Din ce am inteles eu ora de zbor se poate fragmenta in patru,cate 15 minute.100 euro la patru revine cate 25 euro de fiecare,pret acceptabil si sa speram negociabil.

Contributia mea la sedinta foto am pus-o in album.
nu mai retin care era termenul....30 sau 60 de zile...dar sa nu uitam ca masina mea e neagra .....si asta pt ca am acceptat poate o masina refuzata sau una venita din stoc....si comanda am dat-o pe 30 mai si am ridicat masina pe 11 iulie.....cand am intrebat de cele 3 nuante care am optat ....cineva a ridicat din umeri.....si am acceptat ceea ce mi-ati oferit ,chiar daca nu era in lista mea de preferinte....EVA814 wrote:Daca esti atat de corect te rog sa postezi care era termenul de asteptare pentru un kia ceed in iulie 2007, si cat ai asteptat tu masina.
pt tine tot respectul......problema cred ca a fost colega ta care cred ca era destul de stresata cand am venit sa dau avansul....nu vreau sa sap ,au trecut deja aproape 3 ani de atunci.....insa de cate ori voi avea ocazia voi spune felul in care am fost tratat....nu e cazul numai al dumneavozstra ,ci al dealerilor kia in general....si cred ca o mare parte din acesti useri a acestui forum ,au fost cam la fel tratati.....oricum sper sa pot participa la urmatoarea intalnire care va fi organizata.....de dumneavoastra sau de noi....utilizatori de kia....EVA814 wrote:Spune-mi te rog cum te-am tratat cand ai venit si ai dat avansul
corect, mai ales ca e criza.....mai ales ca unii sunt bugetari la mana lui Bocca sa fiu in consimtamant cu Bunu....cred ca rezolva ionut sa ne faca si noua un discount la preturile prezentate azi.....
:::AL3X::: wrote:Urmatoarea cu siguranta va fi la Galati!(IN ma refer)