Am fost la MIT Aviatorilor am mers la test rezultatul; "asa fac toate" sa asteptam ,sa se auda mai tare etc. au ridicat-o totusi pe platforma au tras de ea, au strans amortizoarele fata (daca aproximativ 5 grade rotire se poate numi strans) si atat.
Rezultatul: masina troncane la fel ca inainte si nimic nu s-a schimbat ba mai mult decat atat sunt suspectat ca sunt cu capu si imi imaginez zgomote

Lamurit de MIT din Aviatorilor am fost la MIT Baneasa cu speranta ca acolo voi da peste niste mecanici mai versati.
Au luat masina , nu stiu ce au facut cu ea cert este ca dupa juma' de ora s-a intors mecanicu' si a zis ca a gasit pe spate dreapta o bieleta "putin" slabita si ca a strans-o iar pe dreapta fata amorizorul era putin slabit

Rezultatul: masina troncane la fel ca inainte si nimic nu s-a schimbat
Concluziile le trageti voi, mie imi e lehamite de abureala ieftina a mecanicilor de doi lei...
Am sa mai incerc odata la actiunea de pe 26 cu bunavointa lui tiptip si nu numai iar daca nici atunci nu rezolv voi astepta sa cada ceva ca sa mai calc prin service urile de doi bani.
Pacat de eforturile colegilor de forum pentru rezolvarea problemelor sunt folosite de MIT ca si capital de imagine iar problemele, cel putin in momentul asta, par sa persiste, pentru mine a devenit clar ca motivul pentru cele doua actiuni organizate de MIT impreuna cu forumul sunt strict o chestiune de imagine pentru service si nicidecum modificarea atitudinii fata de toti clientii
Inca odata tot respectul pentru colegii nostrii care s-au zbatut si se zbat pentru aceste actiuni.
PS: cred ca numele topicului ar trebui modificat in "Probleme in curs de incercare de rezolvare" ar fi mai aproape de adevar.