salut.
de curand mi-am adus aminte de Miorita. celebra balada... se pare ca uni romani, inca au ramas la stadiu de "ciobani". Si zic asta fara a jigni pe cei ce au intradevar aceasta meserie.
masina parcata regulamentar, fara a ocupa locul altui posesor auto, o gasesc cu oglinda stanga pliata dar fara "aparatoarea", masca, plasticul, cum vreti sa-i spuneti. nu exista urme de fortare, nu este spart nimic altceva, oglinda functioneaza bine. problea mare este ca la nici un service nu am gasit doar acesta piesa separat. trebuie sa iau oglinda completa, dupa care o sa trebuiasca vopsita in culoarea caroseriei.
si ca totul sa fie si mai placut si sa fredonez dinou versurile celebrei balade, stiti voi care, in alt loc, in alta data, o gasesc zgariata de pe aripa fata stanga, pana pe usa din spate inclusiv. atat de insistent a fost "tarushu" ca a insistat inclusiv pe semnalizatorul de pe aripa. E schimbat-a putin noanta in zona respectiva, dupa mine a ajuns sigur la grunt. nu e tabla, dar grunt sigur.
in aceste situatii va intreb, exista sanse sa gasesc masca de la oghinda cu pricina si prin polish se poate reface acea zgarietura? ori solutia cea mai noua este service.
multam si sa nu aveti parte de tarushi.
masca oglinda
- Nesta3
- Moderator General
- Auto: Kia Sportage QL
Re: masca oglinda
pai ai putea sa cauti pe la dezmembrari..sau prin topicurile de pe forum unde cativa colegi au avut dauna totala si akum vand piese de pe masina...poate ai noroc sa gasesti kiar culoarea ta...
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
am eu oglinda stanga intreaga ramasa dupa un accident,dar este kompass blue. da-mi un pm cu adresa de mail si te anunt eu cand o gasesc prin garaj (ajung aksa in wknd)
Kiutza - Cee'd City, 2008, 1.6 GSL, Kompass Blue - 200000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
cel mai bine asa de la dezmembrari si u doar sa vopsesti acel plastic.....iar la zgarietura daca e pana la grunt service sigur....cu polish nu se poate
surfer wrote:am eu oglinda stanga intreaga ramasa dupa un accident,dar este kompass blue. da-mi un pm cu adresa de mail si te anunt eu cand o gasesc prin garaj (ajung aksa in wknd)
Salut, mai ai oglinda stanga ? Ma intereseaza pe mine. Thanks !
salut,
si eu tot un capac/masca exterioara pentru oglinda stanga caut...
daca are cineva
va rog dati un semn
multumesc mult.
si eu tot un capac/masca exterioara pentru oglinda stanga caut...

daca are cineva

multumesc mult.
Kia Cee'd 1.4 HB Best Beige - august.08
-
- Auto:
salut
daca mai ai oglinda pe mine ma intereseaza plasticul negru.
La galati hotii nu au aflat cum se desface oglinda , ei baga surubelnita intre plasticul negru si capacul oglinzii, rup plasticul negru si pleaca.
Daca tot veni vorba .... stergatoarele au reusit sa le fure fara sa imi indoaie bratele iar antena au furat-o fara sa imi zgarie masina; UIMITOR =D>
Pe aceasta cale tin sa le multumesc si sper ca banii obtinuti din vanzarea lor sa le ajunga pentru tamaie
Da-mi un PM daca mai ai treaba aia
mersi
daca mai ai oglinda pe mine ma intereseaza plasticul negru.
La galati hotii nu au aflat cum se desface oglinda , ei baga surubelnita intre plasticul negru si capacul oglinzii, rup plasticul negru si pleaca.
Daca tot veni vorba .... stergatoarele au reusit sa le fure fara sa imi indoaie bratele iar antena au furat-o fara sa imi zgarie masina; UIMITOR =D>
Pe aceasta cale tin sa le multumesc si sper ca banii obtinuti din vanzarea lor sa le ajunga pentru tamaie
Da-mi un PM daca mai ai treaba aia
mersi
Salutare. Din pacate nu mai am oglinda. Imi pare rau sa aud ca s-au inceput furturile de pe cee'd. Dar asta e, traim in tara asta superba, dar locuita.
Drumuri line!!!
Drumuri line!!!
Kiutza - Cee'd City, 2008, 1.6 GSL, Kompass Blue - 200000KM+