Alarma la Ceed
Re: Alarma la Ceed
@satto
Mai bine încearcă în alt oraÈ™. De obicei e doar unul agreat de KIA într-un oraÈ™. Montarea se face în cîteva ore. La cei din TimiÈ™oara aveau Viper care le bagă pe gît la toÈ›i ca fiind cele mai bune, Pyle È™i MAAT.
Mai bine încearcă în alt oraÈ™. De obicei e doar unul agreat de KIA într-un oraÈ™. Montarea se face în cîteva ore. La cei din TimiÈ™oara aveau Viper care le bagă pe gît la toÈ›i ca fiind cele mai bune, Pyle È™i MAAT.
Cee'd 1.4 GSL MT SW BEST Pewter Beige | Jurnal de bord
@mihai80 - SA-TI TRAIASCA PUIUL CEL MIC, SANATOS SI BUCUROS! =D> Asta da bucurie, preocupare, ingrijorare... intr-un cuvant fericire! Cam tarziu vin cu urarea - nu am mai prea dat pe forum, dar e sincera!
Restul - alarme, chei, functii confort (apropo de functia confort la geamuri, pe mine asta chiar ma lasa rece), sunt doar preocupari de rutina, marunte... Au si astea locul si timpul lor, ori, e clar ca tu ai treburi cu mult mai importante de facut acum.
Succes! si, inca o data, cele mai calde urari pentru puiul cel mic!
Restul - alarme, chei, functii confort (apropo de functia confort la geamuri, pe mine asta chiar ma lasa rece), sunt doar preocupari de rutina, marunte... Au si astea locul si timpul lor, ori, e clar ca tu ai treburi cu mult mai importante de facut acum.
Succes! si, inca o data, cele mai calde urari pentru puiul cel mic!
cee'd 1.4 sw, best in pearl black!
Pentru cei din vaslui sau iasi:
Cei de la rodav sau klado te lasa sa vii cu ce alarma vrei tu si daca da cat costa montajul?
Vreau o alarma ieftina foar pentru functia de telecomanda. Sugestii?
Cei de la rodav sau klado te lasa sa vii cu ce alarma vrei tu si daca da cat costa montajul?
Vreau o alarma ieftina foar pentru functia de telecomanda. Sugestii?
Eu am montat luni la Braila alarma aceasta.M-a costat 380 lei model CC118. Ce face aceasta gasesti aici :satto wrote:stie cineva ceva despre alarmele CARSCOP? intreb ptr ca am sunat la service`ul din braila sa intreb daca pot veni cu un matt 7500 extreme 2 sa mi`l monteze...si au spus ca nu au nush ce autorizatie...asta nu inteleg ce treaba are alarma mea cu autorizatia lor...dar in schimb mi`au spus ca au alarme carscop care le pot monta undeva la 300 ron...e ceva de capul ei sau nu?
http://www.nettrading.ro/CARSCOP/CC118/cc118.htm
-Kia Ceed-1.4-BEST-so red-90.000 km
-
- fidelu'
- Auto: Kia Ceed 2018 si Sportage 2019
Salut! si eu am montat acelasi tip de alarma la cei din Braila tot cu 380 fr lei!@xp, tie ti-au mai montat ceva in plus?
Dentist pasionat de mountainbike
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"
Nu , nimic in plus .Ce ar fi mai putut monta ?Tie ti-au dat vreo hartie cu garantia alarmei ?
-
- fidelu'
Da, hartia pe care e si chitanta pe care scrie ca ai 3 luni garantie! am o intrebare pentru tine, ti s-a intamplat ca atunci cand deschizi portbagajul imediat dupa ce ai descuiat-o dupa 15 sec sa se inchida usilor cand ai portbagajul deschis? la mine face asa, iar cand vreau sa inchid portbagajul trebuie sa apas pe deschidere pentru a nu tiuii 

