Eu n-am stiu, dar am aflat azi.

Cand comanzi pe cel din fabrica, iti pun priza invers, adica portul USB si apoi mufa aux. Eu am intai mufa aux si apoi portul USB si la marea majoritate este la fel.
iPod shuffle și nano merg cu cablul lor usb și poți controla melodiile de pe volan.Alex wrote:iPod se leaga prin cablul jack-jack
Nu È™tiu dacă iPod nano merge, iPod shuffle ăla mic merge.frankkkko wrote:hey.. deci sa inteleg ca daca am un iPod nano (ultimul model - http://www.apple.com/ipodnano/) si un kia cee'd best clasic pot sa conectez iPod-ul direct cu cablul lui original la USB-ul masinii si pot controla mp3-urile din iPOd ca si cum conectez un stick flash??? si in plus se mai si incarca iPod-ul in timpul asta?
Nu poÈ›i strica nimic, doar să vezi că nu merge. Dacă merge, primul lucru pe care vrei să-l faci e să schimbi afiÈ™area pieselor astfel încît să se afiÈ™eze orice altceva decît numele fiÈ™ierului care la iPod-uri este criptic. Nu mai È™tiu în secunda asta care e butonul, dar există manualul.frankkkko wrote:aha, inteleg, merci. o sa incerc singur. desi sincer mi-e cam teama sa experimentez