Jante pentru cee'd

Eleroane, kituri de caroserie, folie, geamuri fumurii, xenoane, roţi / cauciucuri, huse...
Post Reply
djniki4
Auto:

Re: Jenti pentru ceed

Post by djniki4 »

dangigi71 wrote:multumesc pt imformatie djniki4 si mai am o problema: abtipilduri cu kia 60mm unde gasesc? VREAU SA ACOPAR CENTRUL JANTELOR
Daca esti din Bucuresti, gasesti in targ la vitan. Ai cumparat jantele?

sfinxull
Auto:

Post by sfinxull »

salut,

am o intrebare fulger pentru voi: am pierdut oferta pentru jantele Oz5 Star si mi s-a propus ca alternativa MSW 19. Stie cineva mai multe detalii despre MSW, in afara de fatpul ca sunt facute tot de Oz? Ca si calitate ma refer!

Multumesc!
Kia ceed 1.6 classic si ceva in plus, hike green

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

@sfinxull: Din cate am inteles sunt un fel de clasa economica a OZ-ului. Calitatea probabil nu se ridica la cea a OZ-urilor dar nu pea cred ca e slaba pt. ca totusi, sunt facute de o firma serioasa.

sfinxull
Auto:

Post by sfinxull »

pana aici am inteles la fel....faza e ca msw 19 au si indicativul W care am inteles ca e de la winter....are vreo importanta? sau doar inseamna ca pot fi utilizate si iarna...

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

Am trait s-o vad si pe asta.
Astazi trecand pe langa facultate mi-a sarit in ochi un BMW Seria 5 (model nou) ce avea jante ca ale mele, pe 18" (OZ 35 ANNIVERSARY) la prima vedere. Am si tras pe dreapta pt. ca erau un must see ! Cand am ajuns mai aproape am vazut ca erau ceva firma fantoma, ceva inscriptie cu rosu incepand cu litera M, dar aproape la fel. Lipsea doar inscriptia pe lateralul jantei cu "OZ 35" si luciul cromului de pe spite era ceva mai matuit pe ele.
Am stat la o poveste cu proprietarul masinii care mi-a spus ca jantele le-a gasit undeva pe net, stie ca sunt copii, la 700lei bucata pe 18".
Interesanta chestie, pretul m-a lasat masca, dar calitatea si luciul culorii nu se ridica la nivelul OZ-urilor. Probabil de aceasi bani imi luam 2 seturi de jante pe 16" fake :p

asdfgh
Auto:

Post by asdfgh »

O intrebare pentru cei care au schimbat jantele cu cauciucurile stock 185/R15 Michelin cu jante pe 16 - chiar merita banii? Eu ma gandesc ca trebuie sa iau niste jante acum pt ca cele de tabla o sa le las cu cauciucurile de iarna.
Idee e dau 15 mil pe jante de aliaj R15 sau dau 30 de mil pe jante de aliaj si cauciucuri R16?
Si daca da, voi ce ati facut cu cauciucurile stock? Unde le-ati vandut si cu cat? (ale mele au aprox 20.000Km)
Kia Cee'd 1.4 Best, Pearl Black (2 oct 2007) 206.000KM -> vandut
Kia Sportage 2.0CRDI Style 136cp 4x2 (7 oct 2016) 75.000KM +
Kia Ceed 1.4TGDI 7DCT GTLine(7 feb 2020) 4000KM +

sfinxull
Auto:

Post by sfinxull »

ma rog, nu e poate cea mai avizata parere. depinde de ce iti doresti...daca vrei look, atunci nu se merita sa iti iei tot pe 15. daca modificarea are rol pur functional atunci ia tot pe 15. si eu am avut aceeasi dilema si azi merg sa ridic jantele pe 15 - MSW 19. acum totul depinde de ce iti doresti, iar cauciucurile stock, e destul de greu sa le vinzi, mai ales dupa nr de km pe care l-ai facut cu ele....cam asa vad eu lucrurile.

