Daca motivul ar fi cel invocat de mine,singurul remediu este inlocuirea. Sonda lambda măsoară cantitatea de oxigen din gazele evacuate şi trimite semnalul către unitatea de comandă a motorului ECU Semnalul este utilizat de aceasta pentru a regla exact amestecul aer-combustibil la nivelul optim pentru o eficienţă şi o durată de viaţă maxime ale catalizatorului. O sondă lambda uzată poate cauza un consum excesiv de benzină, emisii de noxe crescute (te intrebam si de fum si nu ai raspuns), uzură excesivă a catalizatorului şi scăderea performanţei motorului(adica nu mai trage).De asta spun eu ca e posibil sa fie de la ea.Oricum,bajbaiala asta nu e productiva.Un test pe calculator,daca e citit si interpretat de un priceput, nu poate sa greseasca.Mergi in service,pentru ca rezolvarea unei astfel de probleme la un motor din generatia asta nu se rezolva intotdeauna numai prin curatare sau resetari.Ne spui verdictul...ca asa-i frumos

.In opinia mea,nu ai gresi deloc sa ii soliciti meseriasului,in cazul unui diagnostic de genul "n-are domn'le nimic",un print screen dupa ecranul laptopului cand vizioneaza performantele motorului.Ia un stick la tine.Nu de alta,dar poate il trimitem pe undeva unde stie cineva sa interpreteze...
Sincer cred insa ca se rezolva la service.Bafta!
L.E. Totusi,ca sa iti raspund la intrebare,scoate borna minus de la baterie timp de 10 sec.
P.S. Pune si tu locatia de unde ne scrii,si ceva info in semnatura (km masinii eventual),raspunde la intrebari pentru a te putea ajuta,si fii receptiv la ce ti se solicita,pentru ca desi unii nu iti spun explicit ,intrebarile sau solicitarile aditionale sunt in scopul de a intelege despre ce vorbim...