ales_en_cevennes wrote: Mai este deschisa lista pentru intalnirea de la Arieseni?
Pentru ca as subscrie si eu pentru o persoana (sper sa nu fie zapada prea multa)!
Buna,deci ,v-ati decis =D>
Facem o mica coloana din Petrosani pana la Arieseni

ales_en_cevennes wrote: Mai este deschisa lista pentru intalnirea de la Arieseni?
Pentru ca as subscrie si eu pentru o persoana (sper sa nu fie zapada prea multa)!
Teddy wrote:Am o propunere:sa ne aducem si tricourile personalizate cu noi...cine nu are vine cu cele de la Brasov-Bran si vorbim cu colegul Ogy sa ne trimita "ustensila de personalizare a tricourilor"
.
P.S. Ai vazut @Ogy ca nici eu nu te-am uitat![]()
alpinad wrote:21. adela_d_01 = 1 pers
23. ales_en_cevennes = 1 pers.
ar putea sta intr-o singura camera!![]()
pacat ca nu mai poti veni.....dar poate -ti si gasesti de lucru....ducu22pot wrote:Baieti, trebuie sa ma retrag.Plec de Paste o luna in Italia la niste prieteni (sper sa gasesc si de lucru).
Distractie maxima.
vorbeste cu georgeC!locuri s-ar parea ca mai sunt....mai ales ca a renuntat Ducu[l-o fi influentat cineva....?]ady4is wrote:dupa cum am scris mai sus vreau 2 persoane...
ma intereseaza daca mai sunt locuri....cati bani si unde tre sa-i pun
ciuzzz.....soorryy nu am mai intrat cam de mult pe forum
mai sunt 2 locuri, dar la cladiriile rustice. Uita-te peste pozele de pe la pagina 15-16 (a pus andi un link) sa vezi daca e ok.ady4is wrote:dupa cum am scris mai sus vreau 2 persoane...
ma intereseaza daca mai sunt locuri....cati bani si unde tre sa-i pun
ciuzzz.....soorryy nu am mai intrat cam de mult pe forum