Lista aşteptare maşina -2008-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
stef
Preafericitul
Auto:

Post by stef »

Kia4me wrote:stef, despre masina ce ti-a spus? E in tara? Cand s-ar putea sa o primesti?

banderras, e de inteles sa fii suparat. Toti asteptam cu nerabdare masina, sau macar o veste despre ea.
Dar pana la sfarsitul lunii poate le vom avea ... asa cum ni s-a promis. [-o<

KIA Cee'd SW 1.4 GSL Best, Pewter Beige
In primul rand vad ca la profilul tau scrie BV. Cum ai ajuns s-o iei din Baneasa? In fine.
De masina mi-a zis doar ca este posibil sa mi-o livreze chiar pana la sfarsitul acestei saptamani. Tocmai ce-am vorbit iar cu el la telefon si i-am mai cerut o data seriile si a promis ca mi le da pe mail. Sper de data asta sa le si trimita :).
Offf :(
Kia Cee`d 1.4 Best Griu`ca Pistonu`

stef
Preafericitul
Auto:

Post by stef »

Kia4me wrote:stef, despre masina ce ti-a spus? E in tara? Cand s-ar putea sa o primesti?

banderras, e de inteles sa fii suparat. Toti asteptam cu nerabdare masina, sau macar o veste despre ea.
Dar pana la sfarsitul lunii poate le vom avea ... asa cum ni s-a promis. [-o<

In primul rand vad ca la profilul tau scrie BV. Cum ai ajuns s-o iei din Baneasa? In fine.
De masina mi-a zis doar ca este posibil sa mi-o livreze chiar pana la sfarsitul acestei saptamani. Tocmai ce-am vorbit iar cu el la telefon si i-am mai cerut o data seriile si a promis ca mi le da pe mail. Sper de data asta sa le si trimita :).
Offf :(

Kia4me
Auto:

Post by Kia4me »

Da, sunt din Brasov. Aici nu era decat o masina neagra pe stoc :(. In plus, despre distribuitorul din Bv nimic bun de spus. Asa ca am incercat ... si am avut bafta.

Si noi asteptam masina sapt. asta. A trecut si marti si niciun telefon... :-k

stef
Preafericitul
Auto:

Post by stef »

Teoretic, cum zic dealerii si la cum s-a intamplat pentru majoritatea din ce au spus pe forum, ar mai dura cam 14 zile din momentul in care primesc seriile. Acum ce sa zic, poate s-au miscat mai repede, sau poate au primit seriile mai devreme. Poate avem noroc si ni le dau totusi saptamana asta.
Sa dea domnul sa ne intalnim in una din zilele astea la dealer si sa ne mandrim cu "frumusetile noastre" :).

kaspersky
Auto:

Post by kaspersky »

hmm, deci am mai ramas io cu rexpopuli, miine ma duc si io la dealer sa vedem ce si cum :evil: :axe:

raducindrea
Phantom Touch
Auto:

Post by raducindrea »

as vrea sa pot sa zic ca si io intru in oala cu voi; numa' ca la mine comanda e data pe 29 mai - deci dupa 25; deci mai stam o luna :((
...you cannot touch these phantoms...

Kia4me
Auto:

Post by Kia4me »

Stef, cum o sa procedezi cu alarma? Asa cum era de asteptat, la Mit Baneasa ne-au spus ca putem pune Piranha, cu 750 RON. Am citit destule despre Piranha, unele de bine altele de rau. Ideea e ca nici nu mai stiu cum sa fac. Probl e ca masina o luam si o aducem imediat la Bv, in parcarea de la bloc :(. Fara alarma parca nu as lasa-o. In plus, imediat tb sa plecam la mare, deci vrem sa rezolvam repede probl.
Dl. Jeler ne-a sunat sapt trecuta si ne-a intrebat cum ramane cu alarma, dar nu i-am comunicat inca nici un raspuns. Tu ce varianta ai ales?

stef
Preafericitul
Auto:

Post by stef »

Eu cel mai probabil o sa-mi iau altceva. Sunt modele si mai ieftine si mai bune. O sa merg totusi la ei s-o monteze...

luuc
Auto:

Post by luuc »

am vb cu dealeru', vine pe marti cel tarziu (seria vine joi sau vineri). comanda data pe 23 mai.
sw 1.4 Best MSilver

kaspersky
Auto:

Post by kaspersky »

Gata, s-a rezolvat. Am fost la dealer, primise seria ieri, azi am achitat ce mai era de achitat si acum astept masina. Din ce mi-a spus masina a fost fabricata pe 14 iulie si daca la transport o lasa aici in Timisoara si n-o cara la mama dracu' la Pitesti atunci posibil sa o am in 2-3 zile, daca nu atunci mai e de asteptat o saptamina si ceva.
Intr-adevar, dupa cum a spus barbat, dupa serie anul de fabricatie e 2009.

rexpopuli
Rege al poporului
Auto:

Post by rexpopuli »

deci am ramas doar eu... dureros...
Cee'd SW 1.4 GSL Classic cu ESP,senzori parcare,jante 16 tip A,cheie pliabila, climatronic, pachet piele,Rainbow Blush,geamuri fumurii,hidrofobic, antiUV,plasa bagaje,oglinzi pliabile,geamuri electrice spate...Dar cel mai important: PEWTER BEIGE! B 95 KOP
http://picasaweb.google.com/rexpopuli2008

luuc
Auto:

Post by luuc »

nu chiar! si eu pt max o saptamana.(sper)
sw 1.4 Best MSilver

kia_man
Auto:

Post by kia_man »

dealerul a spus ceva de "alegere aleatorie" dupa ce au sosit masinile... ca cica mai intra prin nu stiu ce revizie si ca de aia ar dura 2 saptamani. care e adevarul? seria a venit.

rexpopuli
Rege al poporului
Auto:

Post by rexpopuli »

banuiesc ca se refera la verificarea la receptie pe care trebuie sa o faca importatorul...nu stiu cum se face, aleatoriu sau in ordinea comenzilor...
Cee'd SW 1.4 GSL Classic cu ESP,senzori parcare,jante 16 tip A,cheie pliabila, climatronic, pachet piele,Rainbow Blush,geamuri fumurii,hidrofobic, antiUV,plasa bagaje,oglinzi pliabile,geamuri electrice spate...Dar cel mai important: PEWTER BEIGE! B 95 KOP
http://picasaweb.google.com/rexpopuli2008

razvano2002
Auto:

Post by razvano2002 »

gtcosmin wrote:Eu am facut comanda la inceputul lui iunie, mi s-a spus ca masina intra in fabricatie la inceputul lui august si atunci o sa primesc seriile, de atunci o sa mai dureze vreo 2-3 saptamani :( . Mi se pare foarte mare termenul de livrare.
Sa inteleg faptul ca seriile se acorda in momentul in care masina intra in productie? Credeam ca atunci cand iese pe poarta fabricii se comunica seriile de la sasiu si motor...

Locked

Return to “Generalităţi”