cee'd

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
Gerula
taraboste
Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007

Post by Gerula »

Andrei Burcea wrote:Inca o data am rugamintea la voi sa nu criticati daca nu cunoasteti toate aspectele asa cred eu ca ar fi normal.
Vedeti? Asa se intampla daca se discuta pe 'nspe forumuri acelas subiect, ba mai mult pe unele din ele s-au deschis alte 'tzspe topicuri separate intre ele unde se pun aceleasi intrebari.

Incerc sa-mi amintesc ca la un moment dat ati lansat o invitatie tuturor celor care discutau despre Cee'd sa apeleze la Dvs. pentru orice nelamurire si oamenii chiar asta au facut. Acum le reprosati ca nu pentru asta sunteti platit? Pacat ca sefii Dvs. nu va acorda bonusuri functie de nr. de precontracte comanda incheiate, e vina lor.
Sincer? Nici noi, potentialii sau in multe cazuri deja clienti nu suntem obligati sa lamurim SINGURI problema sau sa ne documentam singuri de vreme ce firma importatoare este OBLIGATA sa furnizeze TOATE detaliile INAINTE de semnarea precontactului comanda.
Consultantul de vanzari TREBUIE sa raspunda imediat oricarei intrebari care apare la incheierea unei comenzi. Acolo intervine o relatie contractuala unde orice greseala se plateste.
Noi, clientii sau potentialii clienti avem DREPTUL sa fim informati, nu sa ne informam singuri. Aspectele de care amintiti sunt pur si simplu SCAPARI ale celor care au stabilit detaliile campaniei de promovare a noului model Kia, nu ale Dvs.

Aici pe forum nu incercam sa suparam/stressam pe nimeni, incercam sa ne facem viata usoara si sa ajutam,
Mos Gerula

Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar

radu84
BACK IN BUSINESS
Auto:

Post by radu84 »

Azi am dat comanda pentru kia cee'd base, cu urmatoarele optionale :
- jante aliaj, 16 toli tipul A (singurul tip disponibil) - 234 euro
- consola centala tip DLX2 (cotiera) - 26 euro
- cheie de contact cu telecomanda - 78 euro
- geamuri electrice spate - 39 euro
Pretul optionalelor este fara TVA.

Masina a ajuns la 12.302 euro, cu TVA inclus. Pentru rezervare am platit 15% din pretul masinei, urmand ca restul sa ii achit atunci cand masina iese din productie. Se trimite seria sasiului, eu merg sa dau diferenta de bani, apoi masina este trimisa la dealer.
Acum ce este mai greu, termenele de asteptare
:cry:
Dureaza aproximativ 2 luni pana cand soseste masina in tara, si vreo o luna jumate pana se da seria sasiului.

Mi se pare rezonabil termenul de livrare. (vezi cazul Opel Corsa :D)
Cred ca am facut o afacere buna cu masinutza, are un raport pret/dotari foarte bun. Revin cu impresii cand o sa soseseasca. :wink:

adimot
Auto:

Post by adimot »

Mie asa mi s-a spus ca daca se achita avansul pana pe 25 luna asta, in luna iunie masina va intra in productie iar spre sfarsitul lunii iunie cand dealerul are seria de sasiu se achita restul sumei Urmeaza o perioada de 14 zile lucratoare in care ar fi termenul de aducere in tara si a rezolvarii tuturor actelo de vama etc. Deci ar putea fi ridicata in jurul datei de 20 iulie.

geodad
Auto:

Post by geodad »

radu84 wrote:Azi am dat comanda pentru kia cee'd base, cu urmatoarele optionale :
- jante aliaj, 16 toli tipul A (singurul tip disponibil) - 234 euro
- consola centala tip DLX2 (cotiera) - 26 euro
- cheie de contact cu telecomanda - 78 euro
- geamuri electrice spate - 39 euro
Pretul optionalelor este fara TVA.
Fara PROIECTOARE ?????? :shock:
Ai un site ? Promoveaza-l gratuit: http://www.promovare-site.ro

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Ce ti se pare asa ciudat ca nu s'a optat pentru proiectoare? Zi'mi si mie ... in afara de ceata densa si evident ... fitze ... la ce iti folosesc?

geodad
Auto:

Post by geodad »

Imi ajunge ca folosesc la ceata densa si nu la fitze ... si in plus ii sta foarte bine cu proiectoare :)
Ai un site ? Promoveaza-l gratuit: http://www.promovare-site.ro

tipitip
Admin
Auto:

Post by tipitip »

@Andrei Burcea Superrr, e gre?ela cump?r?torului c? dealerul nu ?tie pre?ul op?ionalelor! Excelent!

