Intalnire locala TIMISOARA

Întîlnirile clubului, activităţi (mai mult sau mai puţin organizate), pe cine am mai văzut...
Post Reply
hlpartners
Auto:

Re: Intalnire locala TIMISOARA

Post by hlpartners »

carcotashu wrote:pe cei care inca nu au kiute ii primiti?:D [-o<
Sunteti bineveniti cu mic cu mare, ca pasionati si viitori posesori de kiutze :D
Cee'd SW 1.6 DSL, 115 CP CITY, Black Pearl TM 52 HMP

andrei.alexandru
Auto:

Post by andrei.alexandru »

Fratilor dar unde a ramas sa ne intalnim?
Stadion sau Muzeul Satului?
Kia Cee'd 1.4 BEST 2008, 290.000KM
Kia Ceed 1.4 MPI, 2019, 40.000KM
Kia Rio 1.4 CRDI Style 2012, 138.000KM

carcotashu
Auto:

Post by carcotashu »

Muzeul Satului, din cate am inteles eu, ca la stadion e meci la ora 3...si o sa fie aglomeratie
Kia Ceed 1.4 Best, Hike Green - Masina parintilor
GJ 31 MAR
Album foto cu Marcela: http://picasaweb.google.com/carcotashu. ... directlink
ODO: 3500 KM

cojanuc
Auto:

Post by cojanuc »

muzeul satului ? deci
pro_cee'd cu style cu 2.0 GSL cu aproape toate optionalele + custom visual + suspensii sport KW
TM 12 XKI cu poze http://picasaweb.google.com/cojanu.corn ... ToProCeed#

cojanuc
Auto:

Post by cojanuc »

daca aveti nevoie de stickere pot sa va ajut cu taiatul lor ... de interior sau exterior
pro_cee'd cu style cu 2.0 GSL cu aproape toate optionalele + custom visual + suspensii sport KW

hlpartners
Auto:

Post by hlpartners »

Maine, la Muzeul Satului, la ora 13, vremea va fi superba si cei care nu si-au anuntat prezenta, poate vor trece si ei pe acolo.

andi
Auto:

Post by andi »

Super faina intalnirea! =D> :D :smt023 Am avut parte si de vreme foarte buna si de companie placuta si ne-am mai si incantat privirile cu superbul pro cee'd white, care a facut senzatie astazi! :)
Iata si cateva poze de la intalnirea din Timisoara (unii din noi am continuat sirul intanirilor si la Oradea, unde ne-am simtit foarte bine alaturi de alti cativa colegi deosebiti): :D
http://picasaweb.google.com/andidsign/I ... ra04042009#
GeorgeC's muze...as he requested :D
1.4 LX + scaune incalzite, jante 16, scaune inaltime si lombar, parasolar, proiectoare, volan in piele + maciulie cromata, presuri originale... Pewter beige + rainbow blush ; comandata in 25.08.2007 primita pe 18.11.2007

andrei.alexandru
Auto:

Post by andrei.alexandru »

Dupa intalnire:

Am cunoscut niste persoane super OK. Foarte pasionti de masinile lor. Au si de ce. Se pare ca mai pasionati decat mine. Tocmai am confirmat cu ocazia intalnirii problema cu amortizoarele si zgomot la directie. Deja nu mai am rabdare pana se rezolva.
Am vazut un proceed excelent, nu ma asteptam sa arate asa bine la interior. Cei care nu au venit au ratat o supermasina.

Multumit de intalnire. Sper ca data viitoare (dupa ce iau examenul :wink: ) sa facem ceva organizat (ex. un weekend la natura). Pentru 1 mai cred ca ma inscriu si eu la intalnirea nationala. Am ramas placut impresionat astazi.

Am primit si stickere. Mai am 4, cine e interesat sa-mi trimita un mail (andreietc@yahoo.com).
Kia Cee'd 1.4 BEST 2008, 290.000KM
Kia Ceed 1.4 MPI, 2019, 40.000KM
Kia Rio 1.4 CRDI Style 2012, 138.000KM

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

andi wrote:...(unii din noi am continuat sirul intanirilor si la Oradea, unde ne-am simtit foarte bine alaturi de alti cativa colegi deosebiti): :D ...
Asa asa, spune-le ce frumos a fost la Oradea :p

GeorgeC
Auto: Kia Ceed 1.4 LX 2007

Post by GeorgeC »

