Xenon

Eleroane, kituri de caroserie, folie, geamuri fumurii, xenoane, roţi / cauciucuri, huse...
Post Reply
tcapote
Membru de Onoare
Auto:

xenon cee'd

Post by tcapote »

le-am luat anul trecut de la expozitia de tuning care s-a tinut la fostul metro otopeni, cu vreo 400 RON (tva inclus) parca... oricum, a trebuit sa schimb becurile ca erau H4 ale mele initial cu H7 pentru cee'd. www.bluexenon.ro
fireste ca pretul de 250 RON este doar manopera de montaj. cu materialul clientului...

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Mersi si asteptam poze cu rezultaul :D
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

@tcapote - kitul este de 35w sau 55w?

Ajax26
Auto:

Post by Ajax26 »

@Tcapote te asteptam oricum cu niste poze sa vedem si noi unde au amplasat baietii de la service balasturile. Chiar sunt curios...

Pretul este aberant oricum - chiar si 250 de RON este super-mult pentru un montaj banal. Avand in vedere ca se instaleaza destul de simplu - balastul se alimenteaza de la mufa becului vechi - si nu se intervine asupra sistemului electric nu vad de ce sa ma duc la service sa-mi ia aia o gramada de bani. Pentru cei care nu vor sa riste se pot pune la loc halogenele cand te duci la revizie. Asa s-a discutat si despre alarma si tot mi-am pus-o unde am vrut eu.
Pe okazii.ro se gasesc kituri HID incepand cu 130USD cel mai ieftin pret- fara montaj. Am un prieten care si-a luat de curand o instalatie de 12000K si se vede super bine. Oricum toate sunt made in China asa ca nu cred ca exista mari diferente de calitate intre ele.
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX

tcapote
Membru de Onoare
Auto:

xenon cee'd

Post by tcapote »

ma duc jos la masina, ca scrie pe balasturi si va zic...
cel mai tare ar fi ca becurile sa fie deja arse sau vreun balast... :lol:

tcapote
Membru de Onoare
Auto:

xenon cee'd

Post by tcapote »

nashpa! sunt de 12V-35W... asta e! mi-am luat tzeapa cu expozitia lor! sper ca macar sa mearga pocnitorile alea de becuri cu balasturi cu tot!

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

1. Consum mai mic
2. Distanta mai mare si claritate mai buna decit halogenul

Una peste alta tot iesi in cistig. :)

Ajax26
Auto:

Post by Ajax26 »

Relax - de 35W sunt super ok. Cele de 55 sunt mai intense dar pot crea neplaceri participantilor la trafic. Majoritatea baietilor care se ocupa de asa ceva recomanda de 35 si nu se plange nimeni pana acum.Diferenta este super mare oricum.
Acum am mai studiat si eu problema un piculet si exista niste balasturi de tip slim care se introduc in capacul farului si nu mai trebuiesc scoase firele afara. Cred ca pentru noi acelea ar fi cele mai bune.
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX

MihaiM
Auto:

Post by MihaiM »

@tcapote baga si tu o poza cu ambalajul xenoanelor.

MihaiM
Auto:

Post by MihaiM »

Multumesc pt poze. Acum urmareste topicul cu intalnirile si, la urmatoarea, vezi cum faci sa te prezinti :D

REferitor la firma producatoare, ai sters-o tu sa nu fie reclama sau asa le-ai luat? Nu stii cine le face? Nu de alta dar as cauta pe google ceva info. Oricum o sa=mi dau seama dupa ambalaj daca dau peste ele pe net. Si pa 4 mil ai facut chiar afacere.

tcapote
Membru de Onoare
Auto:

xenoane Cee'd

Post by tcapote »

astazi s-a comis... la IMG (recomand)... in 2 ore erau gata puse pe masina impreuna cu faza lunga si pozitia schimbate cu Philips halogen. partea rea este ca nu sunt aceeasi nuanta. faza scurta (unde sunt becuri xenon) are lumina alb/albastruie, celelalte ramanand la galbenul de halogen, indiferent cat de puternice ar fi acele becuri. diferenta este clara: aria luminata este mult mai mare cuprinzand si sectoarele laterale stanga-dreapta, la care lumina, in cazul becurilor halogen se disipa foarte mult. si parca si distanta de iluminat in fata masini s-a marit. ramane doar sa ma obisnuiesc cu culoarea lor... :)

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Felicitari pt noile xenoane, pretul la montaj a ramas 250? :D

manucu01
Auto:

Post by manucu01 »

montat azi xenon. rezultatul, in jurnalul de bord, pag.4
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126

GeorgeC
Auto: Kia Ceed 1.4 LX 2007

Post by GeorgeC »

Oare au de gand pe viitor sa puna ca optiune si Xenon pe CEED? cu autoreglare in functie de incarcare si autoadaptive la viraj...ca parca ar merita vreo 1000 euro investitia pe un ceed vechi...dar sa fie originale...sa nu fac eu "lipituri"
ODO : 40100 km
1.4 LX + scaune incalzite, jante 16, scaune inaltime si lombar, parasolar, proiectoare, volan in piele + maciulie cromata, presuri originale... Pewter beige + rainbow blush ; comandata in 25.08.2007 primita pe 18.11.2007

Post Reply

Return to “Styling, exterior şi interior”