Schimbare becuri

Eleroane, kituri de caroserie, folie, geamuri fumurii, xenoane, roţi / cauciucuri, huse...
Post Reply
aDe
Auto:

Post by aDe »

Cam de o saptamana mi`am schimbat si eu becurile la masina, dar pot spune ca sub capota, la un DSL, sunt putin altfel aranjate componentele blocului motor. Astfel ca in partea stanga, intre vasul de antigel si locasul farurilor se afla o cutie mica cu relee (sigurante), care poate fi scoasa apasand pe cele doua cleme amplasate in partea din spate, respetiv in partea stanga.
Iar in partea din dreapta, nu am fost nevoit sa mut/scot bateria, am reusit sa desfac capacul farului pentru a schimba becul pe faza scurta.
Nu este prea mare diferenta intre lungimea bataii fazei scurte, doar ca lumina este (mai) alba pentru toate becurile schimbate (partea din fata), fapt pentru care sunt foarte multumit.
In partea din spate pot spune ca cele doua becuri pentru marsarier lumineaza ca doua proiectoare :)) (il compatimesc pe cel din spatele, cand voi schimba in marsarier)
Bafta
Kia Cee`D // 1.6 CRDi (115 HP) // Kompass Blue // BASE + optionale (ESP, proiectoare...) Albums: 1 // 2
Always trust ya` mother f***in` instincts!

karmaprotect
Auto:

Re: Schimbare becuri

Post by karmaprotect »

Salutare,
Avem promotii la kituri xenon pentru membrii clubului, posesori de kia: aici
Bafta,

dre_andrei
Auto:

Post by dre_andrei »

mi-am luat si eu ieri becuri Philips X-treme Power H7 si Blue W5W, din Carrefour.
W5W blue blister 2 buc - 9.99 ron
X-Treme Power H7 1 buc - 45.9 ron
ex: Kia cee'd 1.6 CRDi 115 CP Best; Vmax = 205 km/h; machine silver; ODO 212.000 km.

psystem
Geologu'
Auto:

Post by psystem »

Si diferentele care sunt? Merita?

Eu nu as incerca xenon pentru ca nu prea sunt legale pentru noi. In schimb un Philips Xtrem-Power as lua.

Bafta
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km

dre_andrei
Auto:

Post by dre_andrei »

psystem wrote:Si diferentele care sunt? Merita?

Eu nu as incerca xenon pentru ca nu prea sunt legale pentru noi. In schimb un Philips Xtrem-Power as lua.

Bafta
Inca nu le-am montat k e frig rau si mi-e urat sa stau in strada sa demontez rezervor de lichid de parbriz si ce-o mai fi de demontat.
In weekend o sa merg la parinti la curte - acolo am loc sa ma desfasor si o sa le schimb. Luni o sa revin cu rezultatele. Noroc.
ex: Kia cee'd 1.6 CRDi 115 CP Best; Vmax = 205 km/h; machine silver; ODO 212.000 km.

psystem
Geologu'
Auto:

Post by psystem »

Ok. Multa bafta si astept opinii. Eventual si poze cu inainte si dupa ar fi super.

Bafta
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km

Bonzai2
Master Of Puppets
Auto: Mazda Cx5

Post by Bonzai2 »

Mi-am schimbat si eu faza scurta cu un Philips Xtrem-Power luat din Carrefour la 45 lei bucata.Deocamdata am mers numai prin oras si nu am sesizat daca ar bate mai bine dar cert e ca lumina e mai alba. Le-am schimbat destul de usor in max 15 min.Va sfatuiesc sa il schimbati intai pe cel din dreapta unde trebuie desfacut rezervorul cu antigel (are doar 2 suruburi si merge cu cheia de 10) si va puteti da seama exact ce sistem de prindere are becul deoarece in partea stanga ca sa nu fiti nevoiti sa dati bateria jos puteti lucra cu o singura mana fara sa vedeti mare lucru,dar e ok.
Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

eu nu inteleg...sunt diferente intre motorizarile 1.4, 1.6, 2.0 referitoare la spatiul ocupat de diferitele componente ale motorului ?
Pt ca la 1.4 desfac acele "capace" pt becuri prin desurubare fara sa ma incomodeze nimic. ....poate nu mi-au pus mie ceva :)
LE :scuze ma gandeam la pozitii si faza lunga
-ignorati postul meu

