Aniversare CLUBKIA (2 ani)

Întîlnirile clubului, activităţi (mai mult sau mai puţin organizate), pe cine am mai văzut...
Post Reply
lookas
Auto:

Re: Propunere aniversare CLUBKIA

Post by lookas »

Piaţa Constituţiei Bucureşti (IMG şi Mit la un loc!) - tipitip, crispisu, Nesta3, LeCCa, chubby, Brill, gguramulta, RLK, danny86, MihaiM, Augustin252, gavstefan, Daniel27, alex karmann, Bimbu, Ogy, ady85btz, lazar2007, dmc81, pasareyo, radu1006, burciu_19, ionutzyankoo , Maverick25, mrs,Hotshut,Onix, Tedy, Ioana, KLN, Clak,Gti, tgvradu, misuspita , andreiblue, scraachmyback FTW,aimar, lookas
-Autoforte Oradea - scubli, catalin, crai. Daca sunt liberi isi fac aparitia si blajanm, Razvan_G, Tracid, zdanko si shovy. kriszta15 (dupa examen ), marceli, ( pentru aniversarea a doi ani de club Kia oferim o verificare gratuita pentru frane, amortizoare, jocuri in articulatii si eficienta sistem climatizare).
-Erste Automobile Piteşti - ionutz, mr_wizard,piscone
-Erste Automobile Tîrgovişte
-Autoprim Galaţi - Dan JCC, iony, nicu_nisyp,LiquidSilk, ziggy_unit
-Rodav Vaslui - puiutu81, jionica73,
-Alti Motors Bacău - Dainezi, gaby s., bogdanf, r@du, Shorty,Dainezi
-Planet Motors Rîmnicu Vîlcea
-Auto Dox Satu Mare - Radoo?
-Luk Motors Arad - cojanuc, unciu, GeorgeC - in acest weekend este tirgul TRANSPORTAR, baietii sunt acolo cu standul de prezentare de joi pina duminica
-Raver Service Constanţa - Skippy, Madalina, valininja,BUBU
-Oz Maraton Craiova - marius2007
-Oz Maraton Tg Jiu
-Klado Motors Iasi - eugeniuz2005, trotter, shtirlitz, tsunami, capdeguma
-Radimo Sibiu
-Asia Motors Timişoara - nutcake1983,taotm, Hansolo1
-Martax Group Braşov- 1.spdblue
2.doringvd 3.kia_bv 4.valentin tanase 5.titisor 6. joeblack si lidmon 7.anotherday(membri care acuza orice tip de problema la masina si doresc sa faca o verificare a masinii sunt rugati sa vina ceva mai devreme respectiv la ora 10:30 (daca numarul de masini va fi mai mare decat ne vom astepta....restul se vor reprograma pentru o data ulterioara , daca va avea succes aceasta actiune, se va repeta la fiecare 2 luni iar daca va fi necesar..in fiecare luna)
-Valberto Tulcea confirmă - trystan2409

Se confirma, vin si eu in Piaţa Constituţiei... wherever that is... sunt din Tm, cu escala prin Buc... se poate?
Pleaca cineva din Militari cu loc liber in portbagaj sau pe masina? :partyman:
Kia Cee'd [06.2008] | 1.4GSL Start + opt. | Pewter beige | ODO 24500
< Album foto > | < Jurnal >

djniki4
Auto:

Post by djniki4 »

o sa incerc sa ajung si eu [-o<

trystan2409
Auto:

Post by trystan2409 »

Confirm cu fermitate participarea =D> la Valberto Tulcea
KIA Cee'd 1.4 Base Black Pearl

singlecrys
fidelu'
Auto: Kia Ceed 2018 si Sportage 2019

Post by singlecrys »

trystan2409 wrote:Confirm cu fermitate participarea =D> la Valberto Tulcea
bravo trystan2409, eu din pacate nu pot ajunge, pentru ca sunt in sesiune si sunt la Constanta, daca se spune ceva special te rog sa ma anunti si pe mine..
Dentist pasionat de mountainbike
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"

iony
Auto:

Post by iony »

dragi amici,
La Galati va rog sa nu va bazati pe prezenta mea deoarece astazi am fost informat asupra unei probleme ivite in familie, iar la acea ora ma voi afla cel mai probabil in drum spre bucuresti.
cu regret ca ratez aceasta aniversare,
iony
ceed 1.4 classic;incalzire scaune;geamuri ionizate spate; jante_205;cheie briceag; red mars; 2 feb 08;BR.80.JON_ 125.600 km,
http://www.4shared.com/file/132897436/6 ... _001_.html

tipitip
Admin
Auto:

Post by tipitip »

Încă nu am cardurile :(

Le veţi lua tot de la dealeri, dar nu mîine!

