Bacaul a luat teapa!

Vă rog să postaţi dealerii cu care aţi colaborat. De asemenea, rog dealerii care vor să colaborăm să posteze, pentru a li se crea forum separat.
arka
Auto:

Re: Bacaul a luat teapa!

Post by arka »

Din pacate nu prea au reusit, probabil erau la inceput si nu aveau experienta, in plus pe langa faptul ca este alta nuanta, si tot incercau sa ma abureasca ca e in functie de cum bate soarele, dupa cateva zile au aparut si mici adancituri in lac.
Cat despre preturi erau exagerati, pentru schimbare bara spate si hayon, plus vopsit, pretul a fost de 5400 lei in februarie 2008, raportat la faptul ca in perioada respectiva am platit pe masina 40100 lei ( atunci euro era 3 si ceva)
In 2008 in vara cineva mi-a infundat o portiera spate foarte putin, reparatia a costat 900 lei. E drept ca de data asta au nimerit culoarea.
Ca sa nu mai amintim aici ce preturi practicau la revizii.
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com

edddie_m
Auto:

Post by edddie_m »

Boby wrote:Cum adica arka nu pot s-o faca ca noua? Pai eu am scos astazi masina de la vopsit exact hayonul de care spui la una din cele mai tari vopsitorii din Iasi si au scos culoarea perfect pewter beige exact ca originala. Nu mai exista meseriasi oare in service-urile Kia? Pentru aceeasi operatiune la Rodav imi cereau 800 lei, pe mine m-a costat 500.
Totusi e regretabil ca nu exista service Kia in Bacau si Suceava.
Eu stiam ca la Rodav e 450 de lei vopsitul unui element. La livada e 350 de lei.

De ce tot insistati sa duceti masinile la reparat la serviceu-ri kia? La partea de tinichigerie toate masinile is la fel, plus ca va complicati aiurea cu asigurarile.

Eu am vopsit masina de 2 ori si a iesit perfect.Nici nu are voie sa iasa diferit. Poti sa ai ce nunata vrei de cati ani vrei: ia o bucatica, o baga pe calculator si face calculatorul vopseauna automat. Plus ca luni duceam masina, sambata era gata, fara complicatii fara nimica. Urmeaza a treia oara. :D

Boby inseamna ca eu am fost la MIT si nu stiam. :lol:

patton
Auto:

Post by patton »

eu am schimbat bara fata + vopsit + reparat prag infundat + vopsit la volvo. pe parte de tinichigerie, vopsitorie se gasesc serviceuri cu mult peste cele kia.
KIA Cee`d Best Kompass Blue 1,4

Dainezi
"drive to survive"
Auto:

Post by Dainezi »

intr-adevar volvo este un service bun... eu am schimbat la alti motors spoiler fata. A iesit perfect. Nu mai retin exact suma, in jur de vreo 25 mil. pe casco bineinteles dar culoarea au reusit-o. Multi au zis ca e o culoare naspa si o reproduc greu cei de la vopsitorie. Dar alti a reusit perfect. E singura problema cu care m-am confruntat cu ei. Sa dea Domnu' sa fie singura. Sa auzim numai de bine
Image

kia pro cee'd 1,6 dsl 115 Dakar yellow BC-86-SRN

alimos
Auto: cee'd 1.4 SW;sportage 1.6 GDI

Post by alimos »

In ziua in care am deschis acest topic,o parte din postul respectiv (90 % din el) l-am trimis si pe kia.ro
Ieri am fost sunat de d-l George Damian de la KIA Romauto si m-a instiintat ca in luna ianuarie se deschide un service nou in Piatra Neamt si in luna MAI un service la BACAU.Eram atat de nervos cand m-a intrebat de ce sunt atat de suparat,incat nu am mai avut energia sa intreb cu ce service existent s-au inteles,sau daca este vorba despre unul nou!
Sper sa se tina de cuvant!

