La un mers batranesc(babesc) am scos un 4,6 l/100km(aveam pana in 5000km, cred ca acum pot si mai putin).

Bafta
Nu ti-a fost mila de ea sa o bagi prin nenorocirea aia de drum dintre Gaiesti si Targoviste??ciprianeagu wrote:Pitesti - Gaesti - Targoviste - Magurele - Nucet si retur (340 km) - 7,7%, in conditiile in care nu am gasit o portiune mai dreapta de 2 km si nu am stat in coada nimanui![]()
In uz normal, mixt cam 8,1
Actual am 2000 km, 1,4l
Am un kia cee'd 1,4 best la inceput m-am ingrozit de consumul de 13/100km in oras (Brasov) dupa resetare tot mi-a aratat CB 12/100km, apoi a inceput sa scada, acum dupa 500 km sunt cam la 9/100km pur oras, cu resetare la fiecare 100km in afara orasului am mers de doua ori. 1. Brasov Tg secuiesc. dus 6,3l/100km intors 5,9 l/100km , 2. Brasov transfagarasan curtea de Arges Bran Brasov. la urcare pe transfagarasan am scos 12l/100km, care s-a reglat la 6,9/100km la coborare media de consum pe tot drumul a fost de 6,7l/100km susjos pe dealuri si trecatori. din localitate in localitate ca se tineau in lant, si pe serpentine dupa autocamioane.IMRS wrote:Salut! Ma bucura in primul rand preocuparea care este mai ales acum pentru consum si se pare ca incet ,o sa intram in norme.DACAfaci taxi cu Cerato ,consumul nu e mare,iar pentru 1.6D in Bucuresti de la plin la plin e o adevarata economie,fara discutie.Pana acum se pare ca la 1.4 benzina, consumul ar fi 5.0-8.5l/100km in afara localitatiilor si 6.5-12.5(?)in localitati(fara Bucuresti unde poate fi....)Totusi ,acestea pot parea rezonabile,mai ales ca depind si de stilul; de cundus.Pentru ca vine perioada vacantelor,cei care sunt interesati de acest ClubKia,pot sa posteze aici consumul obtinut,atat in tara cat si in strainatate si costurile mai ales in strainatate.