[INFO] Cauciucurile Michelin (cu care vin echipate masinile)....
-
- Auto:
[INFO] Cauciucurile Michelin (cu care vin echipate masinile)....
Stie cineva ce fel de anvelope vin ca optionale pt Cee'd? Eu tocmai mi-am comandat o LX, cu cateva optionale, printre care si anvelope michelin de 205/R16. Din ce am mai "sapat" pe forumul Quattroruote, am inteles ca ar fi vorba despre Michelin Energy. True or false? That is the question! Ma lamureste cineva? Multumesc anticipat.... si cred ca pot adresa felicitarile mele deja posesorilor de Cee'd!
Am deja peste 9200 de km cu masina, si in afara de problemele cu comenzile de pe volan.... e ok.... neagra si cu grila XR!
-
- Auto:
Re: Anvelope Cee'd
toata gama ceed e echipata cu anvelope michelin energy
Kia Cee'd 1.6 CRDI Pewter Beige (GL 83 THT)
ODO: 137.111km
poze: https://picasaweb.google.com/1129296780 ... 44/KiaCeed
-
- Auto:
-
- Auto:
un fericit posesor de cee'd afirma ca modelele 1,4 gsl au michelin energy de 185, iar cele CRDi, ca a mea, au michelin energy de 195... mai mult nu mai shtiu... arata foarte bine dupa cei 8000 km facuti in 30 de zile 

ex: Kia cee'd 1.6 CRDi 115 CP Best; Vmax = 205 km/h; machine silver; ODO 212.000 km.
-
- Auto:
Da, multumesc pt buna primire, sunt pe forum de cateva zile, am mai tot citit, m-am mai tot documentat, astfel ca eram asa de familiarizat cu decorul, incat nici prin cap nu mi-a mai trecut sa va salut, si sa ma prezint.
Cristi sunt, din Oradea, si de cateva zile mi-am comandat un Cee'd negru, de 1,6 Diesel, 90 CP, varianta LX+ jenti si pneuri de 205/R16, volan si schimbator imbracate in piele, cotiera centrala, proiectoare de ceata, aer conditionat (care nu mai stiu daca e serie sau nu).
Cat priveste ideea de a apela la dealer.... lascia perdere..... astia nu stiu nici cum ii cheama pe ei...
Cristi sunt, din Oradea, si de cateva zile mi-am comandat un Cee'd negru, de 1,6 Diesel, 90 CP, varianta LX+ jenti si pneuri de 205/R16, volan si schimbator imbracate in piele, cotiera centrala, proiectoare de ceata, aer conditionat (care nu mai stiu daca e serie sau nu).
Cat priveste ideea de a apela la dealer.... lascia perdere..... astia nu stiu nici cum ii cheama pe ei...
Am deja peste 9200 de km cu masina, si in afara de problemele cu comenzile de pe volan.... e ok.... neagra si cu grila XR!
-
- Auto:
intra-adevar....am fost azi la kia si m-am uitat la anvelopele 225/45/17 si sunt Michelin Primacymykep wrote:eu stiam ca cele de 205 si cele de 225 vin cu michelin primacy. celelalte de 185 si 195 sunt michelin energy. as ruga 2 posesori sa ne confirme/infirme acest fapt.
Kia Cee'd 1.6 CRDI Pewter Beige (GL 83 THT)
-
- Auto:
Zgomot de la roti la viteze mai mari
salutare dragi posesori de ceed,
as dori sa discutam aici pe acest topic despre zgomotul care se aude puternic de la roti cand se circula cu viteza .
mentionez ca nu as vrea sa se creada ca este o mare problema ci doar dorinta mea de a intelege acest fenomen.
as dori sa discutam cu cei care sunt posesori de 1,4 benzina caci poate concluziile sunt altele si nu neaparat cauciucurile.
Deci , facand mai multe drumuri constanta bucuresti am constatat in special pe ultima portiune ,cea de la fundulea catre bucuresti, ca apare un zgomot foarte puternic din roti la 130km/h ,parerea mea.
este adevarat ca acolo sunt dale de beton ,dar parca la alte tipuri de masini pe care le-am condus nu se aude asa de tare. Si atunci vin si intreb:care este cauza ?
va multumesc si astept sfaturile voastre...
as dori sa discutam aici pe acest topic despre zgomotul care se aude puternic de la roti cand se circula cu viteza .
mentionez ca nu as vrea sa se creada ca este o mare problema ci doar dorinta mea de a intelege acest fenomen.
as dori sa discutam cu cei care sunt posesori de 1,4 benzina caci poate concluziile sunt altele si nu neaparat cauciucurile.
Deci , facand mai multe drumuri constanta bucuresti am constatat in special pe ultima portiune ,cea de la fundulea catre bucuresti, ca apare un zgomot foarte puternic din roti la 130km/h ,parerea mea.
este adevarat ca acolo sunt dale de beton ,dar parca la alte tipuri de masini pe care le-am condus nu se aude asa de tare. Si atunci vin si intreb:care este cauza ?
va multumesc si astept sfaturile voastre...
1,4 EX Classic+clima
-
- 3/E
- Auto:
- apachioara
- nicicum
- Auto:
mcy ptr sfaturi, este adevarat caci atunci cand am luat masina, rotile erau mult mai umflate (2,5) decat scrie la carte si asta am descoperit mai tarziu cand am constatat ca topaie masina la denivelari cand rulam cu viteza.Acum am 2,2 in ele dar probabil ca tre' sa le aduc la 2,1.
Cauciucurile sunt totusi michelin si nu ca cele de pe logan.
Cat priveste masina mea este kompass blue ,TIG
Cauciucurile sunt totusi michelin si nu ca cele de pe logan.
Cat priveste masina mea este kompass blue ,TIG
1,4 EX Classic+clima