Lista asteptare masina -2007-
-
- 3/E
- Auto:
Si masina mea, teoretic tot in aceasta perioada trebuia sa plece de la fabrica.
Saracuta, cine stie pe unde o umbla pe la ora asta prin ploaie si vant...
Sunt convis ca si la concurenta sunt probleme dar cred ca cele de la Kia Romania depasesc orice imaginatie.
Cateodata sotia ma intreaba daca nu am facut altceva cu banii.
Saracuta, cine stie pe unde o umbla pe la ora asta prin ploaie si vant...
Sunt convis ca si la concurenta sunt probleme dar cred ca cele de la Kia Romania depasesc orice imaginatie.
Cateodata sotia ma intreaba daca nu am facut altceva cu banii.
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
-
- Auto:
sincer nu exista faza asta ca au fost luati prin surprindere ca eu vandut multe masini. 600 de masini sunt multe? asta e o gluma.
Pai ce sa spun de firme ca samsung sau lg sau mai stiu eu care ... primesc marfa in jurul zecilor de mii chiar sutelor pe luna.
Aici e vb numai de incompetenta ca asa e invatat romanul. lasa ca treaba merge si salariul vine. pt ce se intampla acuma in romanaia nu exista scuze. Si eu daca as fi fost importator cred ca m-as fi descurcat mai bine. Nu inteleg ce e asa de greu sa pui lucrurile la rand. Probabil sunt niste oameni complacuti in situatia lor.
Pai ce sa spun de firme ca samsung sau lg sau mai stiu eu care ... primesc marfa in jurul zecilor de mii chiar sutelor pe luna.
Aici e vb numai de incompetenta ca asa e invatat romanul. lasa ca treaba merge si salariul vine. pt ce se intampla acuma in romanaia nu exista scuze. Si eu daca as fi fost importator cred ca m-as fi descurcat mai bine. Nu inteleg ce e asa de greu sa pui lucrurile la rand. Probabil sunt niste oameni complacuti in situatia lor.
Cee'd 1.4 So Red Ltd. Edition
daca erau seriosi cand au vazut cate comenzi au puteau sa spuna franc in fata : astea sunt conditiile necesita timp. Dar in momentul in care scrii ceva in contract (cu manuta ta) , asta e, rezolvi problema.
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
-
- 3/E
- Auto:
Iti dai seama ca au si ei dreptate pana la urma. Imagineaza'ti ca ai in curte 200 de masini si te pune careva sa cauti una anume. Cat de dispus ai fi sa o faci? Hai ... prima oara da. Da daca te mai suna macar 2-3 pe zi ... iti bagi picioru 
Si la cum s'a zis, nu au doar Kia acolo. Deci iti dau seama de ce evita chestiile astea

Si la cum s'a zis, nu au doar Kia acolo. Deci iti dau seama de ce evita chestiile astea
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
Daca e masina la Pitesti trebuie sa te consideri fericit cred. Dupa cum vad cam se minciuneste cu chestia asta tocmai pt ca nu poti sa verifici. Cati dintre voi stiu sigur ca masina chiar este la Pitesti ?!
Ar fi interesant de aflat cu ce transportator lucreaza KIA ca acolo e buba mare
Ar fi interesant de aflat cu ce transportator lucreaza KIA ca acolo e buba mare
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX
Base + some stuff
B-04-AJX
Aceeasi poveste: transportatorul isi face de cap si masinile ajung in sensul ca nu 
Uffff, nu zic ca e dealerul 100% vinovat, zic doar ca singurii care sufera la faza asta din combinatia dealer-transportator suntem doar noi. Sa nu sti unde e mashina, de vreme ce aceasta a plecat din Zilina, e de-a dreptul tragi-comic. Poate a fugit vreun tirist la rusi cu tot cu transport ca sa "mananca si gura lui ceva"
)

Uffff, nu zic ca e dealerul 100% vinovat, zic doar ca singurii care sufera la faza asta din combinatia dealer-transportator suntem doar noi. Sa nu sti unde e mashina, de vreme ce aceasta a plecat din Zilina, e de-a dreptul tragi-comic. Poate a fugit vreun tirist la rusi cu tot cu transport ca sa "mananca si gura lui ceva"

Kia Cee'd B-01-PWS, Abyss Blue 1.4 Base+ceva dotari[/b][/color]
ANUNT]!!! CAUT KIA CEE'D DISPARUTA. SEMNALMENTE: E SIMPATICA , ARE FARURI , AER CONDITIONAT SI GEAMURI ELECTRICE FATA. DACA AVETI ORICE INDICIU VA RUGAM SA NE CONTACTATI.OFER RECOMPENSA CAPUL DEALERULUI.
CEE'D SUNA-NE SUNTEM INGRIJORATI !!! BUNICA TA RIO FACE INFARCT... TE ASTEPTAM ACASA
CEE'D SUNA-NE SUNTEM INGRIJORATI !!! BUNICA TA RIO FACE INFARCT... TE ASTEPTAM ACASA
LX BEST 1.4 SO RED
sfat : incearca la Otv , ei pot rezolva orice mister, cu siguranta si pe cele de la Kia.
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
aceeasi problema o am si eu.nu se stie pe unde e masina.dupa ce mi'a spus ca s'ar putea sa fie la pitesti sau pe drum spre bucuresti, dealerul mi'a spus ca pleaca din Zilina pe 1.08 si ajunge pe 3.08 si ca as putea sa o iau pe 4 sau "cel tarziu" pe 7. dupa ce am insistam cu multe telefoane la care nici macar nu'mi mai raspundea mi'a zis ca de fapt data de livrare e 14.08 pentru ca "sunt probleme cu transportatorul" si ca de fapt..inca nu a ajuns in tara,dupa o saptamana de cand mi'a spus ca pleaca din Slovacia.
cine pierde? EU:mi-am luat concediu o sapt..ca sa ma duc sa iau masina si sa plec si cateva zile undeva.mi'a dat absolut toate planurile peste cap si partea proasta e ca nu pot sa fac nimic,decat sa astept.
l'am sunat si pe seful lui care mi'a spus ca: "o sa incercam sa acoperim pierderile morale printr'o alarma"
am vrut sa'i zic sa si'o bage el undeva dar oricum nu ajungeam nicaeri.
acum astept si sper sa fie pe 14.08 si nu pe 14.09 dar ma astept la orice
e bataie de joc, mai ales ca am platit si masina acum 2 sapt integral.
cine pierde? EU:mi-am luat concediu o sapt..ca sa ma duc sa iau masina si sa plec si cateva zile undeva.mi'a dat absolut toate planurile peste cap si partea proasta e ca nu pot sa fac nimic,decat sa astept.
l'am sunat si pe seful lui care mi'a spus ca: "o sa incercam sa acoperim pierderile morale printr'o alarma"
am vrut sa'i zic sa si'o bage el undeva dar oricum nu ajungeam nicaeri.
acum astept si sper sa fie pe 14.08 si nu pe 14.09 dar ma astept la orice
e bataie de joc, mai ales ca am platit si masina acum 2 sapt integral.
Cee'd 1,4 Oil Blue + ceva optionale