@Ogy
Multumesc de informatie
@BAU
Ma refeream la valve si capacele valve, oricum capacelele le dau astia moca daca iti pui azot, dau un exemplu, mie imi pun verzi de obicei in cazul in care solicit azot vara.
Cheltuiala la care ma gandeam era legata de valve.
Legat de capace de roata (jante otel), am gasit in bazar un catalog fain, din material de calitate (nu de alea simple si subtiri ca foita de tigara) , modele noi la 70 lei setul plus capacel de ala central cu brandul KIA (alea vin separat pe marci, ca sa poti pune pe ce model de capac vrei)
Decat sa dau pe piulite speciale si capace originale KIA jumatate din pretul unei jante originale OE pentru KIA (si care sincer nu mi-au placut niciodata, lasa pre mult descoperit din janta), prefer asa.
Am ales, am comandat dar dureaza cateva saptamani pana se duce la marfa, nu are modele noi pe stoc, seamana cu modelul la jantele mele de aliaj dar cu mai multe spite, o sa arate bine. Si ies mai ieftin decat daca as comanda de pe site-uri unde la capace jante otel aftermarket au niste preturi nesimtite plus taxa de transport sub 200 lei comenzi
Revin cu poze cand schimbam incaltamintea

Ceed SW,
1,4 GSL MT,
109 CP,
City,
Black Pearl,
2009 ODO:190.000 km
Anvelope iarna 195/65/R15:Diplomat Winter ST (naspa, nu achizitionati gama budget

)
Anvelope vara 205/55/R16: HANKOOK Ventus Prime 4 K135 205/55 R16 (midle range cu performante de premium

)
GPL Tomaseto STAG 4 Qbox plus