E clar, ce ai tu e "2DIN DVD/USB-Receiver with Navigation (map v.12) & Bluetooth built-in", adica multimedia receiver cu soft de navigare de la Garmin ("Built in Garmin Navigation system (new platform), with V12 map included")
Eu am inteles ca cele mai bune sisteme de navigare sunt cele de la Garmin, deci ce ai tu pare a fi super OK.
Bondalicir
Daca tot ai adus vorba de PDA de la MIO, nu prea am gasit pe net pe forumuri de specialitate postari din 2009,2010 ca sa stiu si eu care sunt ultimele noutati, care tehnica e depasita, ce imbunatatiri s-au mai adus, ce versiuni de soft (daca am inteles bine inainte de 2006) sunt cu "probleme", etc.

Skyppy
Nu ma intereseaza la un PDA (apropo m-am documentat si eu ce inseamna) faptul ca daca e mobil are hardware-ul strans legat cu software-ul si ca nu se poate interschimba sistemul de operare, ma intereseaza ca softul si hartile sa poata fi updatate

Deci......
Poate cineva sa-mi recomande un PDA cu GPS (la asta m-am hotarat, nu vreau doar sistem de navigare) care sa aiba softul si hartile updatabile, sa se poata pune si alte harti, cate vrea muschii mei, sau macar la limita acceptabilului, nu ma intereseaza cabane montane ci orasele cele mai mici si stradutele cele mai intortocheate din orasele mari ?