ridicat masina.....zgariata.....

Forum cu de toate despre Kia cee'd
vlaurentziu
Auto:

ridicat masina.....zgariata.....

Post by vlaurentziu »

....Salutare stimati colegi de forum......de astazi sunt posesorul unui minunat ceed.Am ridicat masina astazi (asta dupa ce mi s a promis ca fiind pe stoc nu o sa astept mai mult de 7 zile......si au fost 10 zile) si uitandu ma bine la aspectul exterior observ pe plafon doua zgarieturi cam de un metru fiecare....nu f. adanci dar se vedeau....din orice unghi priveai. Ma adresez dealerului hotarat sa refuz masina.....dar omu' politicos din fire si cu un calm debordant... :shock: ....imi zice ca nu e o problema se "scot " la polis ......asa ca il cheama pe un nene, care pune mana pe un flex de care era atasat un fel de perie rotativa si folosind niste solutie pt. polisat(ceva in bidon de plastic) se apuca de treaba si in proportie de 90% rezolva situatia......se mai vede putin daca te uiti in lumina ,dar nu e chiar asa de rau....

Nu stiu ce sa zic.....nu prea mi a placut situatia, dar asta e.....sper ca asta sa fie prima si ultima zgarietura... :lol: ....cica de la transport.....in rest lucrurile au decurs bine.....masinutza e super.....

As avea si o intrebare....cumva sub tabla de la capota (prins pe capota) nu ar trebui sa existe un scut fono - absorbant sau ceva de genul asta?.....ca la mine nu este (unele modele de auto il au).....capota e goala....ca la dacie.... :oops:

stima
CEE'D 1.6 DSL MT - 115 CP STYLE - PISTON GREY

Orlando_LR
Pro_ceed-ar
Auto:

Re: ridicat masina.....zgariata.....

Post by Orlando_LR »

Nici hyundai-ul meu accent nu are acea "carpa" care are ca utilitate amortizarea zgomotului.
si crede-ma de multe ori nici eu nu aud motorul cand cobor.
Sunt foarte bine facute motoarele astea coreene...deabia le auzi..
Pro_ceed Classic+optionale.Comandata pe 10 iulie.Primita pe 29 septembrie.Mars red. 1.4 poze: http://gonzo.fotohost.ro/gonzo_pro_ceed_mars_red
R.I.P. Micutzu :cry:

astefan
Auto:

Post by astefan »

sal eu daca eram in locul tau refuzam categoric masina sau ceream ceva discount, in timp la spalat polisul sare si o sa se vada zgarieturile.
kia procee`d 1.4

mastertech
Master Blaster
Auto:

Post by mastertech »

vlaurentziu wrote:
As avea si o intrebare....cumva sub tabla de la capota (prins pe capota) nu ar trebui sa existe un scut fono - absorbant sau ceva de genul asta?.....ca la mine nu este (unele modele de auto il au).....capota e goala....ca la dacie.... :oops:

stima

Nu, nu are acea izolatie fono nici a mea....e doar tabla capotei pe interior.
Cee'd 1,4 GSL MT Best Mars RED... iunie 2008... >90000km

alecsz99
Auto:

Post by alecsz99 »

In primavara lui 2003 am fost sa comand o nou-nouta Dacia Berlina pe injectie! Mi s-a spus ca masina este pe stoc, am fost sa o vad si avea o lovitura pe plafon de parca ar fi cazut o caramida pe ea. Am refuzat masina si am asteptat sa vina alta (mult mai buna!) de la fabrica.

In locul tau eu refuzam masina!

P.S. De neinteles este si atitudinea dealerului...ori au crezut ca o sa fi atat de neatent incat nu o sa observi ori au fost ei prosti si nu au vazut la inspectie ori pur si simplu nu le-a pasat. Puteau sa o polish-eze inainte sa ajungi tu sa o ridici si 99% nu observai nimic pe moment.
Dacia Berlina 1310 Li 2003 ODO - 70.000 km (14 ianuarie 2009); 75.000 km (24 septembrie 2009); 80.000 km (aprilie 2010)

Kia Pro Cee'd Black Pearl 1.4 GSL Best 2008
ODO:
- 13.06.2008 - 6 km (la livrare)
- 23.10.2008 - 10.000 km
- 21.02.2009 - 15.000 km
- 22.08.2009 - 20.000 km
- 12.02.2010 - 30.000 km

JURNAL DE BORD
cel mai indepartat punct atins - Saint Tropez (Franta, 2008), 2.302 km fata de Bucuresti

weeezer
Auto:

Post by weeezer »

Sa o conduci sanatos, si sa-ti fie sanatoasa si ea cat mai multi kilometri.

Acum, referitor la problema ta, intreb si eu... ceea ce a facut nenea ala prin "perierea" masinii nu inseamna practic raschetarea unuia dintre straturile de "ceva" in care este imbracata caroseria? Adica practic el a "luat-o" la smirghel in asa fel incat nu sa dispara zgarietura propriu-zisa, ci sa o incadreze in decor, decorul pierzandu-se "in degrade" in culoarea si luciul original al masinii... ma insel?

