Lista aşteptare maşina -2008-
ceed
Vad ca esti din Bucuresti .De la MIT-Baneasa.
In general fiecare recomanda Consultantul cu care a lucrat si de care este multumit .
Eu ti-l recomand pe Narcis Stanciu daca ajungi pe acolo si crezi ca te satisface Baneasa. (sint convins ca si el citeste forumul ,ca de altfel majoritatea dealerilor). Pot sa spun ca pune mult suflet si nu vinde gogosi . Ceea ce spune ca va face ,va face .nu te abureste ca-i masina la Pitesti ,ca nu a intrat in tara sau ca nu s-a trimis seria la timp . Daca te intereseaza iti pot da pe PM numele meu sa-l folosesti (el stie ca sint un client multumit si va face orice sa fii si tu multumit )
In general fiecare recomanda Consultantul cu care a lucrat si de care este multumit .
Eu ti-l recomand pe Narcis Stanciu daca ajungi pe acolo si crezi ca te satisface Baneasa. (sint convins ca si el citeste forumul ,ca de altfel majoritatea dealerilor). Pot sa spun ca pune mult suflet si nu vinde gogosi . Ceea ce spune ca va face ,va face .nu te abureste ca-i masina la Pitesti ,ca nu a intrat in tara sau ca nu s-a trimis seria la timp . Daca te intereseaza iti pot da pe PM numele meu sa-l folosesti (el stie ca sint un client multumit si va face orice sa fii si tu multumit )
-
- Auto:
Viitor posesor Cee'd SW !!!
Salut!, la toata lumea!!!
Azi am dat si eu comanda finala pentru un KIA Cee'd SW Best "Piston Gray",dupa indelungi nopti si zile de citit forumul acesta si "rasfoit internetul!!
Am platit si un avans si astept seria masinii,dealerul mi-a promis ca masina vine pana la sfarsitul lunii Iulie,si ca dupa aceasta data mai poate intarzia maxim 7 zile !!!
Scuze ,ca poate am scris unde nu trebuia ,dar este primul meu mesaj,si stiti emotiile de" incepator "
!!!!

Am platit si un avans si astept seria masinii,dealerul mi-a promis ca masina vine pana la sfarsitul lunii Iulie,si ca dupa aceasta data mai poate intarzia maxim 7 zile !!!
Scuze ,ca poate am scris unde nu trebuia ,dar este primul meu mesaj,si stiti emotiile de" incepator "

S-a comunicat si seria
Am seria...trebuie sa fac plata. Probabil ca nu dureaza mai mult de o sapt jumate transportul. Sper sa vina cat mai repede. Am asteptat destul.
Waiting for my ADO blue-oil
Waiting for my ADO blue-oil
Comanda 23 Mai 2008 - Kia Cee'd 1.4 Best - Oil Blue - Primit seria 09.07 / Primit proforma 10.07
deci cum se si zicea pe forumul asta...george f a iesit la pensie...
printre altele am fost si pe la KIA sos bucuresti-ploiesti si am vorbit si acolo sa vad ce se intampla cu seriile (eram in drum spre IKEA...prietenii stiu de ce
)..... mi s-a dat un numar de telefon de la repr de vanzari in romania...
nici ei nu stiu de ce nu a bagat nimeni seriile in calculator (masinile sunt!)....maine cica se rezolva....sa vedem....abia astept sa bage banii Unicreditul si sa inceapa cele 2 sapt pana vine.

printre altele am fost si pe la KIA sos bucuresti-ploiesti si am vorbit si acolo sa vad ce se intampla cu seriile (eram in drum spre IKEA...prietenii stiu de ce

nici ei nu stiu de ce nu a bagat nimeni seriile in calculator (masinile sunt!)....maine cica se rezolva....sa vedem....abia astept sa bage banii Unicreditul si sa inceapa cele 2 sapt pana vine.

KIA Cee`d 1.4 GSL Mars Red, echipare Best ODO 11.800 km
Re: ceed
Subscriu. Si eu sunt multumit de Narcis, asa, ca fapt diversBAU wrote: Eu ti-l recomand pe Narcis Stanciu daca ajungi pe acolo si crezi ca te satisface Baneasa. (sint convins ca si el citeste forumul ,ca de altfel majoritatea dealerilor). Pot sa spun ca pune mult suflet si nu vinde gogosi . Ceea ce spune ca va face ,va face .nu te abureste ca-i masina la Pitesti ,ca nu a intrat in tara sau ca nu s-a trimis seria la timp . Daca te intereseaza iti pot da pe PM numele meu sa-l folosesti (el stie ca sint un client multumit si va face orice sa fii si tu multumit )

Kia Pro Ceed 1,4 Best Black
B 01 KPC (nu cred ca are rost sa va spun de la ce vine KPC
)
B 01 KPC (nu cred ca are rost sa va spun de la ce vine KPC

-
- Auto:
-
- Auto:
[Comanda masina] Iulie 2008
Astazi am dat comanda pentru masina din semnatura acum urmeaza asteptarea sper sa fie cat mai usoara si poate va ajunge mai repede decat este programat
KIA Cee'd 1.6 115CP BASE, ESP, Scaune incalzite, Proiectoare, Cheie 3 butoane, Scaun reglabil pe inaltime cu tetiere active Pachet piele si crom culoare Pewter Beige.
http://picasaweb.google.ro/bogdan.ionas/4iceCeeD#
http://picasaweb.google.ro/bogdan.ionas/4iceCeeD#