Joco
Auto:

Post by Joco »

Nu cu "look" rulam pe sosele :) si nici nu ne ajuta la buzunar. Vezi diferentele de pret numai la gume...si decide.

Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624

DaDiRo
Moderator General
Auto:

Post by DaDiRo »

Ca sa il contrazic intr-un fel pe domnul Joco :D (app, tot respectul pentru explicatiile tehnice pe care le oferiti) diferenta intre jante/cauciucuri pe 15" sau pe 16" se simte si la stabilitatea masinii. Cele de 16" au avantajul de a fi mai late, iar inaltimea balonului este mai mica. Acest lucru iti confera stabilitate in plus si mai multa siguranta in viraje. Evident ca o sa creasca si consumul, nu mult, dar cu siguranta vei observa. Acum decizia iti apartine, depinde ce elemente te intereseaza sa pui in balanta, fiindca unele nu se aplica (ex: ai un stil de condus foarte linistit, deci stabilitatea iese din calcul).

Bafta!
Cee'd 1.6 GSL EX Classic+, KB/ RB - B 73 SXM
Album
Carduri de membru

djniki4
Auto:

Post by djniki4 »

E diferenta destul de mare intre anvelopele de 185(cele cu care vine masina impreuna cu jantele de tabla pe 15 ) si anvelope pe 205( pe 16 ). In primul rand la franare(se reduce semificativ, acum depinde si de anvelopa care optezi), in al 2-lea rand la stabilitatea pe curbe,in al 3-lea rand la look-ul masinii. Singurul dezavantaj este ca gropile si denivelarile se vor simti mai pronuntat. Daca gasesti sa vinzi anvelopele originale ale masini la un pret cat de cat ok atunci merita sa iei jante si anvelope pe 16.

virgil_
Auto:

Post by virgil_ »

Ce modele de jenti de aliaj mai ieftine cunoasteti pt. anvelope stoc (195/R15 Michelin) ? Cu preturi actualizate. Sau care ar fii topul celor mai ieftine jenti pt. kia ? Daca aveti modele sau chiar o pagina de web cu detalii...
Cee`d_SW - 1.4 GSL MT START Piston Grey + optionale

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

@virgil_: Sunt foarte multe site-uri cu jante si foarte multe modele la preturi bune.
Unul dintre ele e http://www.magazin-jante.ro/ asta mi-a placut ca-ti alegi masina si dimensiunea rotilor si iti da toate modelele comercializate de ei pt. criteriile tale.
Daca vrei mai multe site-uri da-mi un pm sa nu exageram cu reclama. :)

Numai bine.

DjFuN
Auto:

Post by DjFuN »

http://www.ejante.ro/?x=arata_produs&id ... =25&rad=25

Replica. Jenti Kia :) Din curiozitate. Se poate comanda la dealer. Emblema aceea din centru jentii pe care scrie Kia ? :D
Kia Cee'd 1.4 Best, Kompass Blue
ODO: 66000Km,

- Car Alarm
- Xenon Philips 8000K
- Auto Sheet Llumar
- Sistem Follow Me Home
- Led Lights Positions 66Smd
- Led Lights Glove Compartment 12Smd
- Led Lights Ceiling 12Smd
- Led Lights Number Plate 6Smd
- Wheels Kia Type A 16 / Tires Dunlop FastResponse
- Tires Dunlop Winter Sport M3 R16

serdimi
MADDAD
Auto:

Post by serdimi »

Eu am gasit preturi decente pe www.jana.ro.Au si un configurator acolo.
Am cumparat modelul Enzo H la 63 de euro/buc.Iari am facut un Dej-Bucuresti-Dej cu ele si se comporta excelent.Am incaltat pe ele amvelopele cu care am cumparat masina.
Sunt seriosi,a 2-a zi dupa camanda online,am avut curierul la usa.
Sa va mearga bine!!!
KIA pro_cee'd 1,4 best machine silver CJ-11-UFV
automotor DESIRO (sageata albastra)

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

@serdimi: Simple, dar cu gust. Imi plac :D Sa le stapanesti sanatos !

Post Reply

Return to “Styling, exterior şi interior”