Ornamente interioare

Eleroane, kituri de caroserie, folie, geamuri fumurii, xenoane, roţi / cauciucuri, huse...
rody
Auto:

ornamente bord

Post by rody »

Salut toti posesorii de KIA care isi respecta masinile.sunt nou pe forum si ma intereseaza daca se poate imbunatati interiorul la CEED.Eu am gasit ornamente de bord pe mahon/carbon/AL. care schimba total interiorul Ceed-ului dar este pe ebay .com la COCKPIT DEKOR kia ceed.si nu stiu cum il pot procura.

LeCCa
Auto:

Re: ornamente bord

Post by LeCCa »

viewtopic.php?f=5&t=3433 luate de pe site-ul hyundai, sunt mai mult pentru exterior, dar m-am distrat si eu :P le-am dat jos de la gurile de ventilatie , it was too much :P
KIA ProCeed 1.6 Black PH 22 LEK

rody
Auto:

ornamente interioare AL/mahon/carbon kia ceed

Post by rody »

salutare, aveti idee de unde pot procura ornamente pe carbon pentru kia ceed ?Am gasit ceva pe ebay (COCKPIT DEKOR KIA CEED ) sau www.auvito.de/72930/keyword_dekor-kia , compus din 27 elemente.Poate aduce cineva de pe una din adresele acestea sau stiti in tara unde se pot gasi?

rody
Auto:

Re: ornamente interioare AL/mahon/carbon kia ceed

Post by rody »

Accesorii pentru CEED poate aduce cineva?Ma intereseaza bandourile laterale si fusta bara spate pentru CEED SW si pentru interior ornamente cromate sau carbon pentru bord.

Post Reply

Return to “Styling, exterior şi interior”