Intalnirea pe scurt :
1.Ma intalnesc cu HLPARTNERS.
2.Imbratisarile de rigoare.
3.Mers cu ceedulica dupa HLPartners care stia drumul bine.
4. HL (stiind ca am amortizoare noi H002) mi-a facut o surpriza mare si ma lasat sa savurez unele dintre cele mai mari gropi din Timisoara.
5. I-am stricat distractia deoarece nu le-am simtit si nici masina nu a troncanit =D> .
6. Am ajuns la locul de intalnire unde ne-am salutat cu membrii deja ajunsi = Am dat mana din nou cu HL .
7. Aparut un membru clubkia fara masinuta (carcotashu) . Noi facut lui ciuda :wink:
8. A aparut prima KIUTA in afara de ale noastre. Cazut fata. Marit pupilele, Oaaaaauuuuu ... !!! Un proceed alb 2.0 benzina, full cu casetofon XR si motor de 2.0 benzina, si cu numar smeker in fata si sa nu uit ... motor de 2.0 benzina. Felicitari cojanuc pentru masinuta....inca mai ma gandesc la ea. THE POWER TO SURPRISE in adevaratul sens al cuvantului
9. Aparut andrei.alexandru cu un prieten.
10. Inceput show (aratat ce misto e aia, ba aialalta, cati cai are aia, etc)
11. Decis sa mergem sa ne ingrasam cu o portie de junkfood.
12. Drum inapoi cu gropi = eu fericit, nu le simt si nu troncane nimic nici in fata nici in spate
13. Ingrasat.
15. Explicat membrii cu scuzele de rigoare ca trebuie sa plecam si spre Oradea (cu promisiunea ca ne vedem macar 1 data pe luna).
16. Aruncat un ochi pe ascunzis la proceed alb al lui cojanuc. =D>

Pe si mai scurt : A fost super, ne-am simtit bine. Trebuie sa o repetam mai pe lung la un gratar.
ODO : 40100 km
1.4 LX + scaune incalzite, jante 16, scaune inaltime si lombar, parasolar, proiectoare, volan in piele + maciulie cromata, presuri originale... Pewter beige + rainbow blush ; comandata in 25.08.2007 primita pe 18.11.2007

carcotashu
Auto:

Post by carcotashu »

Andrei bafta la examen :D
Oricum super fain azi afara si super faini posesorii de ceed.
Si mai era super daca batea si Rapidu'....:(( #-o
GJ 31 MAR

carcotashu
Auto:

Post by carcotashu »

GeorgeC wrote:Intalnirea pe scurt :
1.Ma intalnesc cu HLPARTNERS.
2.Imbratisarile de rigoare.
3.Mers cu ceedulica dupa HLPartners care stia drumul bine.
4. HL (stiind ca am amortizoare noi H002) mi-a facut o surpriza mare si ma lasat sa savurez unele dintre cele mai mari gropi din Timisoara.
5. I-am stricat distractia deoarece nu le-am simtit si nici masina nu a troncanit =D> .
6. Am ajuns la locul de intalnire unde ne-am salutat cu membrii deja ajunsi = Am dat mana din nou cu HL .
7. Aparut un membru clubkia fara masinuta (carcotashu) . Noi facut lui ciuda :wink:
8. A aparut prima KIUTA in afara de ale noastre. Cazut fata. Marit pupilele, Oaaaaauuuuu ... !!! Un proceed alb 2.0 benzina, full cu casetofon XR si motor de 2.0 benzina, si cu numar smeker in fata si sa nu uit ... motor de 2.0 benzina. Felicitari cojanuc pentru masinuta....inca mai ma gandesc la ea. THE POWER TO SURPRISE in adevaratul sens al cuvantului
9. Aparut andrei.alexandru cu un prieten.
10. Inceput show (aratat ce misto e aia, ba aialalta, cati cai are aia, etc)
11. Decis sa mergem sa ne ingrasam cu o portie de junkfood.
12. Drum inapoi cu gropi = eu fericit, nu le simt si nu troncane nimic nici in fata nici in spate
13. Ingrasat.
15. Explicat membrii cu scuzele de rigoare ca trebuie sa plecam si spre Oradea (cu promisiunea ca ne vedem macar 1 data pe luna).
16. Aruncat un ochi pe ascunzis la proceed alb al lui cojanuc. =D>

7. ma fac eu mare:P :oops:

Pe si mai scurt : A fost super, ne-am simtit bine. Trebuie sa o repetam mai pe lung la un gratar.
GJ 31 MAR

hlpartners
Auto:

Post by hlpartners »

A fost o intalnire reusita, in care am dat de oameni superentuziasmati de masinile lor si ii multumim Andreei pentru fotografiile facute, atat in Timisoara, cat si in Oradea. Era in plan sa imi aduc si eu camera, dar am uitat-o. =D>

Teddy
Sageata Blue
Auto:

Post by Teddy »

Felicitari pentru intalnire =D>
Superbe pozele,oameni fericiti alaturi de masinutele lor minunate :smt023

@hlpartners:
Cred ca trebuie schimbat sloganul...in :"Azi in Timisoara peste cateva ore in Oradea" :idea:
Cee`d 1.4 START+opt.(13) kompass blue HD-09-CTM
ALBUME: http://picasaweb.google.com/TeddyKyty

cojanuc
Auto:

Post by cojanuc »

andi...Multumesc pentru aprecieri si poze ( foarte reusite :) ) sunteti simpatici foc
GeorgeC...]Iti multumesc si tie pentru aprecieri si pentru tot ce ai scris
andrei.alexandru...Multumesc pentru " supermasina " :)
Sper sa ne intalnim cat mai repede si mai multi, cu timp mai mult... Ma bucur ca am avut ocazia sa va cunosc personal pe toti.
Ati reusit sa ma convingeti sa tin si eu un jurnal de bord. Va promit noutati la urmatoarea intalnire :)
Inca odata va multumesc tuturor
crispisu: te rog sa nu mai folosesti culori pentru a posta, mai ales cea rosie care este dedicata moderatorilor
merci

Post Reply

Return to “Întâlniri şi activităţi”