Kia Cee'd 1,4 (EX) Classic
Kia Cee'd 1,4 (EX) Classic
Postez aici un subiect nou ptr. cei care au comandat varianta Classic(EX),cu optionale sau nu, fiindca vad ca majoritatea si-au comandat cea de baza(LX)Base, iar la capitolul optionale ptr. Base e varza.
1,4 EX Classic+clima
-
- 3/E
- Auto:
Chiar sunt curios de ce mama naibii au in oferta EX si EX Classic. Diferenta de pret intre ele este de 46 euro CIP. Si diferenta ca dotari este ca EX Classic are in plus spatiu depozitare in portbagaj si scumiera + bricheta cu iluminare. Si ghici cat costa cele 2 optionale. Prima este 33 euro, iar cea de'a doua 13 euro. Adik ... 46 euro 
I rest my case ...
Edit: ma refer la motorizarea 1.4

I rest my case ...
Edit: ma refer la motorizarea 1.4
Last edited by andrei0241 on 02 Jun 2007, 02:06, edited 1 time in total.
da am observat chestia astaandrei0241 wrote:Chiar sunt curios de ce mama naibii au in oferta EX si EX Classic. Diferenta de pret intre ele este de 46 euro CIP. Si diferenta ca dotari este ca EX Classis are in plus spatiu depozitare in portbagaj si scumiera + bricheta cu iluminare. Si ghici cat costa cele 2 optionale. Prima este 33 euro, iar cea de'a doua 13 euro. Adik ... 46 euro
I rest my case ...
se vede ca sunt facute in graba... cineva merita sa o ia pe cocoasa pentru treaba asta
-
- 3/E
- Auto:
Eu nu-l vad deloc vinovat pe Andrei Burcea. Nu cred ca lui i se datoreaza schimbarile care au aparut. Oricum, el era angajat la Mit-Motor nu la Kia Romauto (sau cum s-o fi numind importatorul). Poate singura lui vina e ca s-a entuziasmat prea tare si nu si-a dat seama ca se baga in gura lupului cand si-a anuntat disponibilitatea de a ne ajuta. Daca el este cel sanctionat e doar ca sa fie un tap ispasitor. Vinovat e importatorul si oamenii care raspund de politica adoptata.