Lista aşteptare maşina -2008-
Sa incep cu inceputul (cum zicea un mare clasic al muzicii hip hop)....
Pe 26 iunie am dat comanda la IMG la Tineretului. De atunci pana acum astept seria de masina (intre timp ...finantatorul (Unicredi Leasing) e cu banii pregatiti sa plateasca masina resp). "Luni sau marti (un alt termen..dupa miercuri sau joi (sapt trecuta)) trebuie sa vina".
Stiu ca la noi in tara se asteapta mult dupa orice pt ca nu exista cultura clientului, nu clientii dicteaza cum ar fi normal, vanzatorii sunt aia.
In fine, intrebarea mea existentiala este:
"De ce am mai dat un avans celor de la Kia IMG de 2000 Ron pt rezervarea masinii daca au trecut 2 sapt si tot nu au putut sa faca rost de o serie?"
Mentionez ca masina pe care mi-am ales-o --1.4 GSL, Mars Red, Best era in stoc.
Banii oricum ii primesc inapoi dar....nu vad sensul.In teorie da...in practica ba.
Era doar o intrebare..nu un repros:P
Pe 26 iunie am dat comanda la IMG la Tineretului. De atunci pana acum astept seria de masina (intre timp ...finantatorul (Unicredi Leasing) e cu banii pregatiti sa plateasca masina resp). "Luni sau marti (un alt termen..dupa miercuri sau joi (sapt trecuta)) trebuie sa vina".
Stiu ca la noi in tara se asteapta mult dupa orice pt ca nu exista cultura clientului, nu clientii dicteaza cum ar fi normal, vanzatorii sunt aia.
In fine, intrebarea mea existentiala este:
"De ce am mai dat un avans celor de la Kia IMG de 2000 Ron pt rezervarea masinii daca au trecut 2 sapt si tot nu au putut sa faca rost de o serie?"
Mentionez ca masina pe care mi-am ales-o --1.4 GSL, Mars Red, Best era in stoc.
Banii oricum ii primesc inapoi dar....nu vad sensul.In teorie da...in practica ba.
Era doar o intrebare..nu un repros:P
KIA Cee`d 1.4 GSL Mars Red, echipare Best ODO 11.800 km
Maine proforma
Maine ma duc dupa PROFORMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!
In noaptea asta nu dorm
Abia astept !!!
Cand ma gandesc ca mai am in jur de 70 de zile innebunesc ! ... da sper sa merite...
In noaptea asta nu dorm

Abia astept !!!
Cand ma gandesc ca mai am in jur de 70 de zile innebunesc ! ... da sper sa merite...
I`m just a toy so ...don`t play with me !
Salutare tuturor!
Acum ca sunt foarte aproape de a-mi achizitiona si eu aceasta mica bijuterie, m-am decis sa ma si inscriu in acest club virtual. Mentionez ca este primul forum pe care intru, pentru ca nu ma pasioneaza, dar acesta este unul special pe care recunosc, l-am studiat in prealabil. Asa ca daca o sa fac ceva greseli...scuze.
Deci...
Vineri o4.07 am mers la Kia Aviatorilor pentru a vedea pe viu un ProCee`d si am fost tare incantat. Am revenit sambata pentru a da comanda. Dupa cateva configurari, cand ma pregateam sa dau avansul si sa ma pun pe asteptat 2 luni cel putin, am aflat ca exista pe stoc o masina rulata cca 300km in Slovacia, cu ocazia prezentarii masinii. O Kia Procee`d 1.6, benzina, Oil Blue pret de lista 14.600 cu discount 3% pentru ca a fost rulata; adica cca 438 euro. Ca sa nu mai spun ca masina este inscrisa, deci s-a dus si taxa. Am acceptat imediat, iar astazi am sunat pentru a o rezerva. Acum incerc sa strang bani din toate partile. Nu am vazut-o, pentru ca este in aeroport dar sper sa fie totul in regula. A mai cumparat cineva in acest mod? Au fost probleme, de orice natura?
O bila alba (deocamdata) pentru reprezentantul de la Kia, Adrian Marin, si el un posesor al unei kia procee`d care a fost foarte dragut si explicit.
Multumesc !
Acum ca sunt foarte aproape de a-mi achizitiona si eu aceasta mica bijuterie, m-am decis sa ma si inscriu in acest club virtual. Mentionez ca este primul forum pe care intru, pentru ca nu ma pasioneaza, dar acesta este unul special pe care recunosc, l-am studiat in prealabil. Asa ca daca o sa fac ceva greseli...scuze.
Deci...
