Masina anului?!

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
marinero
Auto:

Post by marinero »

nu vad pe site-ul http://www.caroftheyear.org/ unde scrie de cee'd

skorpion_nyc
vecinu
Auto:

Post by skorpion_nyc »

incearca la litera k car of the year 2008
skorpion_nyc/KIA cee'd 1.4 GSL LX MT BEST kompass blue .B-71-RXW. comanda 20 iulie,serie 1 oct.,livrare 15 oct.

marinero
Auto:

Post by marinero »

Da este trecuta dar acolo sunt si alte concurente ,da o sa vedem la final .

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Si noi o sa iti dam de baut pt asta. :lol:
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

helici_florin
Auto:

Post by helici_florin »

stati linistiti si nu va mai simtiti atata vinovati, poate sa aiba ceedul si 90% din votul publicului pe site-uri de astea de la "colt de strada" romanesti si fara nimic oficial (referitor la COTY). Banuiesc ca sunt acolo in juriu niste oameni cu capul pe umeri, care aplica corect (sper) niste criterii stricte si sunt insensibili ca romanilor le place aia sau cealalta.

Poate se va lua in considerare si votul publicului, dar asta undeva mai incolo si pe un site oficial COTY, unde binenteles o sa se poata vota numai o singura data :D.

Sunt curios daca "cid" va prinde podiumul. Eu cred ca da.

Daca cumva am aberat sau am spus prostii , rog sa mi se traga una peste nas :P
Cee'd Pewter Beige , 1.6 DSL 115 cp BASE + optionale
uneori Vw Passat '02 1.9 TDI 131 CP
Albume

NoKs
Auto:

Masina anului?!

Post by NoKs »

:twisted: am adus procentajul de la 57 la 60% :) cea mai tare masina cee'd-ul asta :twisted: ce se mai voteaza domnule :lol:
VISEZ LA SAMANTA KIA :D

adimot
Auto:

Post by adimot »

Aici din pacate sta cam slab in sondaje ar trebuii "ajutata" http://www.autoghid.ro/masini/polls/Vez ... ajele.html
Cee'd 1.4 GSL Kompass Blue SM-28-MOT
ODO -->34.000
Image

NoKs
Auto:

Masina anului?!

Post by NoKs »

am ajutat cu doua voturi si acolo :P

marinero
Auto:

Post by marinero »

nu poti numai cu un vot de pe acelasi calculator daca ai doua calculatoare este ok

NoKs
Auto:

Masina anului?!

Post by NoKs »

ba poti. cate browsere de internet ai de atatea ori poti sa votezi, de pe explorer, de pe opera, o sa-mi instalez si netscape si mozilla :P ca sa votez :) . si se mai poate face o chestie :twisted: daca tot vrei sa votezi de mai multe ori cum am zis votezi de pe mai multe browsere si inainte sa dai restart la calculator te duci la explorer in tools/ internet options/ delete cookies si delete files :twisted: si mai votezi .................... de cate ori vrei, trebuie sa mearga asa ;)

skorpion_nyc
vecinu
Auto:

Post by skorpion_nyc »

merge de pe un singur calculator,trebuie sa iesi si mai intri o data.si tot asa...succes.haide-ti,ca altii au votat mai mult.
skorpion_nyc/KIA cee'd 1.4 GSL LX MT BEST kompass blue .B-71-RXW. comanda 20 iulie,serie 1 oct.,livrare 15 oct.

marinero
Auto:

Post by marinero »

Ca mare dreptate @NoKsai la asta nu m-am gindit intradevar de pe alt browsere te lasa .

kuguk
Auto:

Re: Masina anului?!

Post by kuguk »

NoKs wrote:ba poti. cate browsere de internet ai de atatea ori poti sa votezi, de pe explorer, de pe opera, o sa-mi instalez si netscape si mozilla :P ca sa votez :) . si se mai poate face o chestie :twisted: daca tot vrei sa votezi de mai multe ori cum am zis votezi de pe mai multe browsere si inainte sa dai restart la calculator te duci la explorer in tools/ internet options/ delete cookies si delete files :twisted: si mai votezi .................... de cate ori vrei, trebuie sa mearga asa ;)
nu trebuie sa dai neaparat restart la calculator, dai rstart la browser atat :wink:
Kia Ceed 1,4 GSL LX Best, Compas Blue
Achizitionat 20 nov 2007

bobu05
Auto: BZ-21-NBA

Post by bobu05 »

Si eu am adaugat doua voturi.
BZ-21-NBA, Sportage 1.6 TGDI 7DCT Gt-line black pearl sosit 07.11.2017, 50000 km
Bz-07-NBA, Xceed 1.5 TGDI 7DCT Style plus MY21, 25000 km

NoKs
Auto:

Masina anului?!

Post by NoKs »

cum zici tu kuguk :roll: la mine nu merge asa si sunt sigur ca nu sunt singurul, tu poate ai setat din internet options sa nu-ti salveze nimic in cache, e la mine nu este asa deci necesita mai multe de facut ca sa votezi din nou :wink: to be the Nr. one our cee.d :D

Post Reply

Return to “Generalităţi”