ionutz wrote:Ieri,mi-am montat releu pt oprirea pompei de benzina la functionarea pe Gpl.Interventia a durat 30min si costul a fost 25lei.Ca o prima impresie, cand e pe loc la relanti nu se simte trecerea benzina-Gpl si invers.Insa daca trecerea se face in turatie(eu am testat la 4500rot/min)masina are pret de 1-2 sec o mica ezitare.
salutare
am vrut sa fac si eu miscarea asta, dar sfatul mai multor mecanici a fost sa nu. motivul, motivele mai bine zis sunt:
1. releul cand deconecteaza si reconecteaza pompa nu confera aceiasi tensiune instantanee si poate creste in timp riscul de a arde pompa.
2. la cresterea turatiei si cand sare de pe gaz, releul nu confera tensiune imediat, decalajul real este de aproximativ 3-4 secunde. la turatii normale cand se termina gazul acest decalaj este sesizat la 1-2 secunde, insesizabil chiar.
exemplul care m-a convins cu adevarat sa renunt sa fac asta...decalajul acela de 3-4 secunde este echivalent cu taierea alimentarii la turatia de aproximativ 6500-7000 cand ai un recul fantastic, similar unei franari bruste. imagineaza-ti sa patesti asta cand esti intr-o depasire? eu am testat accelerearea de la 0km pana taie alimentarea in trepta 1 si era sa ma dea cu capul de volan, echivalentul unei frane de motor.
deci, nu va recomand. cu ca va deranjeaza ca pompa circula carburantul din rezervor? pui 10 litrii si elimini sa filtrezi toate resturile cand mergi cu 1-2 litrii. oricum pompa e facuta sa functioneze.
drumuri bune.