Detector de radar - buget mic

Sisteme audio, video, DVD, GPS, PDA, PNA, alarme...
MosNicolae
Auto:

Re: Detector de radar - buget mic

Post by MosNicolae »

Mi-e teama ca permiterea detectoarelor a fost doar o afacere, la un moment dat. Acum cand pe piata au aparut sute de modele si de comercianti, cred ca le vor interzice.

Avem alte exemple celebre in acest sens: emiterea cartilor de alegator (care s-au emis ani de zile dar n-au fost folosite NICIODATA, emiterea pasapoartelor biometrice, etc). Desigur, este probabil ca acest zvon sa aiba scopul de a scoate de pe piata comerciantii mici...

Romania este doar o piata de desfacere pentru cei care au puterea de a emite legi. Si afara se intampla aceste lucruri, insa nu la nivelul acesta. Iar acolo, unii mai sunt si trasi la raspundere !

Eu nu am detector. Cand depasesc viteza, incerc sa ma incadrez in cei 20 KM "peste", pentru a nu ramane fara carnet. Am o singura amenda pentru viteza, pana acum. In urma cu 12 ani am avut la dispozitie un Ford si eram curios sa vad cum fuge.
membru al clubului SpiteColorate.ro

gabikia
Auto:

Re: Detector de radar - buget mic

Post by gabikia »

sonty wrote: singurul motiv pentru care majoritatea oamenilor isi iau detectoare este ca vor sa mearga la o viteza normala nu excesiva. daca limitarile de viteza ar fi normale n-ar mai fi nevoie nici de detectoare.
Mare dreptate ai,si din acest motiv iti dau dreptate
Kia Sportage 2005/mai/albastru/full option
http://cutiacupoze.ro/album/?a=1246

Post Reply

Return to “Audio, video, navigaţie...”