Adica ce vreau eu sa zic e ca zgarieturile respective reprezentau un minus de umplere, la nivelul tablei. Iar el a rezolvat chestia asta nu prin a adauga ceva, ci prin inca un minus (prin "raschetarea" cu peria respectiva...). Nu mi se pare prea normal. Ma rog, pentru Romania o fi...
Kia Cee'd 1.4 LX BEST, 2008, ODO 60.000 km

Skoda Octavia 3 1.0 TSI 2016, ODO 70.000 km

Waiting: Sportage PHEV GT Line

ION GABRIEL IONUT
Auto:

Post by ION GABRIEL IONUT »

Tare faza asta in care cobori din masina si nu auzi motorul! :D :D
Am patit-o si eu, m-a amuzat teribil! va dati seama daca mai puneau si "izolatia" aceea!!!!!!
E super masina asta! Sunt foarte multumit de ea, cel putin deocamdata! Astept reviziile si....sa treaca anii, s-o vedem atunci!peste vreo....7, sa zicem! :D
:D Am impresia, cateodata, ca poti sa mergi si la furat cu ea, atat de silentioasa e.
Dar stiti ce-mi place mie cel mai mult la ea??? felul cum trage in a 5 a dupa 2500! =D>
IGI SAN cu Cee'd 1.4 GSL MT LX BEST, Pewter beige.....peste 1000km (Full casco)
http://iongabrielionut.blogspot.com/

.indie.
Auto:

Post by .indie. »

Polishul nu strica lacul, acopera acele zgarieturi cu lac in zonele invecinate, si face ca in final sa fie ca noua.
Evident, nu orice zgarietura iese la polish (cele adanci nu ies)

Omul ala ti-a facut un polish rapid, daca faci unul calumea probabil elimini de tot zgareitura, daca nu e adanca.

PS: o zgarietura scoasa la polish calumea nu are de ce sa mai apara.

mr_wizard
vrajitorul
Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet

Post by mr_wizard »

vlaurentziu wrote: As avea si o intrebare....cumva sub tabla de la capota (prins pe capota) nu ar trebui sa existe un scut fono - absorbant sau ceva de genul asta?.....ca la mine nu este (unele modele de auto il au).....capota e goala....ca la dacie.... :oops:

stima
Din ce stiu eu, acea pîslă fonoabsorbanta se foloseste la motoarele diesel pentru....ce credeti? izolare fonica, exact. Cele pe benzina, fiind mai silentioase, nu au nevoie de inca o izolatie fonica.
Stima si scuze de off-topic!
pro_cee`d 3D - 1.6 GSL MT LX Base Cassa White+ diverse optionale - achizitionata 07.10.2015 AG-24-NFS
POZE
JB

ODO 130k +

.indie.
Auto:

Post by .indie. »

Insa ii poti pune si benzinarei o pasla din aia, in mod normal nu ar trebui sa sara de 1.5-2 mil cu tot cu montaj.

vlaurentziu
Auto:

Post by vlaurentziu »

Initial m am gandit serios sa refuz masina ... dar m am gandit ca iar trebuie sa astept nu stiu cat timp alta .... cine stie ce se mai iveste, ba ca nu e alta pe stoc asa cum vreau eu , plus ca timpul de asteptare e cam de 2 luni jumate...etc, etc....asa ca am zis asta sa i fie baiul.....oricum am spalat azi masina si acele dungi se mai vad ( asta daca privesti in lumina dintr o anumita pozitie ) ... nu sunt de acord cu polisul.... mai ales cand o cumperi de noua.... dar acum asta este. ....sa dea domnul sa ramana singurele mini-zgarieturi ale ei. In rest sunt foarte multumit de ceed'dulica al meu...practic sunt fericit ca am cumparat o masina buna... care imi place.

Treaba cu acea fono izolatie de sub capota.....as vrea sa stiu daca cei care au motor diesel au asa ceva sau nu sub capota.....

stima

GOvidiu
Auto:

Post by GOvidiu »

Cele cu motoare diesel au aceea izolatie sub capota.
Ar fi trebuit sa o ai si tu.
Vezi ca trebuie sa ai si scut.
Kia Cee'd 1,4 base+ Piston grey
Dauna totala 2010

stef
Preafericitul
Auto:

Post by stef »

De la ce dealer ai ridicat-o?
Ar fi un indiciu bun sa ne spui si numele lui.
Kia Cee`d 1.4 Best Griu`ca Pistonu`

.indie.
Auto:

Post by .indie. »

Du-te la cineva sa iti faca un polish calumea si probabil vei scapa si de urmele alea.
Daca zici ca ti-a facut tipul ala polish rapid...ala nu e bine facut.

vlaurentziu
Auto:

Post by vlaurentziu »

...masina am luat o de la IMG ....

....cat despre acea protectie fono absorbanta de sub capota (nu am verificat nici daca sm scut , o sa ma uit ) as vrea inainte sa ma duc la service sa reclam, sa stiu sigur ca ar fi trebuit sa fie pusa acolo....poate cine are diesel se uita sub capota si mi zice si mie....

stima

Post Reply

Return to “Generalităţi”