Piele pe volan (aftermarket)
Re: Piele pe volan (aftermarket)
mai stiti o alta persoana care sa imbrace in piele? Eu sunt din TM si Craiova e f. departe. In TM este o fabrica de volane poate angajatii de acolo fac asta si in particular sa mai faca un ban in plus. Daca stiti ceva dati un semn. Mai este o fabrica de volane la BRAD HD, aviz hunedorenilor.
Vineri plec la Craiova , pentru a=mi monta piele pe volan. Am si eu o intrebare pentru cei care si-au montat deja , imi puteti spune cum se comporta aceasta in timp ?
Multumesc
Multumesc
KIA Cee'd 1.4 GSL MT BEST Piston Grey
chiar in perioada asta pielea mea pusa la Gabi face un an, iti pun niste poze sa faci comparatie, e ca in prima zi 

Kia Cee'd 1.4 GSL Abyss Blue, Best + Opt
BV 77 MKP
ODO 71.000 KM
BV 77 MKP
ODO 71.000 KM
Vreau sa precizez faptul ca pielea pusa de domnul Gabi este mult mai calitativa decat cea originala, e si mai groasa(volanul mai gros ca la pielea originala) si mai placuta la atingere. Mie unu nu-mi place deloc cea originala...
Kia Cee'd 1.4 GSL Abyss Blue, Best + Opt
BV 77 MKP
ODO 71.000 KM
BV 77 MKP
ODO 71.000 KM
Am avut pe Logan si 1 an cat am avut masina s-a comportat exemplar ! Merita toti baniistef2008 wrote:Vineri plec la Craiova , pentru a=mi monta piele pe volan. Am si eu o intrebare pentru cei care si-au montat deja , imi puteti spune cum se comporta aceasta in timp ?
Multumesc
Cam 3 luni e perioada de asteptare pentru a-l imbraca la Gabi (a.k.a Instructorul ).Azi mi-a montat imbracat si mie volanul.A iesit superb.A durat cam 2 ore si a costat 150 ron.
Atentie !!! Mai are disponibile piele pentru 2 volane si 2 burdufuri,sta in Bucuresti pana vineri si cine mai doreste sa-l imbrace il poate suna la numarul 0720.049.812 Gabi (a.k.a Instructorul).Primul venit,primul servit mi-a zis asa ca multa bafta !!!
Atentie !!! Mai are disponibile piele pentru 2 volane si 2 burdufuri,sta in Bucuresti pana vineri si cine mai doreste sa-l imbrace il poate suna la numarul 0720.049.812 Gabi (a.k.a Instructorul).Primul venit,primul servit mi-a zis asa ca multa bafta !!!
Super treaba face dl Gabi. Am batut si eu drumu pana la Craiova (aprox 500 de km ) pentru a-mi imbraca volanu in piele.... Merita recomand la toata lumea cu incredere... s-ar putea daca nu imi place cum e cu pielea stock la varianta City sa mai apelez o data la dl. Gabi....
Posesor de Kia Ceed
-
- F.B.I
- Auto:
stie cineva daca mai vine Dl. Gabi prin Bucuresti??
Si eu vreau sa-mi imbrac volanul in piele...posibil sa merg pana in Craiova daca nu vine el aic

Pai nu e nevoie sa bateti atata drum, gasiti si in B
http://www.pieleauto.ro/
http://www.pieleauto.ro/
Kia Cee'd 1.4 best
- Nesta3
- Moderator General
- Auto: Kia Sportage QL
foarte tare se prezinta treaba...akum ramane d vazut si ce "cascaval" cer baietii:D
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
pai de diferenta, mergi la craiova, dormi la motel o noapte si mananci la carciuma.....cred ca si cu prietana .....asta cu putin noroc.
ionik's husband