Lista aşteptare masina -2009-
Re: Lista aÅŸteptare masina -2009-
mai mult ca sigur daca renunti la comanda pierzi un "mic" procent din valoarea masini...iti dai seama ca baietii sau gandit si la varianta asta...
...ideea cu negocierea unor avantaje este una buna:P

E cam greu sa ma gandesc asa departe incat sa renunt la comanda, dar oricum trebuie sa luam atitudine sa mai negociem poate ceva revizii ca si asa sunt destul de scumpe fata de ce ofera.
-
- Auto:
Nu prea cred ca poti scoate nimic de la ei(gen revizii gratis sau chestii de genul asta) decat daca durata de livrare scrisa in contract a fost depasita. Altfel ei sunt acoperiti. Uite, la mine, de exemplu in contract zice "60 de zile lucratoare", adica circa 3 luni si se mai poate prelungi cu alte 60 de zile lucratoare in functie de nu stiu ce probleme... deci eu as putea sa cer ceva avantaje in plus daca termenul de livrare o sa depaseasca 6 luni. Si sper sa nu se intample asta ca ar fi chiar bataie de joc... oricum e dar nu cred ca ajunge la cotele astea. Sau... mai shtii ?
Cert e ca dealerul mi-a zis cand am dat comanda ca in MAXIM 2 luni de zile, o sa am masina . "In jur de 1 iunie facem predarea" ... si pana acum nu a venit seria de la sasiu. am sa ma duc cand am timp sa-i bat putin obrazul... In rest? a mai venit cuiva masina?
spuneti-ne si noua sa ne mai uitam si noi amarul
... O zi buna!

