Instalatie GPL !?!
Re: Instalatie GPL !?!
multumesc @devilson si pentru raspunsuri si pentru negociere =D>
multumesc @vas36 pentru raspuns si nr de tel.
PS: @vas36 la cati km in bord ai montat gpl?
multumesc @vas36 pentru raspuns si nr de tel.
PS: @vas36 la cati km in bord ai montat gpl?
Cee`d SW, 1.4 GSL, Black Pearl,
GPL
ODO: 155 000 (90 000 benzina)
GPL
@vas36 la cati km in bord ai montat gpl?[/quote]
29700Km
29700Km
Kia Cee'd SW,Best,abyss blue/GL 10 UCU
ODO 150k/121k pe GPL
ODO 150k/121k pe GPL
- _devilson_
- Auto:
avand in vedere ca unul dintre colegii nostri care are gpl are o prb cu pompa de benzina care i s-a ars, am o intrebare pt toti carte si-au montat gpl:
- ati avut vreo data prb cu pompa de benzina de cand mergeti pe gpl? vi s-a ars sau orice alte prb?
- ati avut vreo data prb cu pompa de benzina de cand mergeti pe gpl? vi s-a ars sau orice alte prb?
Kia Ceed 1.4 - CITY
J.B. http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=3240
Hyundai Elantra 1.6 - highway +
- bogladen
- Auto: Nissan Qashqai Acenta 1.5 dci
Stiu ca nu am Kia dar am GPL de 1 an jumatate si peste 20k km parcursi. Nu am avut niciun fel de problema, incerc pe cat posibil sa am un sfer de rezervor de benzina dar am perioade cand merg si cu mai putin de atat. Eu am Stag 200.
Salut!Inainte de Ceed am avut un Renault 19, tot pe GPL.Tocmai pt. a ,,odihni" pompa de benzina si a mai exclude un consumator, montasem un comutator (fara releu de protectie) prin care scoteam pompa din circuit cat mergeam pe gaz.Cred ca as putea face acelasi lucru si la Ceed insa cred ca e mai complicat avand in vedere existenta CB care ar putea da erori.O sa-i sun pe cei de la Vernesti sa-i intreb.
ODO 150k/121k pe GPL
ODO 150k/121k pe GPL
Nu mai am mult pana sa ajung la 70.000 km pe gaz dar pompa nu s-a ars niciodata.
salutvas36 wrote:Salut!Inainte de Ceed am avut un Renault 19, tot pe GPL.Tocmai pt. a ,,odihni" pompa de benzina si a mai exclude un consumator, montasem un comutator (fara releu de protectie) prin care scoteam pompa din circuit cat mergeam pe gaz.Cred ca as putea face acelasi lucru si la Ceed insa cred ca e mai complicat avand in vedere existenta CB care ar putea da erori.O sa-i sun pe cei de la Vernesti sa-i intreb.
nu mi se pare o idee buna sa opresti pompa de benzina. caz concret: accelerezi intr-o depasire si se termina gazul chiar atunci, sau turezi brusc si sare de pe gaz. ce faci atunci?
stiu ca este o procedura a instalatiilor BRC prin care se interzice expres acest lucru.
drumuri bune.
1.4 GSL City Machine Silver
achizitionata in 13 aprilie 2009
din 1 octombrie 2011 BV-80-CEO
din 17 februarie 2011 si pe GPL
ODO GPL: ~ 120K km
ODO: ~ 140K km
salut_devilson_ wrote:avand in vedere ca unul dintre colegii nostri care are gpl are o prb cu pompa de benzina care i s-a ars, am o intrebare pt toti carte si-au montat gpl:
daca se arde pompa de benzina, nu are legatura cu functionarea pe gpl. eu am cam 20 k pe gpl si nu am avut nici un fel de problema, de nici un fel.
drumuri bune!
1.4 GSL City Machine Silver
Din ce stiam, pompa este in pericol sa se arda din cauza supraincalzirii. Supraincalzirea se intampla atunci cand pompa nu se mai raceste in combustibil. Si cum toti cei ce folosesc GPL tin benzina `pe rosu` de cele mai multe ori, e posibil ca functionarea pe GPL sa tina pompa in `priza `degeaba si atunci are mari sanse sa se arda. Poate daca ar sta in 10-15l de combustibil...E bine de stiut si sa fim precauti.