Vineri o4.07 am mers la Kia Aviatorilor pentru a vedea pe viu un ProCee`d si am fost tare incantat. Am revenit sambata pentru a da comanda. Dupa cateva configurari, cand ma pregateam sa dau avansul si sa ma pun pe asteptat 2 luni cel putin, am aflat ca exista pe stoc o masina rulata cca 300km in Slovacia, cu ocazia prezentarii masinii. O Kia Procee`d 1.6, benzina, Oil Blue pret de lista 14.600 cu discount 3% pentru ca a fost rulata; adica cca 438 euro. Ca sa nu mai spun ca masina este inscrisa, deci s-a dus si taxa. Am acceptat imediat, iar astazi am sunat pentru a o rezerva. Acum incerc sa strang bani din toate partile. Nu am vazut-o, pentru ca este in aeroport dar sper sa fie totul in regula. A mai cumparat cineva in acest mod? Au fost probleme, de orice natura?
O bila alba (deocamdata) pentru reprezentantul de la Kia, Adrian Marin, si el un posesor al unei kia procee`d care a fost foarte dragut si explicit.
Multumesc !
Comanda facuta pe 20 iunie 2008 la Klado (Iasi).
1.6 CRDI, Classic + optionale, piston grey.
Livrare estimata: sfarsitul lunii august
1.6 CRDI, Classic + optionale, piston grey.
Livrare estimata: sfarsitul lunii august
Pro_Cee'd 1.6 DSL HP Classic, Piston Gray
+ESP +alte optionale
ODO: ~40.000 km
B 92 AXF
Jurnal de bord
Need 4 Sticker:: magazin online de stickere auto
+ESP +alte optionale
ODO: ~40.000 km
B 92 AXF
Jurnal de bord
Need 4 Sticker:: magazin online de stickere auto
care primeshte seriile primul poate posteaza aici...nu de alta dar sa ne luam si noi dealerii "la trei pazeshte" 

CEE'D 1,6 GSL BASE Piston Grey + 2-3 optionale;
poze: http://picasaweb.google.com/adrianstefa ... bilicaCeeD
jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=2692
ODO 18000km
poze: http://picasaweb.google.com/adrianstefa ... bilicaCeeD
jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=2692
ODO 18000km
Mie nu mi-au venit inca....mai sunt 2 zile pana pe 10 si daca nu ma suna sa imi spuna ca au venit cred ca o sa fac circ mare cu dealerul ca nu se mai poate!De 2 sapt mi-a tot spus ca le asteapta de la o zi la alta!
Cand am dat comanda mi-a spus ca in 30-45 de zile vine masina si uite ca acum pe 10 fac 2 luni de cand am dat avansul
Sa nu imi dea seriile saptamana asta ca sa vezi circ ce fac ei, ca prea sunt nesimtiti ca s-au vazut cu masina achitata si apoi fac cum vor ei!
Cand am dat comanda mi-a spus ca in 30-45 de zile vine masina si uite ca acum pe 10 fac 2 luni de cand am dat avansul

Sa nu imi dea seriile saptamana asta ca sa vezi circ ce fac ei, ca prea sunt nesimtiti ca s-au vazut cu masina achitata si apoi fac cum vor ei!
-
- Rege al poporului
- Auto:
@cash
total de acord...primul primeste o bere!
total de acord...primul primeste o bere!
Cee'd SW 1.4 GSL Classic cu ESP,senzori parcare,jante 16 tip A,cheie pliabila, climatronic, pachet piele,Rainbow Blush,geamuri fumurii,hidrofobic, antiUV,plasa bagaje,oglinzi pliabile,geamuri electrice spate...Dar cel mai important: PEWTER BEIGE! B 95 KOP
http://picasaweb.google.com/rexpopuli2008
http://picasaweb.google.com/rexpopuli2008
tgvradu wrote:- comanda facuta tot la IMG Tineretului la domnul George F. in data de 30.06.2008 cu avans 10.200ron
- seria sasiului astazi cel tarziu 08.07.2008
acum sa vedem cat se va respecta contractul
si eu tot la george f am facut comanda.
intre timp am vorbit la ceilalti dealeri de la KIA sos Bucuresti-Ploiesti, m-am dat drept interesat de a-mi achizitiona o KIA si mi-au bagat aceeasi placa. le-am spus de fapt care e adevarul si au recunoscut ca este prima oara cand au problema asta cu seriile. trebuiau sa le vina seriile de sasiu intre 3-5 iulie si tot nu au venit.au probleme cu sistemul.......
nush...deja ma mananca piciorul......nici de dacia asta nu mai scap sa mi-o cumpere cineva si nici masina nu imi mai vine......
salut
m a sunat dealurul azi(mit motors baneasa) si mi a spus ca masina va intarzia 2-3 sapt ca nu stiu ce revizie a fost sau e la zilina.data comanda la masina pe la mijlocul lui mai, semnat contract tot in mai garantandu mi 60 de zile de la data centralizarii(25 ale lunii), mai mult de atat imi spune ca masina va avea dta fabricatie 2009 si pt intarziere sa mi dea bonus pilotul automat.