Kia pro_ceed Cassa White 2.0 DSL City
-
- Auto:
@Cornelush88
Masinile nu vor sosi mai devreme de 30 iunie.Am aflat din sursa sigura.
Destul de nasoala situatia.Suntem in Romania nu ma mira.
Masinile nu vor sosi mai devreme de 30 iunie.Am aflat din sursa sigura.
Destul de nasoala situatia.Suntem in Romania nu ma mira.
Kiac Cee'd 1.4 GSL Classic Machine Silver
Comanda 24 martie 2009-ridicata pe 9 iulie 2009.
Claxon dual,Geamuri electrice spate,Climatronic,Volan imbracat in piele,Consola centrala cromata,ISG
http://picasaweb.google.ro/catalin.rasv ... 3876033218
Claxon dual,Geamuri electrice spate,Climatronic,Volan imbracat in piele,Consola centrala cromata,ISG
@enio_conti
Ai putea sa ne dai mai multe amanunte ? Ce sa intamplat de nu ajung masinile mai devreme de 30 iunie ?
Ai putea sa ne dai mai multe amanunte ? Ce sa intamplat de nu ajung masinile mai devreme de 30 iunie ?
-
- Auto:
@dulaul
Am inteles ca e o problema la fabrica.Eu sper sa am masina pana la sfarsitul lunii mai ales ca am platit masina si se folosesc de banii mei in timpul asta.
Am inteles ca e o problema la fabrica.Eu sper sa am masina pana la sfarsitul lunii mai ales ca am platit masina si se folosesc de banii mei in timpul asta.
am revenit cu informatii...
sambata am fost sa ma interesez de starea masinii si dupa cum ma asteptam masina nu a iesit din fabrica cu toate ca "sta" acolo din data de 13 mai...oricum dupa cateva replici mai aprinse si nervi am primit un termen care sincer sa fiu eu unu nu il cred mai ales la modul in care s-au desfasurat pana acum lucrurile...
astfel masinile care au intrat in fabricatie in luna mai(de exemplu a mea a intrat pe 13 mai) vor iesi pana pe data de 5 iunie urmand ca predarea lor proprietarilor sa fie facuta pana pe data de 16 iunie...sincer sa fiu nu ii cred in stare, insa mai mult decat sa astept nu am ce sa fac...
sambata am fost sa ma interesez de starea masinii si dupa cum ma asteptam masina nu a iesit din fabrica cu toate ca "sta" acolo din data de 13 mai...oricum dupa cateva replici mai aprinse si nervi am primit un termen care sincer sa fiu eu unu nu il cred mai ales la modul in care s-au desfasurat pana acum lucrurile...
astfel masinile care au intrat in fabricatie in luna mai(de exemplu a mea a intrat pe 13 mai) vor iesi pana pe data de 5 iunie urmand ca predarea lor proprietarilor sa fie facuta pana pe data de 16 iunie...sincer sa fiu nu ii cred in stare, insa mai mult decat sa astept nu am ce sa fac...
-
- Auto:
@JoRRdan
Stai linistit ca nu o sa primim atat de repede masinile.Si la mine pe contract tot producite mai scrie.Comanda am facut-o pe 23 martie.
Stai linistit ca nu o sa primim atat de repede masinile.Si la mine pe contract tot producite mai scrie.Comanda am facut-o pe 23 martie.
Last edited by Ogy on 01 Jun 2009, 12:25, edited 1 time in total.
Reason: Foloseste butonul post replay. Citeste te rog regulamentul acestui forum.
Reason: Foloseste butonul post replay. Citeste te rog regulamentul acestui forum.
pei linistit stau, ca altceva nu am ce sa fac:D...
totusi la mine nu a trecut asa de mult, aproape 2 luni insa la tine "enio_conti" e mult mai rau, tocmai din martie...
eu unu sunt dezamagit de serviciile prestate, si sincer sa fiu nu vad pentru ce isi iau comisionul acel reprezentantul de vanzari cand nici macar informatii nu iti poate oferii, sigur stiu de ce intarzie si cat mai dureaza dar nu au cum sa ne spuna asta...si inventeaza tot felul de motive(spre exemplu mi-a spus in prima faza ca intarzie din cauza dotarilor, cand masina este varianta best plus 5 mari optionale...)....
si lucrul care ma enerveaza si mai tare este ca eu am facut plata integrala in valoare de 11500 de euro si ei au folosit mai mult ca sigur banii insa ceva de pe urma lor nu am primit, eu cred k macar in schimbul acestei sume ar fi fost corect si obligatoriu sa mi se ofere un termen cat mai apropiat de realitate...sa scri ca in 30-45 de zile ai masina si sa dureze defapt in jur de 3 luni....e cam neseriozitate...
nu stiu de voi, dar eu unu m-am convins, reprezentanta de la baneasa este una neseriosa...
totusi la mine nu a trecut asa de mult, aproape 2 luni insa la tine "enio_conti" e mult mai rau, tocmai din martie...
eu unu sunt dezamagit de serviciile prestate, si sincer sa fiu nu vad pentru ce isi iau comisionul acel reprezentantul de vanzari cand nici macar informatii nu iti poate oferii, sigur stiu de ce intarzie si cat mai dureaza dar nu au cum sa ne spuna asta...si inventeaza tot felul de motive(spre exemplu mi-a spus in prima faza ca intarzie din cauza dotarilor, cand masina este varianta best plus 5 mari optionale...)....
si lucrul care ma enerveaza si mai tare este ca eu am facut plata integrala in valoare de 11500 de euro si ei au folosit mai mult ca sigur banii insa ceva de pe urma lor nu am primit, eu cred k macar in schimbul acestei sume ar fi fost corect si obligatoriu sa mi se ofere un termen cat mai apropiat de realitate...sa scri ca in 30-45 de zile ai masina si sa dureze defapt in jur de 3 luni....e cam neseriozitate...
nu stiu de voi, dar eu unu m-am convins, reprezentanta de la baneasa este una neseriosa...
-
- Auto:
@JoRRdan
Neseriosi sunt si cei din Militari.Probabil ca asta este politica lor:multra vrajeala si abureala.Gasesc tot felul de scuze si promit multe vrajeli.Parca am avea 5 ani si ne spun povesti iar noi trebuie sa le credem.
Mie mi-au spus ca nu s-a fabricat din cauza ISG-ului pentru ca cei de la fabrica nu stiau daca sa le fabrice cu sau fara ISG.Aberant nu?
Un prieten de-al meu are pe cineva la Kia Baneasa.Mi-a spus sa nu ma astept ca masina sa vina mai repede de 30 iunie.
Neseriosi sunt si cei din Militari.Probabil ca asta este politica lor:multra vrajeala si abureala.Gasesc tot felul de scuze si promit multe vrajeli.Parca am avea 5 ani si ne spun povesti iar noi trebuie sa le credem.
Mie mi-au spus ca nu s-a fabricat din cauza ISG-ului pentru ca cei de la fabrica nu stiau daca sa le fabrice cu sau fara ISG.Aberant nu?

