Masina anului?!
-
- vecinu
- Auto:
Si noi o sa iti dam de baut pt asta. 

Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
-
- Auto:
stati linistiti si nu va mai simtiti atata vinovati, poate sa aiba ceedul si 90% din votul publicului pe site-uri de astea de la "colt de strada" romanesti si fara nimic oficial (referitor la COTY). Banuiesc ca sunt acolo in juriu niste oameni cu capul pe umeri, care aplica corect (sper) niste criterii stricte si sunt insensibili ca romanilor le place aia sau cealalta.
Poate se va lua in considerare si votul publicului, dar asta undeva mai incolo si pe un site oficial COTY, unde binenteles o sa se poata vota numai o singura data
.
Sunt curios daca "cid" va prinde podiumul. Eu cred ca da.
Daca cumva am aberat sau am spus prostii , rog sa mi se traga una peste nas
Poate se va lua in considerare si votul publicului, dar asta undeva mai incolo si pe un site oficial COTY, unde binenteles o sa se poata vota numai o singura data

Sunt curios daca "cid" va prinde podiumul. Eu cred ca da.
Daca cumva am aberat sau am spus prostii , rog sa mi se traga una peste nas

Masina anului?!

VISEZ LA SAMANTA KIA 

Aici din pacate sta cam slab in sondaje ar trebuii "ajutata" http://www.autoghid.ro/masini/polls/Vez ... ajele.html
Masina anului?!
ba poti. cate browsere de internet ai de atatea ori poti sa votezi, de pe explorer, de pe opera, o sa-mi instalez si netscape si mozilla
ca sa votez
. si se mai poate face o chestie
daca tot vrei sa votezi de mai multe ori cum am zis votezi de pe mai multe browsere si inainte sa dai restart la calculator te duci la explorer in tools/ internet options/ delete cookies si delete files
si mai votezi .................... de cate ori vrei, trebuie sa mearga asa 

VISEZ LA SAMANTA KIA 

-
- vecinu
- Auto:
Re: Masina anului?!
nu trebuie sa dai neaparat restart la calculator, dai rstart la browser atatNoKs wrote:ba poti. cate browsere de internet ai de atatea ori poti sa votezi, de pe explorer, de pe opera, o sa-mi instalez si netscape si mozillaca sa votez
. si se mai poate face o chestie
daca tot vrei sa votezi de mai multe ori cum am zis votezi de pe mai multe browsere si inainte sa dai restart la calculator te duci la explorer in tools/ internet options/ delete cookies si delete files
si mai votezi .................... de cate ori vrei, trebuie sa mearga asa

Kia Ceed 1,4 GSL LX Best, Compas Blue
Achizitionat 20 nov 2007
Achizitionat 20 nov 2007
Masina anului?!
cum zici tu kuguk
la mine nu merge asa si sunt sigur ca nu sunt singurul, tu poate ai setat din internet options sa nu-ti salveze nimic in cache, e la mine nu este asa deci necesita mai multe de facut ca sa votezi din nou
to be the Nr. one our cee.d

VISEZ LA SAMANTA KIA