senzor temperatura exterioara
senzor temperatura exterioara
Salutare!
De ceva timp caut un senzor de temperatura exterioara pt Kia Ceed 1.4 model 2008. Ma poate ajuta cineva cu un pret?
De ceva timp caut un senzor de temperatura exterioara pt Kia Ceed 1.4 model 2008. Ma poate ajuta cineva cu un pret?
-
- Auto: Hyundai i30 1,6 CRDI
Re: senzor temperatura exterioara
Cu pretul e mai greu. Daca nu ma insel, codul piesei este 941101C100
Din ce am gasit eu pretul ar fi in jur de 25$.
Din ce am gasit eu pretul ar fi in jur de 25$.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Viața e ca un tren. Cel mai bine e la vagonul-restaurant.
- MeGeNe
- Moderator General
- Auto: KIA
@ravacriss, dar de ce iti trebuie respectivul senzor?
B-39-MGN cee'd HB yellow dakar 1,6 GSL City
cred ca nu prea s-a interesat colegul nostru caci la o simpla cautare putea sa vada ca pretul de invarte undeva la 100 ron.
chiar pe parts2go.ro s-ar putea sa aiba sau daca nu un telefon aici http://www.hyundai-piese.ro/piese-hyundai/i30/ cu codul piesei si garantat ca mai ieftin ca aici nu gaseste. de aici mi-am luat bieletele antiruliu originale cu 200 ron toate 4.
chiar pe parts2go.ro s-ar putea sa aiba sau daca nu un telefon aici http://www.hyundai-piese.ro/piese-hyundai/i30/ cu codul piesei si garantat ca mai ieftin ca aici nu gaseste. de aici mi-am luat bieletele antiruliu originale cu 200 ron toate 4.
CT 22 BOF cee'd HB - mai negru ca dracu'
"daca vine apocalipsa nu disperati!, veniti in Romania caci noi suntem cu 50 de ani in urma"
"daca vine apocalipsa nu disperati!, veniti in Romania caci noi suntem cu 50 de ani in urma"
-
- Auto: Hyundai i30 1,6 CRDI
Ca sa se intereseze, ar fi trebuit sa stie despre ce se intereseaza. Stiu, suna paradoxal. De ce spun asta? Pentru ca pana am intervenit eu a fost o postare si 30 de vizionari, asta inseamna ca 30 de insi n-au stiut despre ce e vorba. Faceti o verificare si sunati la vreo firma dupa senzorul de ambient. Puteti sa dati si mama VIN-ului, vi se va da un raspuns ametitor. Cat priveste garantia ca acolo e cel mai ieftin eu as avea o retinere. Chiar daca vorbim numai de surse din tara.
Editez. La firma din link (Buzau) lucreaza un fost angajat HAR (Hyundai Auto Romania) care si-a dat demisia acum vreo 2-3 ani.
Editez. La firma din link (Buzau) lucreaza un fost angajat HAR (Hyundai Auto Romania) care si-a dat demisia acum vreo 2-3 ani.
Viața e ca un tren. Cel mai bine e la vagonul-restaurant.
masina a fost lovita si senzorul este distrusMeGeNe wrote:@ravacriss, dar de ce iti trebuie respectivul senzor?
Dannyboy wrote:Ca sa se intereseze, ar fi trebuit sa stie despre ce se intereseaza. Stiu, suna paradoxal. De ce spun asta? Pentru ca pana am intervenit eu a fost o postare si 30 de vizionari, asta inseamna ca 30 de insi n-au stiut despre ce e vorba. Faceti o verificare si sunati la vreo firma dupa senzorul de ambient. Puteti sa dati si mama VIN-ului, vi se va da un raspuns ametitor. Cat priveste garantia ca acolo e cel mai ieftin eu as avea o retinere. Chiar daca vorbim numai de surse din tara.
iti multumesc foarte mult, chiar m-ai ajutat cu codul piesei. acum trebuie doar sa o mai gasesc...si sper sa fie ultima din necesarul de ceva timp incoace. inca o data, multumesc foarte mult
surpriza, chiar m-am interesat. si am intrat si pe ambele site-uri. logic, daca reuseam sa gasesc, nu mai postam aici. dar oricum, multumesc de interesbodo wrote:cred ca nu prea s-a interesat colegul nostru caci la o simpla cautare putea sa vada ca pretul de invarte undeva la 100 ron.
-
- Auto: Ceed
Salut. Și mie mi s a stricat senzorul de temperatură exterioară.
Aveți idee unde este amplasat? Aș vrea să l comand și să l schimb singur. Mulțumesc.
Aveți idee unde este amplasat? Aș vrea să l comand și să l schimb singur. Mulțumesc.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
1.6 GSL EX, MT, 122 CP, 225/45 R17W, 142.000 km
SUZUKI VITARA , MHEV,129 CP
SUZUKI VITARA , MHEV,129 CP
-
- Auto: Ceed
Mulțumesc mult!
-
- Auto: kia
Buna ziua.Ati avut probleme cu cablajul de la senzorul de temperatura exterioara?