Cosmetice masina
Cosmetice masina
As vrea sa discutam in acest topic despre produsele folosite pentru intretinerea masinii. Ma intereseaza in primul rand cu ce va curatati bordul, plasticul de pe usi, mocheta etc. dar si produsele pentru exterior. Cred ca e util sa impartasim experientele, ca sa alegem cele mai eficiente produse. Astept opinii 

bordul cu "jmirghel", plasticul de pe usi cu rindeaua iar pe afara dau din cand in cand cu ea in alte masini parcate, ca sa raschetez noroiul de pe ea 
he he, acum serios, si pe mine ma intereseaza foarte mult partea asta insa nu am avut timp sa ma interesez pana acum, motiv pentru care multumesc tuturor care au putut ajunge la magazine si au bunavointa sa ne impartaseasca si noua din experienta lor

he he, acum serios, si pe mine ma intereseaza foarte mult partea asta insa nu am avut timp sa ma interesez pana acum, motiv pentru care multumesc tuturor care au putut ajunge la magazine si au bunavointa sa ne impartaseasca si noua din experienta lor

Kia Cee'd 1,4 GSL LX MT, [the first
] Hike Green
Godspeed,
G

Godspeed,
G
pentru praf, dau cu un burete pe bord(partea cauciucata), iar in rest cu o laveta umeda sau laveta din piele...
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km
--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km

FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
Burete de bord cu parte cauciucata? Scuze dar nu am intalnit asa ceva sau am fost nepasator.
Te rog mai da detalii.
Te rog mai da detalii.
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
Si eu am auzit de produsele mafra ca sunt bune. Cand iau salariul am sa-mi cumpar Pulimax pentru plasticul de pe usi. Pentru bord imi iau un Pronto pamatuf pentru ca nu cred ca as putea sa-l sterg cu altceva. Mi-e frica sa nu se strice partea aia cauciucata. Odorizant o sa-mi iau tot de la mafra. Nu stiu insa ce produs ar fi potrivit pentru mocheta.
Pronto Pamatuf am eu. Am luat 5 bucati. 
E bunicel pe "uscat" insa din cand in cand mai trebuie si el sters cu o laveta umeda cu putina solutie universala(de la sano).
Inca nu am gasit o laveta care sa ma satisfaca..ai am avut cateva: piele caprioara(nu aluneca), lavete microfriba(nu imi plac la atingere si lasa scame), laveta umeda(cea mai buna pana acum insa se descompune de la ridurile bordului si usilor), laveta pentru geamuri(bunicica insa lasa si asta scame). Nu stiu ce sa mai iau..poate o laveta umeda mai buna(S&B)

E bunicel pe "uscat" insa din cand in cand mai trebuie si el sters cu o laveta umeda cu putina solutie universala(de la sano).
Inca nu am gasit o laveta care sa ma satisfaca..ai am avut cateva: piele caprioara(nu aluneca), lavete microfriba(nu imi plac la atingere si lasa scame), laveta umeda(cea mai buna pana acum insa se descompune de la ridurile bordului si usilor), laveta pentru geamuri(bunicica insa lasa si asta scame). Nu stiu ce sa mai iau..poate o laveta umeda mai buna(S&B)
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
pronto pamatuf folosesc eu de mai mult timp, si recunosc ca e f fain, e pentru puturosi
! cred ca am mai postat asta pe undeva...
chestia este ca am incercat diverse "scule" si cum bordul ceed este usor "cauciucat" se lipesc de el o multime de scame din lavete. ma cert mereu cu cei de la spalatorie care il sterg cu niste lavete din hartie - speciale zic ei!- si apoi sa vezi chin sa aduni scamele alea.
pamatuful de care ziceam intra f usor in toate colturile / butoanele / tastaturile. il tin special pentru masina, pe undeva prin portbagaj ..intr-o punga de plastic, pt ca altfel se umple de praf si nu mai face treaba!
PS: tot cei de la spalatorie au un fix ...sa dea cu spray siliconic !

chestia este ca am incercat diverse "scule" si cum bordul ceed este usor "cauciucat" se lipesc de el o multime de scame din lavete. ma cert mereu cu cei de la spalatorie care il sterg cu niste lavete din hartie - speciale zic ei!- si apoi sa vezi chin sa aduni scamele alea.
pamatuful de care ziceam intra f usor in toate colturile / butoanele / tastaturile. il tin special pentru masina, pe undeva prin portbagaj ..intr-o punga de plastic, pt ca altfel se umple de praf si nu mai face treaba!

PS: tot cei de la spalatorie au un fix ...sa dea cu spray siliconic !

cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Poate va ajuta cu ceva threadul meu de pe alt forum...
http://forum.computergames.ro/78-auto/3 ... r-etc.html
http://forum.computergames.ro/78-auto/3 ... r-etc.html
Am si eu o intrebare .... Parbrizul .. cu ce'l stergeti pe dinauntru?
Ca mi-e mi-a inghetat putin (cand a fost frigul al mare) si am dat cu mana si cu laveta umeda
pe el si acum noaptea se cunoaste ca nu e curat (parca e aburit ceva de genu). Am incercat sa dau cu carpa de bumbac (cred) si cu ceva solutie de curatire geamuri ... si nu m-a incantat rezultatul.
Aveti careva alta solutie ???
Ca mi-e mi-a inghetat putin (cand a fost frigul al mare) si am dat cu mana si cu laveta umeda

Aveti careva alta solutie ???
corect ce spune .indie. dar mai bine este sa nu atingi parbrizul adica sa nu il stergi cand te urci in masina si se abureste un pik (ca nu e dacie!)...macar asa este murdar uniform si nu deranjeaza (prea tare) 

cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K