La fel face si la mine , cu diferenta ca nu tiue .Aceiasi hartie o am si eu . Garantia mi se pare foarte putin in conditiile in care orice bun are garantie de 2 ani .
-
- fidelu'
da, faza e ca asa se monteaza cred, eu inainte sa inchid portbagajul ii dau pe deschidere si nu am nici o problema!
-
- Auto:
mi s-a oferit (gratuit) de catre dealer alarma piranha cs40 (in valoare de 800 lei vezi doamne
)... are cineva asa ceva? functioneaza ok? o accept sau o refuz?
din cate am inteles e doar de interior ceea ce nu ma prea incanta... dar e gratis tot mai bine decat nimic... sau nu?

din cate am inteles e doar de interior ceea ce nu ma prea incanta... dar e gratis tot mai bine decat nimic... sau nu?
Doamne ce preturi au astia!!!
Cu 740 lei poti lua un Viper 350 v cu telecomanda LCD (e drept se mai adauga manopera) sau un Viper 1002, la 600 lei. Oricum ai lua-o, nu exista termen de comparatie intre aceste modele si cea pe care ti-o ofera dealer-ul.
Insa, daca ti-o face cadou, merita sa o iei; ulterior daca nu esti multumit si esti dispus sa faci o investitie poti sa o schimbi.

Cu 740 lei poti lua un Viper 350 v cu telecomanda LCD (e drept se mai adauga manopera) sau un Viper 1002, la 600 lei. Oricum ai lua-o, nu exista termen de comparatie intre aceste modele si cea pe care ti-o ofera dealer-ul.
Insa, daca ti-o face cadou, merita sa o iei; ulterior daca nu esti multumit si esti dispus sa faci o investitie poti sa o schimbi.
Eu am primit de la dealer Astra P10 evaluata (facturi) la 600 ron incl montaj.
Sunt multumit de ea, desi as fi dorit in locul led-ului din habitaclu ceva mai luminos.
Oricum am pus pe volan si o "gheara" sistem pur mecanic, le mai da de gandit eventualilor amatori de scanat telecomenzi...
Sunt multumit de ea, desi as fi dorit in locul led-ului din habitaclu ceva mai luminos.
Oricum am pus pe volan si o "gheara" sistem pur mecanic, le mai da de gandit eventualilor amatori de scanat telecomenzi...
Kia cee`d Best SW 1,4 -109 CP - So Red 2009
&
Ford Focus HB 1,6 - 115 CP - Black 2008
&
Skoda Octavia 1,6 TDI - 105 CP - Bej cappuccino 2010
Jurnal de bord
Poze
&
Ford Focus HB 1,6 - 115 CP - Black 2008
&
Skoda Octavia 1,6 TDI - 105 CP - Bej cappuccino 2010
Jurnal de bord
Poze
Pana la urma, unde se poate monta o alarma ieftina in Iasi sau Vaslui?
Ma intereseaza doar functia de telecomanda.

Come on people... Chiar nu a montat nimeni alarma la iasi sau vaslui sa imi dea si mie niste detalii?edddie_m wrote:Pana la urma, unde se poate monta o alarma ieftina in Iasi sau Vaslui?![]()

Cred ca nu sunt pe receptie
mai asteptam poate intra pana la urma cineva si iti da un sfat 

Kia Cerato 1.6 crdi rosu

Intalnirea Nationala ClubKIA.ro 2010 click aici
Intalnire ClubKIA.ro la Ploiesti - grataaaaaaaar click aici
1 Mai cu surprize la BRASOV click aici
Vrei sa comanzi sau vrei sa devii reprezentant Avon? - 0721 706 008

Intalnirea Nationala ClubKIA.ro 2010 click aici
Intalnire ClubKIA.ro la Ploiesti - grataaaaaaaar click aici
1 Mai cu surprize la BRASOV click aici
Vrei sa comanzi sau vrei sa devii reprezentant Avon? - 0721 706 008