@cei care a?i comandat cheie cu 3 butoane iar aceasta apare pe comand?, va trebui s? primi?i acea cheie, ?n banii prev?zu?i ?n (pre)contract! Nu ?tiu cum, dar ?n caz contrar, dealerul nu respect? (pre)contractul!
Pentru orice informaţie legată de forum clubkia@clubkia.ro
Pentru oferte pentru membri click aici

adimot
Auto:

Post by adimot »

Usb-ul e standard, consola e 26 E, ESP, 364, proiectoarele 65, toate fara TVA. Presurile nu stiu daca se merita ca sunt din carpeta se murdaresc f. usor. Poate schimbi si fotgrafia din avatar ca e cam mare

adimot
Auto:

Post by adimot »

Asta cu masina gri e OK, aia cu interiorul era cam mare.

lilusha
Auto:

Post by lilusha »

Multumsc frumos ptr lista cu preturile ptr optionale Sfinxule.

Masina asta (1.4, base) are sau nu are servodirectie? Ce inseamna "Directie asistata mecanic"? Cred ca am mai vazut intrebarea asta pe aici, dar nu gasesc nicun raspuns.

S-ar putea sa pun intrebari stupide, dar cat de performante sunt proiectoarele de ceata si cat de mult te ajuta. Cineva se era mirat ca altcineva nu si-a luat si sunt curioasa cat de importante sunt.

Inca una si ma duc, ati auzit de vreun test la impact facut? si daca da, ce rez. a avut?

merci :)

seara buna

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Directia asistata mecanic inseamna servodirectie. Si din cate stiu eu e sensibila la viteza. Pe loc si la vitze mici merge ff usor, iar o data cu marirea vitezei se intareste cate un pic.

Proiectoarele de ceata ... asa cum le zice si numele ... sunt utile cand e ceata. Cand daca ai da faza lunga, mai rau te'ai orbi. Proiectoarele fiind puse sa bata mai jos ... au efect mai bun decat niste lumini ale farurilor mai puternice. Pe SLZ am, pe Symbol am ... insa nu mi'au fost utile cu adevarat pana acum
by geodad
"nu la fitze ... si in plus ii sta foarte bine cu proiectoare "
Pai asta cu " ii sta foarte bine" ezac fitze le consider eu. ptr ce sa dau 78 euro doar ca sta mai bine? Oricum daca e ceata densa nu o sa poti merge prea tare ... oricate proiectoare ai avea.

Teste de impact nu am auzit sa de faca ... insa 4 stele o sa ia sigur. Oricum ... astea conteaza pana la urma mai putin. Evident, nu e rau sa aiba 5 stele ... dar asta nu o face automat masina perfecta

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

lilusha wrote: Inca una si ma duc, ati auzit de vreun test la impact facut? si daca da, ce rez. a avut?
Masina nu a fost testata la EuroNCAP insa, pe la mai toate emisiunile au estimat ca va obtine cel putin 4**** daca nu chiar 5*****. Pe RIO am vazut ca au testat-o in acelasi an in care a fost lansata. Ceed, fiind destinata cu precadere pietei europene ma astept sa fie testata foarte curand.
Pana atunci nu putem decat sa speram ca se va comporta onorabil si ca va obtine cat mai multe ***** stelute.

catalin2804
Auto:

Post by catalin2804 »

@Andrei Burcea Care e treaba cu usb-ul + aux la base? Este sau nu? Dealerul la care am fost a spus ca nu este.(sper sa se insele:))

Are careva niste poze cu, culori la masina. Poze facute de cineva nu prelucrate
Last edited by catalin2804 on 19 May 2007, 11:17, edited 1 time in total.

adimot
Auto:

Post by adimot »

Chiar pe pagina principala www.kiaromania.ro ca si dotari standard sunt trecute printre altele si dispozitiv USB 2.0 + aux. Dealerul la care am fost eu mi-a confirmat ca aceste dotari sunt pe varianta base.

Andrei Burcea
Auto:

Post by Andrei Burcea »

In contiunare am sa incerc sa ajut pe cat de mult voi putea insa ceea ce atzi afirmat dumneavoastra este total eronat " Incerc sa-mi amintesc ca la un moment dat ati lansat o invitatie tuturor celor care discutau despre Cee'd sa apeleze la Dvs. pentru orice nelamurire si oamenii chiar asta au facut. Acum le reprosati ca nu pentru asta sunteti platit? Pacat ca sefii Dvs. nu va acorda bonusuri functie de nr. de precontracte comanda incheiate, e vina lor " ( Gerula).
Pentru mine este o placere sa va pot fi de folos, nu practic aceasta meserie numai pentru bani in primul rand o practic deoarece este un hobby.
In legatura cu faimoasa cheie eu v-am spus ceea ce am discutat cu colegul meu din departamentul de Car Control ( cel care se ocupa de centralizarea comenziilor si de trimiterea acestora mai departe).
Posibil sa grescesc eu insa nu cred acest lucru, in continuare am sa fac tot ceea ce depinde de mine pentru a va putea ajuta si lamuri problemele pe cat de mult pot.
Insa dupa parerea mea si nu vreau sa jignesc pe nimeni acuma foarte multi trimit posturi numia pentru a se afla in treaba.

Va multumesc!

Post Reply

Return to “Generalităţi”