (am avut si am fost foarte multumit)
Trebuie sa recunosc ca mi-ar placea o suspensie adaptabila insa ... pretul nu imi va mai fi pe plac. Totusi pentru drumurile noastre as prefera o suspensie mai moale in detrimentul mersului mai sportiv sau mai stabil la viteze mari. Eu am avut deja o problema cu o bieleta de directie din cauza drumurilor proaste.
1) CEE'D 1.4 BEST
2) Mai moale
3) am mai condus clio III
Fratilor cum vreti sa aveti stabilitate dar in acelasi timp si suspensii moi la o masina ieftina?
Chiar in weekend am fost pe Predeal - Rasnov si am re-apreciat suspensiile masinii si stabilitatea- masina pur si simplu se lipeste de asfalt in curbe.
Astra e barca rau de tot, deja sa mergi cu 160 cu masina aia e 'sport extrem la varste inaintate' vorba cantecului
1. Kia Proced
2. La fel
3. BMW 520, Pj 407 dar deja vorbim de alte categorii.
1. Ceed 1,4 GSL MT City
2. Ca in prezent, stabilitate in curbe, tinuta de drum ireprosabila
3. Megane (cu Focus chiar nu am mers)
Off: Eu zic ca mai nasoala e treaba cu antifonarea decat socurile care le simt pasagerii. Si apropo de asta pasagerii de pe bancheta din spate sunt cei cu adevarat dezavantajati Socuri nu prea simt, mai mult zgomote care imi macina creieri datorita "calitatii" asfaltului Pe drumuri de tara merg cu maxim viteza a 2-a (tin la ea saracuta), asa ca nu ma deranjeaza denivelarile
Ceed SW, 1,4 GSL MT, 109 CP, City, Black Pearl, 2009ODO:190.000 km
Anvelope iarna 195/65/R15:Diplomat Winter ST (naspa, nu achizitionati gama budget )
Anvelope vara 205/55/R16: HANKOOK Ventus Prime 4 K135 205/55 R16 (midle range cu performante de premium )
GPL Tomaseto STAG 4 Qbox plus
1) CEE'D 1.4 BEST
2) Nu imi dau seama cum ar trebui sa fie, dar se simt foarte nasol gropile si denivelarile, indiferent daca le iei in viteza sau nu.
3) Dacia 1310
Mentionez faptul ca am schimbat 2 bielete(stanga, dreapta la interval de 1 an) mi se pare ca au picat cam repede... am 30000 km efectuati.
Pro_cee'd 1.6 Best
Sunt ok asa cum sunt dar as fi preferat mai putin zgomot la temperaturi scazute.
Am mers cu o multime de masini, la clasa compacta toate sunt rigide mai mult sau mai putin... Ceed-ul e ok.
1. kia ceed BEST 1,4
2a. daca ar trai intr-o tara civilizata, cu drumuri ca lumea, ca in prezent
2b. avand in vedere ca traim in Romania as prefera sa fie mai moale
3. Skoda Octavia
1. Kia Rio 2007 1.5 CRDi
2. Mai moale
3. Loganul are suspensia perfecta pt dumurile noaste pardon ulitele noastre (cica autostrada cu 2 benzi, sa fim seriosi)
1) Sorento 2.5 Automat, diesel
2) mai moale, cand iau o groapa am senzatia ca raman acolo cu masina ..
3) Toyota Land Cruiser (cel mai tare posibil, nu simti nici o groapa)