Problema sta in felul urmator , in luna iulie a acestui an am fost la reprezentanta Kia de langa liceul Gh . Sincai ( Bucuresti ) pt a cumpara Cee'd-ul ; in prima faza toate bune si frumoase am semnat ce era de semnat , am completat fel si fel de hartii , etc. Cateva zile mai tarziu am fost sunat ca ma pot duce la reprezentata lor din Jilava pentru a lua masina pe care o comandasem. Ajung la locul respectiv si mai semnez cateva hartii , iar dupa care primesc cheile masinii si impreuna cu un angajat mergem la masina iar toate bune si frumoase. Trec in jur de 3-4 luni de cand am luat masina si observ ca la RALANTI , uneori , masina incepe sa se comporte anormal ( trepida uneori mai rau uneori mai usor ) lucru care este total anormal la o masina noua, parerea mea. Ii sun si le povestesc ce ,,ma doare '' si stabilim data cand sa ma duc cu masina pentru a se uita la ea sa vada si ei ce si cum. Se face data X cand m-au programat si ajung la asa zisii ,,meseriasi'' si acum incepe povestea ; In prima faza au spus ca in cateva ore este gata ( fusesem la ora 10-11 si au spus ca pana in ora 16 este gata ). Cand sa ma pregatesc sa ma duc la ei sperand ca este gata masina suna telefonul , erau ,, expertii '' la capatul celalalt al firului si am fost anuntat ca din pacate inca nu este gata , iar cica pana marti era repartata , tunsa si frezata

Astazi fiind in data de 9 Decembrie si nici pana acum nu am masina reparata. Nu sunt disperat sau nu am rabdare , dar problema este ca au trecut vreo 2 luni de cand am dus-o si sunt aburit de aia de acolo. O sa le fac o plangere la OPC si cu siguranta ei rezolva problema . Am fost intelegator pana acum...dar nici chiar asa sa isi bata joc.
Concluzia este ca sunt foarte nesimtiti si foarte neseriosi. Voi ce parere aveti ?
Sper sa nu va plictisiti de citit si o noapte buna!