Lista aşteptare maşina -2008-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
BAU
Moderator General
Auto:

ceed

Post by BAU »

Sa te auzim vorbind numai de bine dupa ce iti vine masina !

nelu f
Auto:

Post by nelu f »

Multumesc BAU!
Poti sa-mi spui, te rog, de la ce dealer ai luat masina?

BAU
Moderator General
Auto:

ceed

Post by BAU »

Vad ca esti din Bucuresti .De la MIT-Baneasa.
In general fiecare recomanda Consultantul cu care a lucrat si de care este multumit .
Eu ti-l recomand pe Narcis Stanciu daca ajungi pe acolo si crezi ca te satisface Baneasa. (sint convins ca si el citeste forumul ,ca de altfel majoritatea dealerilor). Pot sa spun ca pune mult suflet si nu vinde gogosi . Ceea ce spune ca va face ,va face .nu te abureste ca-i masina la Pitesti ,ca nu a intrat in tara sau ca nu s-a trimis seria la timp . Daca te intereseaza iti pot da pe PM numele meu sa-l folosesti (el stie ca sint un client multumit si va face orice sa fii si tu multumit )

vlady_b
Auto:

Post by vlady_b »

sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!
Kia RIO 1.4
Image

mr_wizard
vrajitorul
Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet

Post by mr_wizard »

Wellcome in the club! ... si sa auzim numai de bine.
P.S. Completeaza locatia, pls!
pro_cee`d 3D - 1.6 GSL MT LX Base Cassa White+ diverse optionale - achizitionata 07.10.2015 AG-24-NFS
POZE
JB

ODO 130k +

trutzydany
Auto:

Viitor posesor Cee'd SW !!!

Post by trutzydany »

Salut!, la toata lumea!!! :D Azi am dat si eu comanda finala pentru un KIA Cee'd SW Best "Piston Gray",dupa indelungi nopti si zile de citit forumul acesta si "rasfoit internetul!! :shock:
Am platit si un avans si astept seria masinii,dealerul mi-a promis ca masina vine pana la sfarsitul lunii Iulie,si ca dupa aceasta data mai poate intarzia maxim 7 zile !!!
Scuze ,ca poate am scris unde nu trebuia ,dar este primul meu mesaj,si stiti emotiile de" incepator " :!: !!!!

UnTip
F&F
Auto:

Post by UnTip »

sa ne auzim de bine cand "i"ti vine masina!
~47000 Km

nelu f
Auto:

Post by nelu f »

Multumesc frumos!
Eu stau in Berceni si cred ca am sa trec mai intai pe Cantemir. In caz ca trebuie sa ajung in Baneasa am sa-ti dau un PM.

B11Ado
Auto:

S-a comunicat si seria

Post by B11Ado »

Am seria...trebuie sa fac plata. Probabil ca nu dureaza mai mult de o sapt jumate transportul. Sper sa vina cat mai repede. Am asteptat destul.
Waiting for my ADO blue-oil
Comanda 23 Mai 2008 - Kia Cee'd 1.4 Best - Oil Blue - Primit seria 09.07 / Primit proforma 10.07

banderras
Berceni Underground
Auto:

Post by banderras »

deci cum se si zicea pe forumul asta...george f a iesit la pensie...

printre altele am fost si pe la KIA sos bucuresti-ploiesti si am vorbit si acolo sa vad ce se intampla cu seriile (eram in drum spre IKEA...prietenii stiu de ce :P)..... mi s-a dat un numar de telefon de la repr de vanzari in romania...

nici ei nu stiu de ce nu a bagat nimeni seriile in calculator (masinile sunt!)....maine cica se rezolva....sa vedem....abia astept sa bage banii Unicreditul si sa inceapa cele 2 sapt pana vine.

:)
KIA Cee`d 1.4 GSL Mars Red, echipare Best ODO 11.800 km

Mutu
Auto:

Re: ceed

Post by Mutu »

BAU wrote: Eu ti-l recomand pe Narcis Stanciu daca ajungi pe acolo si crezi ca te satisface Baneasa. (sint convins ca si el citeste forumul ,ca de altfel majoritatea dealerilor). Pot sa spun ca pune mult suflet si nu vinde gogosi . Ceea ce spune ca va face ,va face .nu te abureste ca-i masina la Pitesti ,ca nu a intrat in tara sau ca nu s-a trimis seria la timp . Daca te intereseaza iti pot da pe PM numele meu sa-l folosesti (el stie ca sint un client multumit si va face orice sa fii si tu multumit )
Subscriu. Si eu sunt multumit de Narcis, asa, ca fapt divers :D
Kia Pro Ceed 1,4 Best Black
B 01 KPC (nu cred ca are rost sa va spun de la ce vine KPC :D )

trutzydany
Auto:

Post by trutzydany »

cmg_george wrote:Bine ai venit printre noi. Sa te bucuri de masina milioane de km. Asteptare usoara.
merci frumos !!!! multa anatate si tie si drum bun !!! :D

prox
Auto:

asteptare

Post by prox »

si eu sunt unul din cei ce asteapta eu am platit avansul pe 23-06-2008 si promisiunea ca ami soseste bijuteria ar fi pe 29-30-07-2008 acum nu stiu sunt nerabdator :roll:

prox
Auto:

Post by prox »

salut ms sunt din targoviste dambovita si ami vine bijuteria pe 28-30-07-2008 un pro cee'd kompass blue 1,4 best si sunt nerebadator sa o conduc va multumesc si bine v-am gasit !!

bogdan4ice
Auto:

[Comanda masina] Iulie 2008

Post by bogdan4ice »

Astazi am dat comanda pentru masina din semnatura acum urmeaza asteptarea sper sa fie cat mai usoara si poate va ajunge mai repede decat este programat
KIA Cee'd 1.6 115CP BASE, ESP, Scaune incalzite, Proiectoare, Cheie 3 butoane, Scaun reglabil pe inaltime cu tetiere active Pachet piele si crom culoare Pewter Beige.
http://picasaweb.google.ro/bogdan.ionas/4iceCeeD#

Locked

Return to “Generalităţi”