Intalnirea pe scurt :
1.Ma intalnesc cu HLPARTNERS.
2.Imbratisarile de rigoare.
3.Mers cu ceedulica dupa HLPartners care stia drumul bine.
4. HL (stiind ca am amortizoare noi H002) mi-a facut o surpriza mare si ma lasat sa savurez unele dintre cele mai mari gropi din Timisoara.
5. I-am stricat distractia deoarece nu le-am simtit si nici masina nu a troncanit =D> .
6. Am ajuns la locul de intalnire unde ne-am salutat cu membrii deja ajunsi = Am dat mana din nou cu HL .
7. Aparut un membru clubkia fara masinuta (carcotashu) . Noi facut lui ciuda
8. A aparut prima KIUTA in afara de ale noastre. Cazut fata. Marit pupilele, Oaaaaauuuuu ... !!! Un proceed alb 2.0 benzina, full cu casetofon XR si motor de 2.0 benzina, si cu numar smeker in fata si sa nu uit ... motor de 2.0 benzina. Felicitari cojanuc pentru masinuta....inca mai ma gandesc la ea. THE POWER TO SURPRISE in adevaratul sens al cuvantului
9. Aparut andrei.alexandru cu un prieten.
10. Inceput show (aratat ce misto e aia, ba aialalta, cati cai are aia, etc)
11. Decis sa mergem sa ne ingrasam cu o portie de junkfood.
12. Drum inapoi cu gropi = eu fericit, nu le simt si nu troncane nimic nici in fata nici in spate
13. Ingrasat.
15. Explicat membrii cu scuzele de rigoare ca trebuie sa plecam si spre Oradea (cu promisiunea ca ne vedem macar 1 data pe luna).
16. Aruncat un ochi pe ascunzis la proceed alb al lui cojanuc. =D>
Pe si mai scurt : A fost super, ne-am simtit bine. Trebuie sa o repetam mai pe lung la un gratar.