In alta ordine de idei eu tocmai am ajuns acasa venind de unde oare?!?... ati ghicit...de la Vaslui. Problema mea cu directia s-a rezolvat,vedeti pe segmentul dedicat , "Garantii,Revizii", la "probleme rezolvate pe garantie"
Sanatate sa fie!
Ceed 1.4 109 hp SW BEST,2008,Pewter Beige,ODO 190000
SportageIII 1.6GDI 135 hp ,2014,Space Blue,ODO 105500
Ceed 1.6 crdi 115hp ,2009, Piston Grey,odo 250000

lus
din umbra...
Auto: cee'd

Post by lus »

m-ai facut foarte curios... in care Piatra Neamt... si in care luna Ianuarie...

alimos

Post by alimos »

intreaba pe kia.ro
repet,informatia vine de la un domn George Damian!
nu sunt nemtean,deci nu am de unde sa stiu ce si cum.s-a exprimat ceva de genul ca nu este usor sa deschizi un service de reprezentanta,pentru ca ai de scolit mecanici,tinichigii,etc,deci este posibil ca acestia sa fie plecati in tarile calde la scoala!
Drumuri line!

alex79
Auto: Kia Ceed 1.4 Best

Post by alex79 »

Ar fi super daca s-ar intampla sa se deschida si la Bacau si Piatra Neamt. Putina concurenta nu strica. Pentru a atrage clienti poate se vor gandi si la preturi rezonabile. In felul acesta poate noi bacauanii nu ne vom mai gandi sa mergem la Vaslui pentru revizii si alte lucrari.
Fratia Ceed-ului
ODO 101800 km
BC-05-YSL Kia Ceed Best 1.4, 109CP, NGK Iridium, Jante aliaj Dezent F/L 15"
Cauciucuri iarna Nokian WR D3 185/65/R15

patton
Auto:

Post by patton »

am auzit de la cineva ca s-a deschis la piatra neamt service dar inca nu au sigla (pe firma) si stampila. e undeva langa RAR.

tipitip
Admin
Auto:

Post by tipitip »

"SC SINUS GRUP S.R.L., cu sediul in Piatra Neamt, Bd. Traian, nr. 6, bl. S5,
parter, jud. Neamt, telefon /fax 0233.234789 au semnat
contract cu noi (n.n. KIA ROMAUTO) acum cateva zile."

Sursa: KIA ROMAUTO

Am inteles ca au service la 50 km de Bacau si este sau va fi operational in scurt timp.
Dacă ştie cineva locaţia exactă...
Pentru orice informaţie legată de forum clubkia@clubkia.ro
Pentru oferte pentru membri click aici

patton
Auto:

Post by patton »

am inteles ca service-ul ar fi intre savinesti si piatra, dupa RAR, pe sensul de mers spre piatra neamt. sper sa fi inteles bine. sunt cam 50 km din bacau.

bogdanf
Auto:

Post by bogdanf »

Deci se misca lucrurile si pe la noi, la Piatra Neamt. Sa speram ca se misca in directia cea buna. SINUS are ca activitate "Comert cu amanuntul al articolelor si aparatelor electrocasnice, in magazine specializate". Dar si: http://www.sinus.ro activitate in domeniul auto. Informatiile le-am gasit la o cautare rapida cu "goagal". Sper sa nu gresesc.
Kia Cee'd Sporty Wagon - Machine Silver - 1.4 GSL MT Best
Jurnal de bord
Harta posesorilor de KIA din România
Album foto
Image

chit
Auto:

Post by chit »

patton wrote:am inteles ca service-ul ar fi intre savinesti si piatra, dupa RAR, pe sensul de mers spre piatra neamt. sper sa fi inteles bine. sunt cam 50 km din bacau.

Daca nu gresesc acolo am vazut o sigla de Mitsubishi care intre timp a disparut.
Sa speram ca o sa apara una de Kia cat mai repede....am de facut revizia in martie.
Cee'd 1,4 GSL MT Best

lus
din umbra...
Auto: cee'd

Post by lus »

se pare ca e vorba de o alta firma sinus decat cea cu electrocasnice...
iar service-ul cred ca e deja deschis, insa e pe dreapta cum se merge spre Bacau dupa RAR...

alimos

Post by alimos »

Daca stie cineva ceva mai exact despre acest service (daca s-a deschis si pe unde e) sa ne dea si noua de stire ,va rog!
Sau sa deschida un topic in zona dedicata service-urilor!
Numai bine!

Post Reply

Return to “Alţi dealeri şi serviceuri din reţeaua KIA”