so...ati mai auzit de asa ceva?greu imi vine sa cred ca a exista sau ca exista o revizie in fabrica de la zilina...mai mult de atat e total dubios pt ca masinii nu i se poate adauga o optionala dupa ce a fost bagata in productie, dupa ce obtii acel id de comanda dat de cei de la fabrica.voi ce parere aveti?mai cunoasteti un caz similar?cei care au facut comenzi in mai...ati auzit de asa ceva?
oricum maine am de gand sa le fac o vizita...va imaginato ca pe baza acelui contract semnat de ambele parti, ei nerespactandu si termenul de livrare, eu ii pot da in judecata...
m a sunat dealurul azi(mit motors baneasa) si mi a spus ca masina va intarzia 2-3 sapt ca nu stiu ce revizie a fost sau e la zilina.data comanda la masina pe la mijlocul lui mai, semnat contract tot in mai garantandu mi 60 de zile de la data centralizarii(25 ale lunii), mai mult de atat imi spune ca masina va avea dta fabricatie 2009 si pt intarziere sa mi dea bonus pilotul automat.
so...ati mai auzit de asa ceva?greu imi vine sa cred ca a exista sau ca exista o revizie in fabrica de la zilina...mai mult de atat e total dubios pt ca masinii nu i se poate adauga o optionala dupa ce a fost bagata in productie, dupa ce obtii acel id de comanda dat de cei de la fabrica.voi ce parere aveti?mai cunoasteti un caz similar?cei care au facut comenzi in mai...ati auzit de asa ceva?
oricum maine am de gand sa le fac o vizita...va imaginato ca pe baza acelui contract semnat de ambele parti, ei nerespactandu si termenul de livrare, eu ii pot da in judecata...
nu stiu ce e cu scuza asta......eu cred ca au ei sistemul dat peste cap si nearanjat si deja incepe sa se vada haosul.....
poti sa ii dai in judecata si tocmai pt aia ---pilot automat drept compensatie?.....niste senzori de parcare?..o alarma?....mai poti sa bifezi si tu cateva lucruri:P
poti sa ii dai in judecata si tocmai pt aia ---pilot automat drept compensatie?.....niste senzori de parcare?..o alarma?....mai poti sa bifezi si tu cateva lucruri:P
da, chiar sunt curios ce mi vor spune maine...ideea e ca ma derajeaza minciuna lor, tre sa fii naiv sa crezi ca un asa brand intra in revizie, o revizie neanuntata.
ieri am vb cu dealer ul si nu stia nimic depsre revizie...si azi...gata frate, e revizie la zilina.sunt niste banditi si nu tipul ala ca e ultima scara, ultima treapta...e ceva insignifiant la nivel macro al afacerilor dealer ului.ma deranjeaza atitudinea lor nesimtita fatza de prosti astia care le fac burtile mari.iti imaginezi cat de usor poti verifica daca a fost , e sau va fi vreo revizie in fabrica.cat de tembel sa fii sa folosesti o asemenea scuza ca sa salvezi nu stiu ce tampenie facuta in romania.
fie au ratacit ceva hartii pe aici si masina n a intrat la data care mi au spus o initial in fabricatie fie a venit unu cu spaga ca s o ia inaintea mea.
spun asta ca e versiunea style 2.0 gsl, asa ca asta se comanda mai rar.
ieri am vb cu dealer ul si nu stia nimic depsre revizie...si azi...gata frate, e revizie la zilina.sunt niste banditi si nu tipul ala ca e ultima scara, ultima treapta...e ceva insignifiant la nivel macro al afacerilor dealer ului.ma deranjeaza atitudinea lor nesimtita fatza de prosti astia care le fac burtile mari.iti imaginezi cat de usor poti verifica daca a fost , e sau va fi vreo revizie in fabrica.cat de tembel sa fii sa folosesti o asemenea scuza ca sa salvezi nu stiu ce tampenie facuta in romania.
fie au ratacit ceva hartii pe aici si masina n a intrat la data care mi au spus o initial in fabricatie fie a venit unu cu spaga ca s o ia inaintea mea.
spun asta ca e versiunea style 2.0 gsl, asa ca asta se comanda mai rar.
Bafta multa...si sper sa iti aduca masina cat mai repede
Eu am sunat azi la dealer. Tot Mit Motors Baneasa. Mi s-a spus ca pana la sf. sapt o sa am seria si ca masina o sa vina la o sapt, max 1sapt jumate de la comunicarea seriei. Comanda am facut-o pe 23 mai. L-am pus sa imi treaca in contract ca respecta cele 60 de zile si a facut-o. Insa ma intreb...daca nu se respecta ...ce pot face eu...ca nu scrie nimic cum ca daca nu se respecta termenul se modifica ceva...sau beneficiez de ceva in plus.
Comanda 23 Mai 2008 - Kia Cee'd 1.4 Best - Oil Blue - Primit seria 09.07 / Primit proforma 10.07