BRAVO CEED
pardon! BRAVO NOUA!!!! 

1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
BRAVO pe jumatate (pentru vanzari) , nu prea vad cum au redus timpul de asteptare.
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
Bravo intradevar germanilor care au creat masina si coreenilor care au dat banii si slovacilor care o construiesc, dar in in nici un caz laudele nu ar trebui sa mearga spre MIT motors - dealerul de doi bani din minunata noastra tara, care datorita unui management prost in ceea ce priveste comenzile a creat niste termene de livrare cam mari si care s-a gandit ca ar fi bine sa foloseasca o tactica de gen dacia-renault cu loganul lor -adica - mai bine aducem intai motoarele mai slabe si dupa aceea pe cele mai bune - cel mai dorit motor de 1,6 CRDI 115Cp nu e nici acum in oferta daca nu ma insel... Sa mai zic de alarma lor de 2 bani care incearca sa o bage pe gatul clientilor cu 220E o petarda care nu face nici 100E? Asta este o chestie pe care cred ca ar trebui sa o studieze si OPC-ul.
Eu m-am intors din curtea lor cand au auzit de aberatiile astora!
Credeti ca ar fi interesati coreenii sa afle cum sunt vandute masinile lor in Ro?
Eu m-am intors din curtea lor cand au auzit de aberatiile astora!
Credeti ca ar fi interesati coreenii sa afle cum sunt vandute masinile lor in Ro?

Kia Cee'd 1.4 Best, Pearl Black (2 oct 2007) 206.000KM -> vandut
Kia Sportage 2.0CRDI Style 136cp 4x2 (7 oct 2016) 75.000KM +
Kia Ceed 1.4TGDI 7DCT GTLine(7 feb 2020) 4000KM +
Kia Sportage 2.0CRDI Style 136cp 4x2 (7 oct 2016) 75.000KM +
Kia Ceed 1.4TGDI 7DCT GTLine(7 feb 2020) 4000KM +