@devilson: pompa intra la garantie?
@devilson: pompa intra la garantie?
GPL
GPL
- _devilson_
- Auto:
normal ar fi sa intre pe garantie...dar nu stiu de ce am eu impresia ca or sa se lege in service de faptul ca masina merge si pe GPL...si vor baga motivele de mai sus (ca a stat in presiune, ca a fost putin carburant..etc..etc). teoretic ar trebui sa se faca o expertiza ceva si sa demonstreze ca s-ar fi ars de la GPL.
Kia Ceed 1.4 - CITY
atata timp cat nu pot demonstra ca pompa s-a ars din cauza gpl-ului, ar fi mai bine sa taca
cere-le sa iti dea in scris motivele care stau la baza arderii pompei de benzina si sa afirme, tot in scris ca s-a ars de la utilizarea gpl-ului si vezi cum argumenteaza atunci
in mod normal reparatia se face pe garantie
cere-le sa iti dea in scris motivele care stau la baza arderii pompei de benzina si sa afirme, tot in scris ca s-a ars de la utilizarea gpl-ului si vezi cum argumenteaza atunci
in mod normal reparatia se face pe garantie
Nici nu cred ca e cazul sa zica ceva de GPL. De fapt pompa nici nu s-a ars din cauza lui. Daca pompa s-a ars din cauza faptului ca nu s-a facut cum trebuie racirea atunci nu prea mai conteaza altceva.
Oricum se pare ca in anumite cazuri pot apare si situatii de genul asta. Oricum reparatia este rezonabila ca pret. Se amortizeaza repede din utilizarea GPL-ului.
Oricum se pare ca in anumite cazuri pot apare si situatii de genul asta. Oricum reparatia este rezonabila ca pret. Se amortizeaza repede din utilizarea GPL-ului.
Fratia Ceed-ului
ODO 101800 km
BC-05-YSL Kia Ceed Best 1.4, 109CP, NGK Iridium, Jante aliaj Dezent F/L 15"
Cauciucuri iarna Nokian WR D3 185/65/R15
ODO 101800 km
BC-05-YSL Kia Ceed Best 1.4, 109CP, NGK Iridium, Jante aliaj Dezent F/L 15"
Cauciucuri iarna Nokian WR D3 185/65/R15
Nu mai stiu sigur pe la ce pagina dar parca in manualul de utilizare, intr-o caseta de avertizare, zice ceva de genul ca rularea frecventa cu nivelul scazut de carburant poate duce la arderea pompei.
Acum nu am cartea pe langa mine sa dau citatul exact. Ma intereseaza pentru ca si eu vreau sa montez GPL.
Stie cineva exact locul sau daca scrie asa ceva? Sau doar am avut eu impresia ca scrie?
Ne tineti va rog la curent cu reparatia? daca s-a efectuat pe garantie, motivele arderii, etc
Acum nu am cartea pe langa mine sa dau citatul exact. Ma intereseaza pentru ca si eu vreau sa montez GPL.
Stie cineva exact locul sau daca scrie asa ceva? Sau doar am avut eu impresia ca scrie?

Ne tineti va rog la curent cu reparatia? daca s-a efectuat pe garantie, motivele arderii, etc
GPL
GPL
Am trecut azi instalatia gpl in CIV, la RAR Galati, fara probleme.
ODO 150k/121k pe GPL
ODO 150k/121k pe GPL
-
- Auto: Saab 9-5 Aero
GPL- probleme semnalate
Salut,
Pentru a ajuta colegii sa se hotarasca daca pun GPL sau nu (inclusiv eu
) , va rog posesorii de GPL sa raspunda la cateva intrebari:
Motor
Tip instalatie
Cati km are masina
Cati km are masina pe GPL
Probleme survenite
S-au rezolvat pe garantie?
V-ati mai pune GPL daca ar fi sa alegeti din nou?
Multumesc anticipat
Pentru a ajuta colegii sa se hotarasca daca pun GPL sau nu (inclusiv eu

Motor
Tip instalatie
Cati km are masina
Cati km are masina pe GPL
Probleme survenite
S-au rezolvat pe garantie?
V-ati mai pune GPL daca ar fi sa alegeti din nou?
Multumesc anticipat
SAAB 9-5