Îmi pare rău!
Pentru orice informaţie legată de forum clubkia@clubkia.ro
Pentru oferte pentru membri click aici

ionutz
Auto: KIA CEED

Post by ionutz »

Adica maine nu mai primim cardurile? :(
Kia Ceed (2008) 1,4 GSL - BEST culoare: Black Pearl
Kia Sportage (2018) FL 1,6 T-GDI, AT 4x4, GT-Line culoare :Penta Metal

A&M Co
Auto:

Post by A&M Co »

-Piaţa Constituţiei Bucureşti (IMG şi Mit la un loc!) - tipitip, crispisu, Nesta3, LeCCa, chubby, Brill, gguramulta, RLK, danny86, MihaiM, Augustin252, gavstefan, Daniel27, alex karmann, Bimbu, Ogy, ady85btz, lazar2007, dmc81, pasareyo, radu1006, burciu_19, ionutzyankoo , Maverick25, mrs,Hotshut,Onix, Tedy, Ioana, KLN, Clak,Gti, tgvradu, misuspita , andreiblue, scraachmyback FTW, A&M Co

-Autoforte Oradea - scubli, catalin, crai. Daca sunt liberi isi fac aparitia si blajanm, Razvan_G, Tracid, zdanko si shovy. kriszta15 (dupa examen ), marceli, ( pentru aniversarea a doi ani de club Kia oferim o verificare gratuita pentru frane, amortizoare, jocuri in articulatii si eficienta sistem climatizare).
-Autoprim Galaţi - Dan JCC, iony, nicu_nisyp,
-Luk Motors Arad - cojanuc, unciu, GeorgeC - in acest weekend este tirgul TRANSPORTAR, baietii sunt acolo cu standul de prezentare de joi pina duminica
-Oz Maraton Tg Jiu
-Klado Motors Iasi - eugeniuz2005, trotter, shtirlitz, tsunami
-Radimo Sibiu
2.doringvd 3.kia_bv 4.valentin tanase 5.titisor 6. joeblack si lidmon 7.anotherday(membri care acuza orice tip de problema la masina si doresc sa faca o verificare a masinii sunt rugati sa vina ceva mai devreme respectiv la ora 10:30 (daca numarul de masini va fi mai mare decat ne vom astepta....restul se vor reprograma pentru o data ulterioara , daca va avea succes aceasta actiune, se va repeta la fiecare 2 luni iar daca va fi necesar..in fiecare luna)
Kia Cee'd 1.4 GSL; Classic; Machine Silver; B-100-AMC

crispisu
Membru Fondator
Auto:

Post by crispisu »

@singlecrys: poti merge la dealerul din constanta :mrgreen: daca ai juma' de ora libera...

vdp
vedepeu'
Auto:

Post by vdp »

ALOO!! Pai pe mine m-ati uitat??? eu- vdp si Daniel27 venim sigur in Constipatiei
Asadar:

-Piaţa Constituţiei Bucureşti (IMG şi Mit la un loc!) - tipitip, crispisu, Nesta3, LeCCa, chubby, Brill, gguramulta, RLK, danny86, MihaiM, Augustin252, gavstefan, Daniel27, alex karmann, Bimbu, Ogy, ady85btz, lazar2007, dmc81, pasareyo, radu1006, burciu_19, ionutzyankoo , Maverick25, mrs,Hotshut,Onix, Tedy, Ioana, KLN, Clak,Gti, tgvradu, misuspita , andreiblue, scraachmyback FTW, A&M Co, vdp

-Autoprim Galaţi - Dan JCC, iony, nicu_nisyp,
-Oz Maraton Tg Jiu
-Klado Motors Iasi - eugeniuz2005, trotter, shtirlitz, tsunami
-Radimo Sibiu
Pro Cee'd 1.4 GSL Best, 109 CP Black Pearl
Image

Brill
Moderator
Auto: 1.6 cmc 122 CP

Post by Brill »

Vor fi si stegulete clubkia.ro?
KIA Cee`d City 1.6 122 CP B-032162 DJ-49-TOM -> B-298-MRA
Daca raspunsul nu este clubKIA.ro, inseamna ca nu ai pus intrebarea care trebuie.
Pentru a va alatura grupului clubKIA de pe facebook dati click aici https://www.facebook.com/groups/191619794193148/ apoi apasati butonul join. Un administrator va va ura bun venit!
Pagina comunitatii clubKIA pe facebook aici: https://www.facebook.com/comunitateakia

chubby
Moderator General
Auto: KIA Ceed GT

Post by chubby »

Brill ti-am mai zis de stegulete, cand o sa fie o sa te anuntam
B-702-CBY
Nu e panica...
KIA Ceed GT FL
(ExKia Pro_Cee'd 1.4 GSL Best)
Pentru STICKERE, PM

Image

Brill
Moderator

Post by Brill »

@chubby: stiu ca am discutat noi mai demult despre stegulete. Eram curios sa stiu ce s-a mai intamplat de atunci de cand am povestit noi.
Daca raspunsul nu este clubKIA.ro, inseamna ca nu ai pus intrebarea care trebuie.
Pentru a va alatura grupului clubKIA de pe facebook dati click aici https://www.facebook.com/groups/191619794193148/ apoi apasati butonul join. Un administrator va va ura bun venit!
Pagina comunitatii clubKIA pe facebook aici: https://www.facebook.com/comunitateakia

scraachmyback
scraachu'
Auto:

Post by scraachmyback »

Sa nu va uitati tricourile CLUBKIA acasa....DMC....L-ai spalat???....sau ...??? :D
o sa predomine ROSU!!!

D-abia astept sa ne vedem acolo...

Brill
Moderator

Post by Brill »

@scraachmyback: sa nu imi uiti nici tu tricourile mele. Abia astept sa imi imbrac familia in clubkia.ro. O sa fie betooooooooooooooon!!!!

Post Reply

Return to “Întâlniri şi activităţi”