Bonzai2
Master Of Puppets

Post by Bonzai2 »

Ogy wrote:scuze ma gandeam la pozitii si faza lunga
La faza lunga si pozitii nici eu nu trebuie sa desfac nimic

Neuron
BIG DADDY
Auto:

Post by Neuron »

De la care Carrefour v-ati luat voi Philips? Ca eu am fost la Vitantis (ala de langa targul auto) si nu aveau
KIA Cee'd 1.4 Best - Machine Silver - "SILVER SURFER" - B 01 PPA

Bonzai2
Master Of Puppets

Post by Bonzai2 »

Eu am gasit numai in Carrefour Militari si am cautat in multe(Cora,Metro...) :D .Ca un update am mers noaptea cu ele, nu bat mai departe decat cele standard dar au o lumina mai alba ,eu zic ca se merita e mai clara imaginea.

Neuron
BIG DADDY
Auto:

Post by Neuron »

Am cumparat si eu de la Carrefour Militari PHILIPS Xtreme Vision pt faza scurta. Le-am montat si pe seara am avut placuta surpriza sa vad ca intr-adevar e o diferenta. Becurile originale ale masinii (tot PHILIPS dealtfel) nu au lumina asa de alba si densa ca la Xtreme Vision, nu va inchipuiti acum ca se vede ca un HID dar diferenta se vede. Eu unul sunt multumit de ele.

P.S. - Multumiri lui Bonzai2 pentru informatia cu Carrefour Militari, din pacate H1 nu mai era decat o singura bucata :(
KIA Cee'd 1.4 Best - Machine Silver - "SILVER SURFER" - B 01 PPA

_player_
Auto:

Post by _player_ »

de ceva vreme mi`am luat si eu xtreme power, 2 becuri h7 160 lei - augsburg
e o diferenta foarte mare, merita toti banii!! recomand philips, bat foarte bine si lumina e alba
cineva m`a intrebat daca sunt xenoane :P

Malte
Auto:

Post by Malte »

Am pus si eu xtrem power,46 RON din Carrefour si intr-adevar se merita,diferenta este evidenta fata de cele stock.Mare atentie la montaj,se pun cu piciorusul in sus,eu, desi am tot citit despre schimbatul becurilor pe-aici pe forum,le-am pus cu piciorusul ala in jos si in prima noapte am luminat cu farurile cerul si coroanele pomilor :x .A doua zi,le-am intors la 180 grade si acum e totul ok.N-am reusit sa schimb pozitiile (w5w blue vision),nu aveau in Carrefour,desi cineva spunea ca n-ar avea chiar lumina alba,ca ar fi galbejite ca si cele stock :?
Kia ceed 1,4 gsl,machine silver,comanda 20.06,seria la "shashiu" 05.09,ridicata pe 03.10.07.

DaDiRo
Moderator General
Auto:

Post by DaDiRo »

@Malte: Eu am luat Philips Blue Vision W5W de la ASPAD, le-am montat si vreau sa iti spun ca am o lumina chiar mai alba decat cea de pe faza scurta de la Xtreme-power. Sa nu te sperii cand o sa vrei sa le cumperi de culoarea lor prea albastra, fiindca odata montate pe masina nu se vor vedea prea mult si nici nu iti albastreste oglinda farului, iar lumina este alba, curata. Oricum, farurile vor arata mai bine cand o sa ai faza scurta aprinsa, fiindca nu se va mai obseva diferenta de culoare intre pozitie si faza.
Bafta!
Cee'd 1.6 GSL EX Classic+, KB/ RB - B 73 SXM
Album
Carduri de membru

Post Reply

Return to “Styling, exterior şi interior”