Un prieten de-al meu are pe cineva la Kia Baneasa.Mi-a spus sa nu ma astept ca masina sa vina mai repede de 30 iunie.
Last edited by Ogy on 01 Jun 2009, 12:25, edited 1 time in total.
Reason: Folositi cu incredere butonul POSTREPLAY ! Cititi va rog si regulamentul.
Reason: Folositi cu incredere butonul POSTREPLAY ! Cititi va rog si regulamentul.
Iata ca scriu si eu primul post pe aici. Am tot asteptat sa il scriu cand as fi avut masina deja, dar se pare ca nu am cum. Am platit si eu un Cee'd City 1.6 DSL HP in data de 22 apr 2009 si am primit de atunci seria de motor si sasiu masina fiind fabricata deja - am ales aceasta varianta in ideea de a veni cat mai repede si sunt multumit cu ce ofera aceasta versiune. Initial mi s-a spus ca masina este in tara si urmeaza sa o ridic in 2 sapt de la plata integrala. Ulterior am aflat ca este in curtea fabricii si a ajuns in tara in data de 06 mai 2009 si inca nu pot sa o ridic deoarece nu au ajuns si actele de la Zilina. Nu stiu ce declaratie de conformitate intarzie sa ajunga la importator si de aceea nu se pot face restul de acte. E deja jenant ce se intampla.
@enio_conti
mie mi-a spus domnul Alexandru Micu parca, reprezentant vanzari ca pana pe 16 o sa am masina...dar am ras putin ironic, si m-am gandit ca o sa vina pana pe 16 iunie asa cum a venit pana acum...
ironia sortii este ca atunci cand am comandat masina la un alt reprezentant domnul Nicu Costica ca este posibil sa vina mai devreme de 45 de zile...si chiar l-am crezut...
ce sa zic...traim in Romania, o tara mereu surprinzatoare
mie mi-a spus domnul Alexandru Micu parca, reprezentant vanzari ca pana pe 16 o sa am masina...dar am ras putin ironic, si m-am gandit ca o sa vina pana pe 16 iunie asa cum a venit pana acum...
ironia sortii este ca atunci cand am comandat masina la un alt reprezentant domnul Nicu Costica ca este posibil sa vina mai devreme de 45 de zile...si chiar l-am crezut...
ce sa zic...traim in Romania, o tara mereu surprinzatoare

Parca suntem toti pe un butoi de pulbere gata de explozie. Pentru ca din ceea ce vad UNII dealeri vand gogosi, Kia Rom Auto ar trebui sa iasa in fata si sa ne spuna pe bune, chiar daca ne place sau nu, ADEVARUL despre aceasta situatie in care defapt NIMENI nu stie nimic iar toata lumea are "apa la moara" si apar speculatii de la o zi la alta tot mai fabuloase atat din partea celor care isi asteapta masina cat si din partea dealeri-lor. Chiar nu se gaseste un oficial sa ne spuna cum stau lucrurile defapt?
In felul asta poate ar fi lumea mai linistita...

Acum am sunat si eu la nr de tel de la Contact de pe www.kia.ro (0213125005) si acolo a raspuns o voce plictisita care repeta ca un robot stricat: "luati legatura cu dealerul local". Orice ii ziceam acelasi raspuns il primeam. Dealerul local o sa imi zica iarasi ca nu a venit declaratia de conformitate. Si uite asa se fac 6 sapt de la plata unei masini produse. Am primit seria motorului si a sasiului pt a putea face CASCO altfel nu imi dadea banca bani. Nu inteleg unde se rupe filmul, de ce dureaza atat de mult sa ajunga niste hartii daca masina e in tara din 6 mai? Asta e bataie de joc. Imi pare foarte rau ca m-am bagat in asa ceva.
-
- Auto:
Sincer eu cred ca nu ti-a ajuns masina in tara.